Horoscop rune 1 iulie 2024. FEHU este cu faţa în sus, vin succese. WUNJO aduce protecţie divină, dar atenţie la EIWAZ

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei.
Alina Costache
30 iun. 2024, 23:33
Horoscop rune 1 iulie 2024. FEHU este cu faţa în sus, vin succese. WUNJO aduce protecţie divină, dar atenţie la EIWAZ

Horoscop rune 1 iulie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru luni 1 iulie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Horoscop IULIE 2024. Ce zodii sunt pregătite să primească magia Universului în mijlocul verii

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Zodiac chinezesc iulie 2024. Energii suprasolicitate în aşteptarea vacanţei. Belşug şi prosperitate pentru multe zodii

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 1 iulie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – Tiewaz: Primesti un sfat valoros de la aceasta runa, anume sa nu disperi, oricare ti-ar fi provocara momentului si sa incerci sa descoperi ce se afla in tine care ii irita sau deranjeaza pe cei din jur. Nu pierde energie luptandu-te cu morile de vant, cu circumstante negative si cu oameni neplacuti. Ai grija de tine mai bine.

Horoscop rune 1 iulie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – WUNJO (cu fata in sus). O calatorie importanta este pe cale sa inceapa, pentru tine sau pentru altcineva ce calatoreste sa te viziteze. Intreaga experienta va avea o finalitate de mare succes, in special daca implica un nou proiect sau o noua aventura. Tine minte sa recunosti si sa recompensezi pe cei ce te-au ajutat in trecut, indiferent cat de mica a fost contributia lor. Ei te-au ajutat sa ajungi in acest punct al calatoriei vietii tale.

Horoscop rune 1 iulie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – Berkana: Berkana este runa fertilitatii si cresterii fizice si mentale. Reprezinta investitie, profit, afacere in crestere. Anunta noi inceputuri infloritoare. Cauzele pierdute pot fi reinnoite. Runa anunta regenerare, reinnoire, vindecare, purificare, recuperare. Este runa casei si familiei si reprezinta si placerea relatiilor sexuale, a fertilitatii si nasterii. Nasterea poate fi si simbolica sau literala, dar anunta mereu un inceput pozitiv pentru orice noua activitate si idee.

Horoscop rune 1 iulie 2024 pentru RAC
Runa etalata – EIWAZ: Aceasta runa iti atrage atentia ca a incepe total o viata noua acum poate atrage unele dificultati din cauza apararii pe care o activezi pentru a face fata in necunoscut. Deseori anunta ca urmeaza o perioada in care cel mai intelept este sa astepti, deci sfatul sau principal este rabdarea. Ti se recomanda sa anticipezi consecintele inainte de a actiona. Dupa ce decizia iti este total clara, apoi vei fi in stare sa duci mai departe actiunea cu usurinta. Profita de acest moment de pauza pentru a-ti pune casa in ordine si a aseza asa cum trebuie treburile personale.

Horoscop rune 1 iulie 2024 pentru LEU
Runa etalata – FEHU (cu fata in sus). Bucura-te de succesul si prosperitatea pe care le vei primi dar nu uita sa le imparti cu altii, pentru ca generozitatea este o caracteristica importanta a adevaratei prosperitati, in special daca nu te astepti la recompensa.

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut măcar o dată în viață
Capital.ro
Devine obligatoriu în România. Sancțiunile se aplică de la 1 septembrie 2024
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Oferta momentului de la Digi! Află cum poți primi un telefon gratis!
Adevarul
Cum ne dă statul român foc la valiză. Un cunoscut economist explică de ce avem o viața mai scumpă de la 1 iulie
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Decăderea totală a Bucureștiului. Un mare regizor taie cu bisturiul
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în accidentul din Suceava 😢
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
România se pregătește să scrie istorie în fața naționalei Țărilor de Jos. La ce oră se dispută partida „Generației de Suflet” din optimile EURO 2024
Capital.ro
Interzis peste tot în România. Este caz penal și te condamnă la închisoare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Patronul unui muncitor agricol indian decedat în urma unui accident de muncă, arestat în Italia
MediaFlux
COPIL MUȘCAT de o FEMEIE! Incident ȘOCANT la MARE VIDEO
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?