Horoscop octombrie 2024. Trei zodii norocoase la mijlocul toamnei, vor avea o lună plină de bani, romantism și pasiune

În luna octombrie, trei zodii vor avea noroc în dragoste. Dacă sunt deja într-o relație, totul va merge excepțional, iar între ei și partener va fi doar armonie, fericire și multă iubire. 
Filip Stan
18 sept. 2024, 12:08
Horoscop octombrie 2024. Trei zodii norocoase la mijlocul toamnei, vor avea o lună plină de bani, romantism și pasiune

Horoscop octombrie 2024. A doua lună de tomană le rezervă zodiilor multe soluții la problemele care deja îi copleșesc. Astfel, astrele favorizează în această lună bunăstarea și sănătatea emoțională. În octombrie, nativii trebuie să aibă mai multă grijă la semnele pe care corpul lor le indică atunci când e nevoie de odihnă.

În această lună, când vine vorba de relații, trebuie să ai grijă de persoanele dragi din viața ta, dar în același timp trebuie să înveți să recunoști care sunt relațiile toxice.

La locul de muncă, apar noi schimbări care îți afectează ritmul, dar care, cumva, ar trebui private ca noi oportunități de a crește și de a învăța lucruri noi. Nu-ți face griji pentru că lucrurile se vor rezolva treptat fără prea mult effort.

 

Horoscop octombrie 2024: Fecioară

Știi că nu ești persoana cu care să te înțelegi cel mai ușor, așa că în această zi, 21 octombrie 2023, te simți atât de bine să fii cu persoana cu care ești, pentru că semănați din toate punctele de vedere. Vă înțelegeți atât de bine încât s-ar putea chiar să simțiți că sunteți făcuți unul pentru celălalt: o potrivire perfectă. Ai partenerul visurilor tale. Simți că totul este perfect.

În timpul tranzitului Lunii în trigon cu Uranus, vă veți simți ca și cum ați trage jackpot-ul atunci când vine vorba de parteneri romantici. Amândoi sunteți atât de unici încât numai voi vă puteți iubi unul pe altul. A fost nevoie de timp pentru a ajunge și în acest loc, motiv pentru care se simte atât de bine acum. E ca un dans al victoriei.

Horoscop special: 4 ZODII care vor avea o TOAMNĂ fabuloasă. Vezi dacă ești pe listă

Este posibil să vă certați din când în când, dar experiența unul cu celălalt v-a arătat că nu este o problemă și că lupta este parte integrantă a relației. Această relație funcționează, iar tu și partenerul tău sunteți singurii care cunosc succesul relației voastre și cât de greu a fost să ajungeți aici.

Horoscop octombrie 2024: 2. Săgetător

Încercarea de a vă potrivi în anumite tipare este ultimul lucru pe care tu și partenerul tău încercați să-l faceți. Despre asta a fost vorba în trecut și aproape că a dus la o ruptură între voi. Ați încercat să mulțumiți așteptările lumii și ați început să găsiți greșeli unul în celălalt. Înainte de a fi conștienți de asta, ați fost în pragul dezastrului.

În dragoste și romantism, voi scrieți regulile. Tu și partenerul tău jucați după reguli diferite și nu aveți nevoie de nimeni pentru aprobare. Asta aduce Luna în trigon cu Uranus: independența totală a gândirii. Nu ești persoana nimănui, cu atât mai puțin a societății. Tu și partenerul tău faceți lucrurile în felul vostru.

Horoscop octombrie 2024: 3. Vărsător

Ca Vărsător, știți tot ce trebuie să știți despre a fi unic și individual. Ai renunțat să încerci să-i mulțumești pe toți cei din jurul tău cu mult timp în urmă, așa că atunci când un tranzit ca Luna în trigon cu Uranus vine în jur, simțiți că singurul lucru pe care îl puteți face este să sărbătoriți stilul vostru unic.  Asta înseamnă că vei face lucrurile în felul tău dacă ești într-o relație.

Zodiile binecuvântate de Duhul Sfânt: Tamara Globa a dezvăluit trinitatea semnelor care vor primi binecuvântarea în toamna 2024

Pe 21 octombrie 2023, este ziua în care vei fi pur și simplu tu însuți și vei ști că ești susținut atât de Univers, cât și de partenerul tău romantic. Tu și partenerul tău nu vă limitați doar la romantism. Sunteți atât de creativi, cât și interesați de atât de multe subiecte încât acest tranzit vă poate face să începeți un nou proiect împreună. Atâta timp cât faceți lucrurile împreună, totul va părea doar o distracție continuă, conform YourTango.

DailyBusiness
Ratele românilor, în pericol să crească iar? Anunțul BNR
Spynews
Lambada a născut! Prima dragoste a lui Tzancă Uraganu l-a făcut tată din nou
Bzi.ro
Ce salarii au chefii de la MasterChef 2024. Cine primește cei mai mulți bani
Fanatik.ro
Planta pe care e bine să o plantezi la final de septembrie. Vei avea flori colorate întreaga vară, dar și o grădină mai frumoasă
Capital.ro
Noua super funcție a lui Klaus Iohannis. Postul pe care îl poate ocupa din 2025
Playtech.ro
Ioana Năstase, apariție spectaculoasă la 50 de ani. Are o siluetă de vis, zici că e o adolescentă
DailyBusiness
Ploile mătură România! Anunț major al meteorologilor
Adevarul
Fost consilier prezidențial la Kremlin: ”Când Putin va pleca, întregul sistem politic va fi distrus și se va ajunge la o situație de haos”
Spynews
Poliția Română cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea incendiatorului din Parlament. Cum arată bărbatul / FOTO
Spynews
Ce relație are Mira cu soacra ei. Cântăreața a rămas surprinsă când a văzut cum a așteptat-o mama lui Levi Elekes | VIDEO
Evz.ro
De ce a dat-o Pepe în judecată pe Raluca Pastramă
Ego.ro
Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO
Prosport.ro
FOTO. Bernadette Szocs, de nerecunoscut! Cum a ajuns să arate
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu ZGUDUIE showbizul! A rupt tăcerea despre Liana, după nunta lui Livian: „E fata mea adoptată”
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Cod galben de ploi torențiale și vijelii până joi, 19 septembrie. Sunt vizate 9 județe
Capital.ro
Stare de alertă în capitala Ungariei! Dunărea a ieșit din matcă la Budapesta
StirileBZI
Se dau 500 de lei în plus la al 13-lea salariu! Banii intră în cont în decembrie 2024, de Crăciun
Prosport.ro
FOTO. Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Statuile din Londra primesc păpuși bebeluși pentru a sprijini concediul paternal
MediaFlux
DISPARE ORA de IARNĂ! S-A VOTAT în UE!
Shtiu.ro
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!