Horoscop RUNE cu Mihai Voropchievici, 7-13 noiembrie 2022. Taurii dau de greu, în timp ce Fecioarele trec prin cele mai benefice schimbări

Săptămâna 7-13 noiembrie 2022 va fi una interesantă pentru mulți nativi din zodiac. Unii au parte de reușite pe plan profesional, alții depășesc niște mari provocări sau trec printr-o serie de schimbări radicale.
Alina Costache
05 nov. 2022, 20:30
Horoscop RUNE cu Mihai Voropchievici, 7-13 noiembrie 2022. Taurii dau de greu, în timp ce Fecioarele trec prin cele mai benefice schimbări
Horoscop RUNE 7-13 noiembrie 2022 Antena 3

Horoscop RUNE 7-13 noiembrie 2022 BERBEC

E o săptămână în care e necesar ca nativii din Berbec să-și consolideze poziția acasă, fiindcă nu prea mai au toți încredere în el, au uitat că a fost șef la un moment dat. E recomandat să facă acest lucru și în societate și la serviciu. Doar în acest fel vor avea parte de succes.

TAUR

Nu e chiar o săptămână ușoară pentru Taur, ba din contră. E nevoie de multă tărie și putere ca să depășească anumite situații dificile. Totul din cauza faptului că nu s-au dus să îşi trateze o problemă medicală sau să rezolve nişte lucruri care deranjau. Deci Taurii să se încurajeze, să se motiveze singuri, să depăşească această săptămână care nu e un cap de ţară pentru ei la câtă forţă au.

GEMENI

Gemenii nu au răbdare și vor să se întâmple totul acum. Însă e important ca în această săptămână să nu forțeze mâna norocului. Sunt lucruri frumoase care vin în viața lor, așa că e bine să le aștepte fără să se mai grăbească.

Horoscop RUNE 7-13 noiembrie 2022 RAC

Racul începe un soi de viaţă nouă, un fel de revigorare în toate planurile. Racul care a fost şi el năpăstuit, a trecut prin nişte probleme şi de sănătate, acum se revigorează atât în disponibilităţi fizice, cât şi psihice.

LEU

Vin vești bune pentru acești nativi. Fie vor primi un cadou-surpriză, fie o sumă de bani deloc de ignorat.

FECIOARĂ

Schimbări deosebit de importante pentru nativii din Fecioară. Deși nu sunt adepții schimbărilor, de această dată vin unele foarte bune.

Horoscop RUNE 7-13 noiembrie 2022 BALANȚĂ

Balanţa îşi mai revine un pic, iar la cele tinere şi singure apare simbolul dragostei, ceva nou, fierbinte, pasional. Sunt valabile recomandările şi pentru Balanţele adulte. Deci, dragoste pentru Balanţe.

SCORPION

Sunt învăluiți într-o aură de mister. Nimeni nu îi poate descifra și nu îi poate mulțumi. E mai bine să-i evitați dacă-i vedeți că nu au o dispoziție bună fiindcă vă vor pune la punct fără regrete.

SĂGETĂTOR

Săgetătorului i se tot anunţă demult o suită de schimbări majore şi va fi într-un viitor foarte apropiat, iar viitorul acesta începe luni.

Horoscop RUNE 7-13 noiembrie 2022 CAPRICORN

Capricornul dă lovitura şi se produce un salt rapid în existenţa lor şi mai ales pe latura de sănătate, că ei au cam scârţâit un pic la capitolul acesta din cauza efortului supradimensionat pe care l-au făcut muncind.

VĂRSĂTOR

Problemele care l-au frământat în ultima perioadă își găsesc rezolvare. Își calcă pe orgoliu și va accepta sfatul unor persoane importante din viața lui.

PEȘTI

Are parte numai de lucruri bune. Toate planurile pe care și le-a făcut și la care a visat vor deveni realitate cât de curând.

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Vin acasă la pensionari din 15 august. Decizie pentru 4,7 milioane de bătrâni
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Irinuca și Ramona Gabor pozate de Gabi Bădălău. Întâlnire de taină între foști iubiți
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Note LIVE Evaluarea Națională 2024 | Află rezultatele publicate pe EDU.RO
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Se dă iar ordin UE pentru cei cu mașini pe benzină și motorină. România va fi obligată să aplice legea
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Avertizare cod galben de furtuni în mai multe județe până la ora 23:00
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?