Horoscop rune 4 septembrie 2024. WUNJO, runa bucuriei, este inversată. Ansuz aduce anxietate

Horoscop rune 4 septembrie 2024. Inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Irina Dumitrescu
03 sept. 2024, 23:08
Horoscop rune 4 septembrie 2024. WUNJO, runa bucuriei, este inversată. Ansuz aduce anxietate
Horoscop rune Mihai Voropchievici

Horoscop rune 4 septembrie 2024. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

Două zodii care vor păși cu dreptul în această toamnă. Vor avea parte de momente de neuitat

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 4 septembrie 2024 pentru BERBEC
Runa etalata – Raido: Raido simbolizeaza calatoria fizica sau spiritual. Noi perspective apar daca iti schimbi punctul din care privesti lucrurile. E vremea sa faci o schimbare sau o calatorie care sa conduca spre transformarea spirituala.

Horoscop rune 4 septembrie 2024 pentru TAUR
Runa etalata – URUZ (cu fata in jos).
Daca simti ca esti jos, tine mintea ta sa constientizezi ca de jos nu se poate lua decat in sus. Nu lasa regretele trecutului sau fricile viitorului sa te opreasca sa te bucuri de prezent. Pierzi energie sa te gandesti la ce nu mai poti schimba sau sa te temi de ce nici nu a venit inca ! Gaseste in prezent compania prietenilor buni si familiei si vizualizeaza-ti visele, ca prim pas spre a le implini.

Citește și: Horoscop special: TREI ZODII răsuflă ușurate, li se deschid toate ușile până în octombrie

Horoscop rune 4 septembrie 2024 pentru GEMENI
Runa etalata – Wunjo (inversata): Pot fi unele neintelegeri de moment sau probleme cu un partener sau intr-o relatie romantica, fapt ce iti amana fericirea clipei de fata. Un adevar poate fi ascuns de tine. Ceea ce credeai ca e iubire, nu este. Un parteneriat poate sa nu iti fie benefic si sa nu duca la fericire. Ai de muncit mult in continuare ca sa ajungi la fericire, dar vei reusi. Wunjo este runa bucuriei.

Horoscop rune 4 septembrie 2024 pentru RAC
Runa etalata – Ansuz: La orice te gandesti si orice ai dori acum, fii atent la nivelul tau de anxietate pentru ca te poate face sa fii confuz. Multe lucruri iti pot parea de neinteles si actiunile sa iti fie in zadar. Insa ca sa iesi din aceasta stare, accepta tot ceea ce se intampla acum. Crede cu tarie ca o situatie care este asa cum este iti va aduce si daruri si beneficii la un moment dat. Este inevitabil sa apara si asemenea situatii, indiferent daca intelegi sau accepti.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
”De când se trezeşte...” Ce părere avea Adrian Minune despre ginerele său, înainte să se despartă de Karmen Minune. Manelistul, declarații despre Bogdan Căplescu
Bzi.ro
Maria de la Insula Iubirii a făcut senzație în costum de baie! Ce manelist a pus ochii pe blondină
Fanatik.ro
Ce a găsit un bărbat din Neamț într-o fântână la care lucra. A venit imediat poliția
Capital.ro
Avertisment pentru cei cu termopane la bloc. Sunt obligați prin lege. Amenda e 4000 lei
Playtech.ro
WOW ce schimbare totală! Păpușa de la Glina e de nerecunoscut ACUM. Dumnezeule, cât e de frumoasă
DailyBusiness
Românii dau năvală la Lidl pentru acest produs. E delicios și APROAPE GRATIS!
Adevarul
Mesajul Mongoliei după ce nu a pus în aplicare mandatul de arestare emis pe numele lui Putin: „Mâinile noastre sunt cam legate”
Spynews
Nu mai există șanse de împăcare! Perneș de la Mireasa vorbește despre despărțirea de Sabrina! De ce s-au separat și cum trebuie să fie viitoarea lui iubită
Spynews
Ce era în plicul de pe sicriul prințesei Diana pe care Harry a scris "mami"
Evz.ro
Generalul Dumbravă a depus în dosarul de la DNA o înregistrare cu denunțătorul Hideg
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Fiica lui Adrian Minune divorțează! Karmen a dat vestea în urmă cu puțin timp
Cancan.ro
Familia lui Radu Brînzan, polițistul care a murit în timp ce tundea iarba în curte, nu va primi pensia de urmaș
Playsport.ro
Cristiano Ronaldo și Georgina, așa cum nu au mai fost surprinși niciodată! Ce au făcut pe un iaht de lux, în larg, când credeau că nu-i vede nimeni
kanald.ro
Pisica Vasi ar fi fost găsită! Oana Zăvoranu intervine, și ea, în cazul mascotei aeroportului Otopeni: „Mă doare sufletul! Nu există legi care să protejeze animalele”
Capital.ro
Adio, maestre! Marele actor și cântăreț s-a stins. România se roagă pentru sufletul lui
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă soțul ei, din cauza monoxidului de carbon emanat de mustul în fermentație. Cei cinci copii ai soților au ajuns în grija statului
substantial.ro
Polițist din Sibiu reținut după agresarea unui șofer în trafic
MediaFlux
Pensiile se CALCULEAZĂ din nou! ANUNȚUL Șefului Casei de Pensii, Daniel Baciu
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...