Horoscop pentru Crăciun 2020. Zodii care vor avea parte de sărbători tensionate vs zodii pentru care sărbătorile sunt momente de fericire deplină

Horoscop pentru Crăciun 2020. Sărbătorile de iarnă nu vor fi prilej de bucurie și de relaxare pentru toate zodiile. În timp ce, cei mai mulți nativi se vor bucura de fiecare clipă petrecută alături de cei dragi, alții vor avea parte de momente tensionate, generate de divergențe de opinii și de discuții în contradictoriu.
Alina Costache
25 dec. 2020, 10:18
Horoscop pentru Crăciun 2020. Zodii care vor avea parte de sărbători tensionate vs zodii pentru care sărbătorile sunt momente de fericire deplină
Horoscop pentru Crăciun 2020

Horoscop pentru Crăciun 2020. Sărbătorile de iarnă presupun multe pregătiri, iar pentru mulți nativi asta vine la pachet cu lipsă de energie. Află, în cele ce urmează, cum vor fi aceste sărbători pentru nativii din fiecare zodie:

Horoscop pentru Crăciun 2020 Berbec

Marte se află în semnul vostru zodiacal, iar acest aspect astral nu vă aduce prea multă liniște, scrie Antena 3. Sunteți deranjați de lipsa de implicare a familiei în treburile organizatorice specifice sărbătorilor, dar mai ales de faptul că membrii familiei par să nu ia prea mult în considerare sugestiile voastre, iar acest lucru vă lezează profund, cunoscut fiind faptul că Berbecul este născut lider. N-ar fi rău dacă ați reuși să lăsați de la voi și să vă bucurați de aceste sărbători care vin după un an așa de greu.

Horoscop de Crăciun 2020 Taur

Soarele și Mercur în Capricorn își pun amprenta asupra acestei perioade a sărbătorilor. Sunteți foarte organizați, calculați și nu lăsați nimic la voia întâmplării. Însă dorința voastră ca totul să fie ca la carte ar putea să vă împiedice să vă bucurați de aceste momente de sărbătoare. Încercați să profitați și să vă bucurați mai mult de clipele petrecute alături de cei dragi decât să vă concentrați pe perfecțiunea detaliilor. În definitiv, ce contează cu adevărat?

Horoscop pentru Crăciun 2020 Gemeni

Sărbătorile de iarnă vin cu vești bune mai cu seamă în plan sentimental. Venus, Marte și Jupiter vă stimulează viața amoroasă și vă aduc bucurii cum nu ați mai trăit de multă vreme. Veți ști să vă bucurați mai puțin de lucrurile primite și mai mult de prezența celor dragi. Veți fi într-o dispoziție de zile mari, iar acest lucru vă va ajuta să scăpați de stresul acumulat peste an.

Previziuni astrale pentru Crăciun 2020 Rac

de Crăciun, voi veți fi preocupați să le aduceți fericire celor dragi. Sunteți, însă, tentați să uitați de voi, de faptul că aveți și voi nevoie de câteva momente de relaxare și de liniște, după o perioadă în care ați fost preocupați ca toate să fie ca la carte. Ar fi important să reușiți să vă odihniți în această perioadă, altfel riscați să vă resimțiți, iar oboseala ar putea fi terenul favorabil declanșării unor afecțiuni mai vechi.

Horoscop pentru Crăciun 2020 Leu

Marte, Venus, Jupiter și Saturn vă susțin pe toata perioada sărbătorilor. Asta înseamnă că sunteți dinamici și vă bucurați de bucuria celor dragi. Pentru voi, sărbătorile vor fi un moment de reală bucurie, iar această bucurie nu va putea fi umbrită de faptul că unii dintre voi nu au un partener de viață.

Horoscop pentru Crăciun 2020 Fecioară

Sunteți una dintre zodiile privilegiate de aceste sărbători. Contextul astral vă ajută să vă bucurați la maximum de clipele petrecute alături de cei dragi, să renunțați la perfecționismul care vă caracterizează, la organizarea lucrurilor până în cele mai mici detalii. La final, veți constata că nu ați pierdut nimic din cauza faptului că nu a fost totul ca la carte, dar că ați câștigat bucuria imensă de a fi alături de cei dragi.

