Horoscop rune 3 iulie 2024. KENAZ este cu faţa în jos, posibile conflicte, dar TEIWAZ aduce succese

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.
Alina Costache
02 iul. 2024, 22:52
Horoscop rune 3 iulie 2024. KENAZ este cu faţa în jos, posibile conflicte, dar TEIWAZ aduce succese

Horoscop rune 3 iulie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 3 iulie 2024
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Horoscopul dragostei pentru cinci zodii chinezești! Cine va fi cucerit și va lăsa trecutul dureros în urmă

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 3 iulie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – ISA. Vine iarna peste o situatie din viata ta. Pare inghetata si fara noi miscari, deci realizarile nu sunt immediate. Un vant rece sufla si el te invita sa analizezi daca cumva ceva din tine impiedica primavara sa soseasca. Oricum tu nu ai cum sa controlezi iarna si cat va dura. Deci tine minte sa tii cont de vointa cerurilor si a pamantului si sa astepti cu rabdare. Dupa iarna vine mereu primavara.

Citește și Horoscop 3 iulie 2024. Taurii vor fi suprasolicitați, iar Peștii își fac planuri de concediu. Doar Berbecii au magnet la bani

Horoscop rune 3 iulie 2024 pentru TAUR

Runa etalata – Inguz: Ing este unul dintre numele zeului norvegian al agriculturii, Freyr. Legenda spune ca Freyr calatoreste in jurul pamantului intr-un car, daruind oamenilor fericire si fertilitate. De aceea, simbolul aceste rune este relatia profunda a oamenilor cu Pamantul, iar indemnul este sa petreci mai mult timp in natura.

Horoscop rune 3 iulie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata –  KENAZ (cu fata in jos). Te-ai putea simti fara idei si creativitate ca sa obtii ce vrei. Insa ti se spune ca este doar temporar, pentru ca ai puterea si dorinta in tine sa schimbi lucrurile daca chiar vrei asta. Identificand cea mai mica schimbare si actionand conform ei poate avea un efect puternic in viata ta.

Horoscop rune 3 iulie 2024 pentru RAC
Runa etalata – SOWELU: Semnificatie INTEGRU. Aceasta este o runa cu o foarte mare putere ce indica un moment de profunda regenerare, o cautare a Unimii, a totalitatii. Ea semnaleaza nevoia de a deveni constient de esenta ta ca sa o poti exprima intr-o maniera creativa, deci a-ti creste si spori forta vitala a vietii. Ea indica si nevoia de a admite ceva ce ai negat mult timp, ceva ce ti-a ramas in umbre : acum este timpul sa scoti la lumina orice ar fi acolo. Este prudent sa stai departe de o situatie presanta, tinand minte ca a te retrage la momentul potrivit este un semn de forta si nu de slabiciune.

Horoscop rune 3 iulie 2024 pentru LEU
Runa etalata – Tiewaz: Runa Teiwaz (Tiwaz) este foarte pozitiva si simbolizeaza victoria intr-o batalie, succesul intr-o comperitie. Runa iti transmite mesajul ca trebuie sa actionezi direct, sa mergi inainte, fara egoism. Un lider bun isi pune clanul pe primul loc, inaintea nevoilor sale personale. Aptitudinile de management si lidership sunt aduse la lumina prin aceasta runa.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?