Horoscop rune 22 iunie 2024. KENAZ este inversată, se adună norii, MANNAZ, la fel, aduce blocaje

Pietrele magice au făcut istorie în nordul Europei. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.
Alina Costache
22 iun. 2024, 01:00
Horoscop rune 22 iunie 2024. KENAZ este inversată, se adună norii, MANNAZ, la fel, aduce blocaje
Horocop săptămânal rune 15-21 aprilie 2024. SOWULO aduce o mare oportunitate pentru RAC, DAGAZ vine cu propsperitate pentru SCORPION

Horoscop rune 22 iunie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 22 iunie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 22 iunie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – Gebo: Aceasta runa simbolizeaza actul daruirii sub toate formele sale. Ea are in spate legenda Brunhildei. Sigurd erou legendar ucide dragonul fioros si-i ia inelul pe care il purta la gat. Apoi, trecand de cercul magic de foc, o gaseste dormind pe Brunhilda, frumoasa luptatoare Valkyrie, care era tinuta prizoniera de Odin pana cand un muritor curajos o va salva.  Sigurd ii daruieste inelul ca simbol al iubirii lui vesnice.

 

Horoscop rune 22 iunie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – Jera: aceasta runa simbolizeaza cicluri si indica faptul ca tu esti pe cale sa incepi unul nou. Poate ca te simti mai productiv si motivat acum sa incepi un capitol nou al vietii tale. Poate sa fie timpul potrivit sa faci curat in ceva din trecut ca sa faci loc la nou. Runa mai indica si un simbol pozitiv pentru crestere si fertilitate.

Horoscop rune 22 iunie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – KENAZ / intors: Norii incep sa se adune si sa acopere soarele. Un parteneriat se prea poate sa plece din experienta ta. Daca este asa, tine minte ca se intampla astfel pentru ca nu mai este potrivit sau bine pentru tine sa ramana in aceasta etapa a dezvoltarii tale. Retine ca pierzi o oportunitate daca nu simti sa observi cand este cazul sa iesi dintr-un parteneriat. Renunta cu bucurie la vechi pentru ca noul sa poata fi primit in viata ta.

Horoscop Pavel Globa: Zodiile care se ridică pe valul succesului, sunt megastarurile momentului

Horoscop rune 22 iunie 2024 pentru RAC
Runa etalata – MANNAZ, inversata. Daca exista un blocaj acum, el vine din interiorul tau. Uita-te la tine si nu la altii la acest moment. Opreste-te din directia unde e blocajul si reconsidera. Dusmanul exterior e doar o reflectie a ta.

Horoscop rune 22 iunie 2024 pentru LEU
Runa etalata – Thurisaz: O situatie prezenta se anunta a fi complexa. Incerci sa actionezi dar trebuie sa o faci intr-o coeziune cu factorii externi. Fie iti e frica sa confrunti un adevar si sa analizezi cu claritate o situatie. Fii atent ca ce incerci sa faci sa nu inrautateasca situatia. Situatia nu depinde in totalitate de tine insa tot e nevoie sa te gandesti si tu mai mult ce poti face mai bine pentru ea.

Horoscop Tamara Globa. Pregătiţi-vă pentru miracole, triplu jackpot pe final de iunie 2024

Horoscop rune 22 iunie 2024 pentru FECIOARA
Runa etalata – Uruz (inversata): Aceasta runa iti transmite mesajul ca esti slabit din punct de vedere emotional. Cineva incearca sa iti “fure” puterea. Fii atent la oamenii din jurul tau, urmareste cine te-ar putea vampiriza energetic si indeparteaza-te de aceasta persoana.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu a învins Antena 1! Judecătorii au decis câți bani trebuie să primească
Fanatik.ro
Top alimente din comerț periculoase pe care nu e bine să le consumi. Le găsești în rafturile din față și vei fi tentant să le cumperi: ”Ar trebui să aibă un avertisment”
Capital.ro
Se CONFISCĂ totul pe loc. Legea pe care o uită mulţi. Nu mai scapi, de acum
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe câmp! Bikini-ul minuscul nu i-a putut acoperi POSTERIORUL apetisant
DailyBusiness
Schimbare uriașă pentru clienții Băncii Transilvania! Iată ce este nou!
Adevarul
Un nou caz de sclavie în Argeş. Imagini cutremurătoare de la ferma unde erau ţinute cele şapte victime | VIDEO
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Soții Dolănescu, tarif de lux la cântări. Cât încasează pentru fiecare spectacol
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
wowbiz.ro
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Cancan.ro
Previziunea-șoc a 'noului Nostradamus' pentru 2024. Urmează evenimente apocaliptice: 'Ce-i mai rău abia acum începe'
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Betty Salam s-a mutat în casă nouă cu soțul și copilul! Fiica lui Florin Salam are de gând să-și mărească familia? „Îmi doresc din tot sufletul o fetiță”
Capital.ro
Devin proprietari și pe terenuri. S-a dat lege în România. Decizia a venit joi, 27 iunie
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
stirilekanald.ro
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
substantial.ro
Sorin Grindeanu critică decizia lui Nicolae Ciucă privind data alegerilor prezidențiale
MediaFlux
FACTURILE se MAJOREAZĂ cu 20% de la 1 IULIE! Milioane de români, AFECTAȚI DIRECT
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?