Horoscop: Puterea magică a fiecărei zodii

Află care este talentul tau paranormal in functie de semnul astrologic.
Alina Costache
14 oct. 2014, 12:17
Horoscop: Puterea magică a fiecărei zodii

Berbec – Putere magica: proiectia astrala

Nativii in Berbec sunt persoane realiste si foarte ambitioase. Desigur ca uneori pot da dovada de incapatanare insa in general, acest lucru face parte din farmecul lor. Cuvantul care ii defineste cel mai bine pe Berbeci este curajul. Isi asuma riscuri foarte mari si se avanta cu capul inainte, fara sa se gandeasca prea mult la consecinte, scrie Kudika.ro.

Puterea lor supranaturala este proiectia astrala, un dar destul de rar. Aceasta presupune capacitatea de a accesa si de a observa alte planuri de existenta pe care nu le pot percepe cu simturile obisnuite.

Citeşte şi Horoscop finlandez: Află ce semn te reprezintă, în funcţie de data naşterii

De cele mai multe ori, proiectia astrala se petrece in timpul somnului. Spiritul se desparte de trupul fizic si poate calatori in Univers. Cei care au aceasta capacitate foarte bine dezvoltata pastreaza amintiri din timpul acestor incursiuni, chiar daca nu stiu sa le interpreteze intotdeauna ca atare.

Taur – Putere magica: vindecarea

Nativii in Taur au suflete foarte calde si iubesc usor. De asemenea, ii accepta pe cei din jur exact asa cum sunt si nu au obiceiul sa critice. Desi sunt caracterizati de realism, ca si celelalte doua zodii de pamant, ei au un plus o doza serioasa de romantism pe care o gasesti foarte rar la Fecioare sau la Capricorni.

Tocmai datorita aceste calduri sufletesti a lor, Taurii au darul de a putea vindeca, nu doar propriile suferinte ci si pe ale celora pe care ii iubesc. Atunci cand bioenergia este mai condensata sau cand nativii stiu sa si-o concentreze in palme, acestia pot descoperi nu doar problemele de sanatate ci si dezechilibrele din aura cuiva.

Citeşte şi Horoscop: Cum ai murit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodia ta

Desigur, talentul este mult mai potent atunci cand intre Taur si cealalta persoana exista o conexiune sufleteasca profunda.

Gemeni – Putere magica: comunicarea cu spiritele

Persoanele nascute sub semnul Gemenilor sunt oameni comunicativi si foarte deschisi catre oameni, receptivi la sentimentele celorlalti si cu un fin spirit de observatie. Au foarte multa imaginatie si, de regula, sunt creativi.

Chiar daca sunt sociabili si au foarte multi prieteni, asta nu ii impiedica sa fie din cand in cand ipocriti, atunci cand sunt interese mari la mijloc. Fiind patronati de Mercur, zeul negotului, stiu sa obtina ceea ce vor si sunt negociatori sau diplomati excelenti.

Aceasta deschidere naturala a lor catre oameni se poate manifesta si in alt fel: lasa intotdeauna o portita deschisa prin care Gemenii pot primi mesaje din alte sfere.

Talentul lor se poate manifesta subtil, prin senzatia unei alte persoane intr-o camera goala sau imagini surpinse doar cu coada ochiului. De asemenea, pot avea senzatia unor atingeri cand nu este nimeni langa ei sau primesc mesaje prin intermediul visului.

Continuarea horoscopului pe Kudika.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
România, lovită de furtuni. După o lună de caniculă, ANM anunță temperaturi scăzute, vijelie și grindină
Capital.ro
A murit cea mai frumoasă actriță. Marea doamnă s-a stins. Toți o știau din telenovele
Playtech.ro
Wow! Cum arată Prințul George la 11 ani. E leit tatălui său, William
DailyBusiness
Atenție! Începând de azi se completează formularul 216. Cine e obligat!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Bogdan Vlădău, primele declarații despre divorțul de Gina Chirilă: 'Încă îmi revin un pic' 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-au ordonat restricții în România. Decizie în orașe și sate. E permis doar între anumite ore
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Jurnalista Alsu Kurmasheva, condamnată la șase ani și jumătate de închisoare în Rusia pentru „răspândirea de informații false”
MediaFlux
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!