HOROSCOP pentru sfârșit de decembrie 2021! Zodiile care dau lovitura la final de 2021! Vor avea parte de surprize care mai de care mai frumoase!

Mai sunt doar câteva zile până când anul 2021 va fi doar trecut. Anul acesta a avut un parcurs controversat din punct de vedere astral, însă sfârșitul lui aduce surprize de proporții.
Alina Costache
22 dec. 2021, 17:13
HOROSCOP pentru sfârșit de decembrie 2021! Zodiile care dau lovitura la final de 2021! Vor avea parte de surprize care mai de care mai frumoase!

HOROSCOP pentru sfârșit de decembrie 2021! Pentru câteva zodii, finalul acestui an pare să se încheie într-un mare fel. Vezi dacă te afli și tu printre norocoșii zodiacului.

HOROSCOP pentru sfârșit de decembrie 2021! Zodiile care dau lovitura la final de 2021! Vor avea parte de surprize care mai de care mai frumoase!

Horoscop Leu

Gasesti linistea pe care ai cautat-o atat de mult timp
In sfarsit ceva cu adevarat incredibil se intampla pentru tine in aceste ultime zile ale anului 2021. Universul este de partea ta si iti ia de pe umeri toate greutatile, tot stresul, toata anxietatea, toate gandurile negre. Simti ca ai depasit furtuna care se napustise asupra ta si, in sfarsit, pe strada ta a reusit sa rasara soarele.

Pe final de 2021 reusesti sa gasesti linistea pe care o cauti de atat de mult timp. Totul incepe sa aiba sens. Iti dai seama ca ce ai trait pana acum te-a ajutat enorm si te-a indrumat in punctul in care esti in acest moment. Si esti mai fericita si mai linistita ca niciodata. Piesele de puzzle s-au aranjat minunat. Sufletul iti este fericit. Inima iti este recunoscatoare. Iar tu… tu esti mai bine ca niciodata.

Horoscop Pesti

Te pregatesti pentru un nou inceput. Finalul de an 2021 este unul cu adevarat special pentru tine si asta deoarece profiti de aceste ultime zile pentru a trage linie si a analiza tot ce ti s-a intamplat. Inveti lectiile importante si alegi sa te concentrezi pe ce conteaza cu adevarat. Iti dai seama ce ai de facut pe viitor, incepi sa faci planuri astfel incat sa intri in 2022 cu dreptul. Esti mai fericita ca niciodata ca simti cu tot sufletul tau ca visurile tale pot deveni realitate. Universul iti spune ca esti mai aproape decat crezi de a trai viata pe care ti-ai imaginat-o pentru tine atat de mult timp. Crede in tine si nu te da batuta. Mergi mai departe si lupta din toata inima pentru ca in curand vei vedea cat de frumos va fi.

Citește continuarea aici.

Citește și: Horoscop Urania 18-24 decembrie 2021. Lună Plină în Gemeni ne aduce oportunitatea de a elimina balastul din vieţile noastre şi de a ne angaja pe un drum nou, plin de lumină

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!