Citeste si Horoscop Mariana Cojocaru 21 – 26 decembrie 2020. Sărbători de iarnă cu karma grea, cine plânge de Crăciun

Horoscopul sărbătorilor de iarnă 2020 Balanță

Contextul astral vă împinge să cheltuiți fără să vă mai uitați la bani. Vreți să-i răsfățați pe cei dragi, dar tindeți să uitați de nevoile voastre. Dacă le veți neglija, riscați să ieșiți din sărbători epuizați. Încercați să mențineți echilibrul între nevoile voastre și cele ale celor din jur.

Horoscop pentru Crăciun 2020 Scorpion

Soarele și Mercur vă cadorisesc cu flexibilitate, motiv pentru care starea voastră de spirit va fi stabilă și pozitivă în perioada sărbătorilor. Vreți să fiți veseli și să vă bucurați de fiecare moment, dar Uranus vă cam agită relațiile. Dacă relația cu partenerul vostru de viață a fost una tensionată, Crăciunul vă va aduce o reconciliere importantă.

Horoscop Crăciun 2020 Săgetător

Sub influența lui Venus, Marte, Jupiter și Neptun, veți da totul pentru copii și cei dragi. Sunteți, însă, tentați să cheltuiți mult mai mult decât este necesar, iar acest lucru poate avea consecințe nefaste asupra bugetului vostru la începutul anului. În plus, cei mici se vor bucura mai mult să vă jucați împreună decât să investiți în gadgeturi scumpe, care, cel mai probabil, îi vor încânta timp de câteva zile.

Horoscopul Crăciunului 2020 Capricorn

Contextul astral vă aduce împreună cu cei dragi și vă ajută să vă bucurați la maximum de aceste clipe minunate care v-au lipsit. Aveți înțelepciunea necesară încât să nu cheltuiți peste măsură în această perioadă. Deși traversați o perioadă de nesiguranță interioră, reușiți să o ascundeți foarte bine de cei dragi și, mai mult decât atât, reușiți să nu vă lăsați copleșiți de ea, știind că e trecătoare.

Horoscop pentru Crăciun 2020 Vărsător

Jupiter și Saturn au intrat recent în semnul vostru zodiacal, ceea ce înseamnă că vă vor ajuta să vă extindeți și să reușiți pe plan profesional. Aveți parte de un Crăciun pașnic. Venus și Marte vă sporesc sentimentele. Trăiți emoții intense în relație, cu copiii sau cu cei dragi, iar acest lucru vă va ajuta să uitați de atmosfera apăsătoare și nesigură din 2020.

Horoscop Crăciun 2020 Pești

Neptun și Venus vă ajută să vă detașați! Perioada sărbătorilor este, pentru voi, una cu emoții puternice, de bucurie intensă, de mirare, până la momente mult mai nostalgice. Sunteți înconjurați de cei dragi iar asta vă bucură peste măsură. Marele câștig al acestui an a fost pentru voi faptul că ați învățat să prețuiți fiecare clipă petrecută lângă cei dragi.

Spynews
Accident terifiant pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 25 de persoane, printre care şi minori. 8 mașini au fost distruse | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Serialul de pe Netflix adorat de întreaga planetă revine cu un nou sezon. Data de la care abonații vor putea vedea producția care i-a fascinat
Capital.ro
Obligație nouă în România. Decizie pentru proprietarii de teren sau locuințe. Vor plăti banii
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
Vești excelente! Se dau fonduri europene pentru românii care vor să cumpere animale
Adevarul
Forțele speciale ucrainene au lovit o bază rusească din Siria după întrevederea între Putin și Assad VIDEO
Spynews
Accuweather a actualizat prognoza meteo și anunță temperaturi de 40 de grade în august, în România
Spynews
Plombele dentare vor fi interzise de la 1 ianuarie 2025. Modificările anunțate de Uniunea Europeană
Evz.ro
Mărturii înfiorătoare despre Alfred Bulai: Am vomat
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Acest englez a comandat 4 mici la Terasa Obor din București. Cum a reacționat când a mușcat pentru prima dată dintr-unul și ce a făcut cu cele două scobitori primite
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Cât de talentată este iubita lui David Popovici! Taisia face o artă din make-up și are înclinații spre domeniul sportului
Capital.ro
S-a dat ordin de la UE. Este obligatoriu în România. A intrat în vigoare miercuri, 31 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş au câştigat argintul la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
DECIZIE BOMBĂ pentru KAMALA HARRIS! Au anunțat ACUM
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?