Horoscop rune 25 iunie 2024. Thurisaz simbolizează conflictul, o zodie este în pericol. Raido, inversată, duce la izolări

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.
Alina Costache
24 iun. 2024, 23:46
Horoscop rune 25 iunie 2024. Thurisaz simbolizează conflictul, o zodie este în pericol. Raido, inversată, duce la izolări
Horoscop rune sâmbătă 16 martie 2024. JERA vine cu oportunităţi pentru GEMENI, iar OTHILA anunţă greutăţi pentru LEU

Horoscop rune 25 iunie 2024. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru marti 25 iunie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop Mariana Cojocaru 24-30 iunie 2024. An cu bagaj karmic, Sânzienele aduc inele, iar unele zodii au „petreceri cu ştaif”

Horoscop rune 25 iunie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – Mannaz: Mannaz este runa umanitatii si a umanului in general, tu, corpul tau, mintea ta, egoul tau, lumea si oamenii. Prietenii, familia, asociatii. Semnifica toleranta si minte deschisa, caritate, dedicare, consideratie pentru altul si bunatate. Mannaz este simbolul rasei umane si a naturii umane obisnuite din fiecare barbat sau femeie. Suntem intr-o familie de oameni dar totusi singuri in viata si in calatoria spre moarte. Mannaz este inteligenta, creativitate, vorbit, planificare in avans si implica colaborarea dintre doua persoane pentru un bine comun si pentru o lume mai buna.

Horoscop rune 25 iunie 2024 pentru TAUR

Runa etalata – Raido (inversata): Izolare. Lipsa de schimbare sau miscari. Stagnare. Un deadline poate fi ratat. Un drum poate fi ratat. O eroare mecanica se poate intampla. Fii mai mult pe langa casa. Fii atent la un dusman ce se poate prezenta drept prieten. Unele intalniri pot lua un curs neasteptat.

Horoscop rune 25 iunie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – SOWELU: Ceea ce tanjesti si doresti sa fii, deja esti. Este timpul sa te reincarci si sa te regenerezi. Ar putea fi nevoie sa te retragi din situatii presante, dar fa o retragere in propria-ti putere, nu din cauza unei slabiciuni. Lasa Soarele sa lumineze secretele pe care le-ai ascuns chiar si de tine. Oricum, tine minte ca de unul singur nu poti face nimic. Numai cand te bazezi si sprijini pe Divin, vei putea realiza orice maret.

Horoscop Cristina Demetrescu 24-30 iunie 2024. Li se deschid drumurile multor zodii, zboară fricile, dar grijă mare la examene

Horoscop rune 25 iunie 2024 pentru RAC
Runa etalata – Thurisaz: Aceasta runa simbolizeaza conflictul. Tradusa literal, ar insemna “Gigantul” si semnifica distrugerea si apararea. Poate ca te afli intr-un conflict in care trebuie sa arati ca esti puternic. Acest conflict poate aduce o transformare, dezvoltare personala. Pentru cupluri, cartea sugereaza tensiune sexuala.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro

 

Spynews
Reacția explozivă a Biancăi Drăgușanu, după ce Gabi Bădălău a spus că familia lui nu a fost de acord cu relația lor. De ce s-ar fi temut afaceristul
Bzi.ro
Imagini de toată jena! Priviți cum doi agenți încearcă să imobilizeze un jurist pe aeroportul din Iași. Unul dintre polițiști s-a trezit la rodeo: s-a urcat călare pe bărbat în timp ce-l lipea cu fața de asfalt
Fanatik.ro
Experiența unei românce care a călătorit din Germania alături de Hagi: „Tot drumul doar asta a făcut!”
Capital.ro
Edi Iordănescu este în doliu. A murit după meciul România – Slovacia
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
DailyBusiness
Anunțul momentului pentru șoferii din România! Ce se va întâmpla cu punctul de amendă
Adevarul
Coșmar în Turcia. Un român a murit strivit de o mașină, de față cu soția și copilul de doar 3 ani: „Se mergea cu viteză, muzică tare”
Spynews
Bianca Drăgușanu povestește cum ar fi fost înșelată de Gabi Bădălău! Ar fi vrut să cucerească o cunoștință de-a ei: ”A încercat să o cumpere cu o pereche de adidași și 2.000 euro” / VIDEO
Spynews
Victor Vrînceanu nu ar fi lăsat să se implice în creșterea fiicei sale, Victoria-Venice. Andreea Antonescu i-a deschis două procese fostului iubit: „Face fără acordul meu” / VIDEO
Evz.ro
Vești proaste și pentru luna iulie de la ANM. România nu scapă de chin
Prosport.ro
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
wowbiz.ro
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Cancan.ro
Edi Iordănescu, în doliu! A murit imediat după meciul România-Slovacia 😢
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
UPDATE Evaluarea Națională proba scrisă la Limba și literatura maternă 2024: Acestea sunt subiectele și baremele de azi
Capital.ro
Se retrage din tenis! Campioana României și-a luat adio de la rachetă: Mi-e greu...
StirileBZI
Se acordă un nou ajutor de la minister! Cine va primi banii
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
stirilekanald.ro
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
substantial.ro
Ucraina solicită implementarea unei zone de excludere aeriană în vestul țării cu ajutorul aliatilor NATO
MediaFlux
Un nou ANUNȚ PRIVIND CANDIDATURA la PREZIDENȚIALE! El va fi NOUL PREȘEDINTE?
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?