Horoscop rune 2 octombrie 2024. THURISAZ şi TEIWAZ sunt inversate, se anunţă necazuri

Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.
Irina Dumitrescu
01 oct. 2024, 23:06
Horoscop rune 2 octombrie 2024. THURISAZ şi TEIWAZ sunt inversate, se anunţă necazuri
Previziuni rune sâmbata 31 august 2024. Prosperitate pentru BERBEC de la FEHU, un nou început pentru BALANŢĂ de la URUZ

Horoscop rune 2 octombrie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 2 octombrie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – Jera: Jera este simbolul recoltei. Ai timp pentru de toate. Urmeaza un eveniment anual important. Sau poate primesti recompense pentru eforturile de puse pana acum. O persoana cu o rabdare uriasa iti face o promisiune.

Citește și

Horoscop Ana-Maria Ticea 1-6 octombrie 2024: Zodiile care sunt într-o petrecere, într-o cumetrie, se simt bine, își schimbă planurile de viitor

Runa etalata – Laguz: Aparitia lui Laguz poate indica o femeie foarte importanta din viata ta. O femeie care are o puternica influenta asupra ta, asa cum ciclurile Lunii influenteaza valurile oceanului. O recunosti?

Horoscop rune 2 octombrie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – OTHILA (cu fata in sus). Desi libertatea financiara poate fi ceva spre care tinzi, nu uita sa ai libertatea de a te bucura de viata si de familie si prietenii din preajma. Nu sacrifica traitul doar de dragul de a castiga. Imagineaza-ti ce lasi celor ce urmeaza dupa tine. Este important ca viata ta sa fie cat de buna poate fi, ca sa inspiri si motivezi pe cei din jur. Asta va asigura generatiilor viitoare sa beneficieze de pe urma intelepciunii si abilitatilor tale, nu doar de pe urma banilor tai.

Horoscop rune 2 octombrie 2024  pentru RAC
Runa etalata – TEIWAZ, inversata. Fii prudent in ce competitii si confruntari te implici si la ce mijloace de lupta recurgi in dorinta de a-ti asigura succesul. Fara echilibru, pot aparea probleme legale. In razboi, curajosii luptatori stiu cand sa avanseze, cand sa se retraga si cand sa stea in expectativa. Aceasta runa este simbolul masculinului curajos, al razboinicului neinfricat asa cum suntem fiecare dintre noi. Semnifica motivatia, ambitia si castigul. Exista o energie a confruntarii, a competitiei si a invingerii in urma sa, a tariei si fortei. Are energie de foc si este conectata cu Tyr, zeul razboaielor.

Horoscop BANI si SUCCES 1 – 6 octombrie 2024. Zodia care îşi riscă toţi banii în această săptămână

Horoscop rune 2 octombrie 2024 pentru LEU
Runa etalata – THURISAZ, inversata. Relatiile personale sunt accentuate acum. Unele rupturi sunt mai probabile decat unele noi uniuni. Mentine-ti umorul si detasarea orice se intampla. Chiar si esecurile pot fi oricand redirectionate si privite drept oportunitati ce si sunt, de fapt.

Mai multe,pe sfatulparintilor.ro

DailyBusiness
Românii din Diaspora vor avea weekend întreg pentru a-și decide viitorul! Cum se vor desfășura alegerile parlamentare
Spynews
Elena Udrea rămâne în spatele gratiilor! Decizie de ultimă oră a Instanței Supreme
Bzi.ro
Gabriela Cristea a făcut celebra ciocolată din Dubai: „Ce frumos se vede cu aurul acesta!”
Fanatik.ro
Ele sunt zodiile care vor face schimbări radicale până la sfârșitul lunii. Se anunță multe transformări pentru acești nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Șoferii din România sunt obligați în termen de 30 de zile
Playtech.ro
Delia a AJUNS de nerecunoscut! Doamneee ce și-a făcut la față!!! Arată ca Loredana Groza
DailyBusiness
NU ajung veniturile de la o lună la alta! 99% dintre români lucrează PENTRU BANI!
Adevarul
După un an în armata lui Putin, un cetățean tadjik povestește cum îi păcălește Rusia pe mercenari
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
Cât a mers darul la nunta lui Marian Mexicanu cu Ana Maria. Sute de invitați s-au distrat la petrecere
Spynews
22 de elevi și trei profesori morți! Autocarul cu care au plecat în excursie a luat foc / FOTO
Evz.ro
Documentul de care scapă mulți dintre cei care vor să se pensioneze. Data, 1 ianuarie 2025
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
Accident teribil în Teleorman! Gabriela a murit la doar 40 de ani, după ce s-a ciocnit cu un alt șofer pe E70. Printre pompierii care au intervenit s-a aflat chiar soțul ei
Cancan.ro
Mihai Grama, un bărbat din Reghin, a dat lovitura cu o afacere unică în lume: 'Unii au râs de mine'
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Se confiscă banii în România. Iei și amendă 10.000 lei. Obligație legală din 1 octombrie
StirileBZI
Aceste anvelope devin interzise de la 1 octombrie! Toți șoferii vor fi sancționați
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Marcel Ciolacu: Kelemen Hunor nu ar accepta funcţia de premier
MediaFlux
PENSIE mai MARE în OCTOMBRIE. LEGEA a intrat în vigoare
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cum se încasează șpaga la DSVSA Ilfov