Horoscop rune 8 noiembrie 2023. WUNJO aduce belşug şi fericire pentru o singură zodie

Inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Alina Costache
07 nov. 2023, 23:43
Horoscop rune 8 noiembrie 2023. WUNJO aduce belşug şi fericire pentru o singură zodie
https://www.romaniatv.net/afla-care-sunt-cele-trei-zodii-care-vor-fi-protejate-de-universul-astrelor-pestii-au-parte-de-revelatii_7465931.html

Horoscop rune 8 noiembrie 2023. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru miercuri 8 noiembrie 2023. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.
Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Horoscop BANI si SUCCES 7-12 noiembrie 2023. Se închide cercul datoriilor, zodia care trage chinta royală

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!

Horoscop rune 8 noiembrie 2023 pentru SCORPION
Runa etalata – INGUZ (cu fata in sus). Sa stii ca cei dragi sunt parte din fluviul vietii si ca drumul tau este imbogatit pentru ca ii stii si pentru ca si tu esti parte din viata lor. Tine ochii deschisi la vise. Trecutul nu poate fi schimbat dar el iti poate influenta directia. Nu fii prea distras de trecut pentru ca acum e momentul sa mergi tot inainte si sa incepi lucruri noi.

Horoscop rune 8 noiembrie 2023 pentru SAGETATOR
Runa etalata – Sowulo: Daca crezi ca o situatie este prea dificila acum pentru tine si ca iti consuma multa energie, mesajul runei este ca ai nevoie sa te odihnesti ca sa iti reincarci bateriile. Reintoarce-te la hobbyurile abandonate, comunica mai mult cu familia, cu rudele, cu vechi prieteni. Da-ti voie sa te relaxezi in compania lor, primeste iubirea si grija lor.

Zodiile care au noroc chior în noiembrie, l-au luat pe Dumnezeu de picior. Vor încasa bani de peste tot

Horoscop rune 8 noiembrie 2023 pentru CAPRICORN
Runa etalata – Wunjo: Runa iti transmite ca acum este important sa privesti cu sobrietate la tot ce se intampla acum in lumea ta. Intelege un lucru – nimic nu e stagnant. De fapt, totul se schimba mereu. Chiar daca ti se pare ca e miscare in ape intunecate, de fapt sa stii ca aceasta miscare te va duce la coaste insorite. Singura cale ce duce spre lumina trece printr-o criza. Fa tot ce poti, va iesi bine – sa iti fie motto.

Horoscop rune 8 noiembrie 2023pentru VARSATOR
Runa etalata – Odin: Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se căsătoresc! Dana Budeanu a spus când va avea loc nunta
Fanatik.ro
Încep lucrările de modernizare la un obiectiv important al României. Hidroelectrica a făcut anunțul
Capital.ro
Conducătorii auto din România au interzis. Vei fi trimis în judecată. Legea e deja în vigoare
Playtech.ro
ȘOC! Ce spune Emily Burghelea despre ACCIDENTUL cumplit care a DESFIGURAT-O
DailyBusiness
Val de scumpiri în piețe! Care este cea mai scumpă piață din Capitală
Adevarul
Armata lui Kim Jong Un era să-și distrugă propria Capitală. Ce s-a întâmplat cu o rachetă trasă de la 100 de km de Phenian
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Șoferii nu mai au nicio scăpare. Cea mai mică greșeală îi va costa scump
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Imagini hot! Cum arată Doina, românca superbă care l-a cucerit pe milionarul olandez de la EURO!
wowbiz.ro
Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare
Cancan.ro
Emily Burghelea a filmat momentul în care a fost la un pas să-și piardă viața. VIDEO ȘOCANT
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Tichetele de masă și indemnizația de hrană nu vor fi incluse calculul pragului de 4.000 de lei. Anunțul făcut de Guvernul României
Capital.ro
15 ani de închisoare. Legea a intrat în vigoare astăzi, 1 Iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
stirilekanald.ro
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
substantial.ro
Neptun Deep, Programul Nuclear şi Coridorul Verde: Ministrul Energiei Detaliază Progresele
MediaFlux
ION ILIESCU, ANUNȚ IMPORTANT! Doliu în ROMÂNIA
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?