Horoscop rune 20 iunie 2024. WUNJO, runa supremă, protejează o singură zodie. FEHU scote la suprafaţă frustrări

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.
Alina Costache
20 iun. 2024, 00:01
Horoscop rune 20 iunie 2024. WUNJO, runa supremă, protejează o singură zodie. FEHU scote la suprafaţă frustrări

Horoscop rune 20 iunie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru joi 20 iunie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Citeste si Patru zodii protejate de Univers pâna la finalul lunii iunie. Astrele le binecuvântează cu noroc pe toate planurile și au succes în orice își propun

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
 
Horoscop rune 20 iunie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – Thurisaz (inversata): Ceva rau poate fi depasit gratie fortelor binelui. Un pericol nu este chiar asa de mare. O bunatate poate veni spre tine. Ceva negativ este tinut la distanta de tine. Thurisaz este runa haosului, a tentatiei si a raului. Cand ea este intoarsa, activeaza mesajele binelui.

Horoscop rune 20 iunie 2024 pentru TAUR

Runa etalata – WUNJO: Semnificatie BUCURIE. Aceasta runa anunta o stare de siguranta si relaxare, un sens a starii de bine. Lumina patrunde in sfarsit printre noi, fructele atarna greoaie pe crengile copacilor tai si vremurile rele sunt in sfarsit in spate. Te vei vedea inconjurat de bucurie, placere si confort atat in casa cat si in afara ei. Exista claritate si o noua energie care iti va permite sa intelegi, sa echilibrezi, sa te reinnoiesti pe tine si relatiile tale personale. Schimbari necesare sunt deja in curs si acum te poti bucura din plin de viata si primi binecuvantari din Univers.

Horoscop rune 20 iunie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – Algiz: Runa vesteste ca nu te poti astepta chiar acum la foarte mult de la o situatie. Ce ai de facut este sa te adaptezi evenimentelor curente. Incearca sa accepti oamenii din jur asa cum sunt si nu incerca sa schimbi tu stereotipuri din gandirea lor pentru ca nu te va duce nicaieri. Chiar daca ai dreptate de o mie de ori si ei nu au, nu incerca sa ii schimbi tu pentru ca doar pierzi putere. Daca nu iti place comportamentul cuiva, incearca sa intelegi ce il motiveaza, care ii sunt motivele interne pentru actiunea respectiva. Nu intra in polemici cu el, nu face scene si nu da ultimatumuri.

Horoscop Solstiţiul de Vară 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Ziua cu conexiunile adevărate

Horoscop rune 20 iunie 2024 pentru RAC
Runa etalata – FEHU (cu fata in jos). Pot fi tot felul de frustrari in viata ta, posibil in mai multe domenii. Trebuie sa iei un pas in spate din evenimentele ce se intampla si sa incerci sa le analizezi dintr-un punct de vedere exterior si detasat. Asta ar trebui sa te ajute cu evaluarea situatiei si sa iti dea oportunitatea de a invata din ce se intampla. Vei fi in stare sa vezi directia mai clar in care trebuie sa calatoresti ca sa permiti vietii tale sa se imbogateasca.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Știrile Antena Stars. Magicianul Robert Tudor, țepuit de un șofer de ride-sharing. Cum s-a întâmplat totul: ”El câștigă câte...” / VIDEO
Bzi.ro
Babs s-a afișat cu un milionar celebru! Cum a fost surprinsă fosta iubită a lui Dorian Popa
Fanatik.ro
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
Capital.ro
Este obligatoriu în România. S-a dat ordin de la UE. Măsura se aplică în toate statele membre
Playtech.ro
ȘOC! Emilia Ghinescu, cu SÂNII la vedere! Atenție, poze de INFARCT!
DailyBusiness
Poliția Română face angajări! Peste 1.000 de posturi sunt disponibile
Adevarul
Pluralul cuvântului „complex”, exercițiul care i-a pus in dificultate pe elevi la Evaluarea Națională
Spynews
Mireasa. Direct din culise. Fanii îi cer Mariei Lungu să se împace cu Cristian Marinescu. Cum a răspuns blondina
Spynews
Cine este și cu ce se ocupă Diandra Doris, ispita de la Insula Iubirii! Este urmărită zilnic de zeci de mii de persoane pe rețelele de socializare / FOTO
Evz.ro
O manevră banală aduce mari sancțiuni. Mulți șoferi cad în capcană
Impact.ro
ȘOC! Monica Bîrlădeanu SE CĂSĂTOREȘTE cu Valeriu Gheorghiță! Am aflat DATA NUNȚII
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Cutremurător! Fiica Iuliei Albu, afectată de cancerul tatălui: 'Nu era...'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Cât cer interpreții de muzică populară pentru a cânta la o nuntă! Tarifele sunt de ordinul miilor de euro. „Se pare că oamenii vor”
Capital.ro
Interzis pentru cei cu permis de conducere. Legea pe care șoferii nu o pot încălca
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Schimbări drastice pentru proprietarii de apartamente! Oricine se opune riscă să intre la închisoare
substantial.ro
Georgia învinge Portugalia cu 2-0 la Euro 2024; Turcia trece de Cehia cu 2-1
MediaFlux
Decizia FINALĂ privind CENTRALELE de APARTAMENT. S-a DAT LEGEA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?