Horoscop RUNE martie 2023 pentru zodii. DAGAZ aduce noroc! Ce îţi transmit pietrele mistice

Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.
Alina Costache
28 feb. 2023, 09:59
Horoscop RUNE martie 2023 pentru zodii. DAGAZ aduce noroc! Ce îţi transmit pietrele mistice

Horoscop RUNE martie 2023. Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna martie 2023. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

Cuvantul RUNA inseamna soapta sau secret sfant.
Fiecare litera se considera ca poarta un mesaj energetic ce ofera ghidare intuitiva din lumea supranaturala. Sunt 24 rune in total si fiecare in parte are un simbolism bogat ce este conectat cu astrele, cu zeitatile, cu cele 8 directii si cu ciclurile naturii. Runele sunt considerate alfabetul zeilor. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu primăvara 2023. Dragostea înmugureşte pentru câteva zodii norocoase! Bat clopote de nuntă pentru cinci dintre zodii
Runele au fost sculptate in lemn, piatra sau os si pastrate intr-o punga de panza sacra. Fenomenul citirii runelor are loc ca la cartile de tarot, prin selectarea runelor in baza intentiei si a cererii de mesaj intuitiv.

Runele reprezinta sistemul antic de alfabet creat de celtici, scandinavi si popoarele germanice tocmai in primul secol.

Iata care este runa asociata cu fiecare zodie in citirea intuitiva pentru mesajul lunii martie 2023 si ce transmite fiecare:

Horoscop RUNE martie 2023 pentru BERBEC
Kenaz
Runa dezvaluie un aspect al vietii tale. Urmeaza un succes pentru care ai muncit foarte mult si te feliciti pentru reusita ta. Fii recunoscator pentru talentele tale, pune-le in valoare si vei fi recompensat cu generozitate. Se prefigureaza un alt loc de munca, la care te vei implica din tot sufletul. Nu sunt excluse nici intalnirile amoroase, daca esti in cautarea jumatatii. Renunta la lucrurile care te tin blocat intr-o realitate care nu ti se mai potriveste!

Horoscop RUNE martie 2023 pentru TAUR
Gebo

Aceasta Runa simbolizeaza conceptul de cadou si inseamna ca un noroc sau o sansa minunata neasteptata va veni pe calea ta. Este un semn mistic foarte pozitiv pentru orice aspect ce tine de iubire si relatie si este semn bun si pentru fertilitate. Acesta este unul din cele mai norocoase simboluri si indica generozitate din partea Universului spre tine – ai grija sa dai si tu o parte inapoi spre altii, raspandind iubire si recunostinta.

Horoscop primăvara 2023, cu Mihai Voropchievici. Ce zodii sunt binecuvântate de astre, cine merge pe gheaţă subţire

Horoscop RUNE martie 2023 pentru GEMENI
Dagaz
Aceasta runa este aducatoare de noroc si anunta o perioada lunga de prosperitate. O simti deja sau o vei simti cat de curand. Elibereaza-te de indoieli si soarele va rasari pe strada ta. Pe de alta parte, runa poate marca momentul in care sa faci o tranzitie. Daca esti interesat de dezvoltarea spirituala au loc transformari de personalitate. Eforturile tale nu vor fi in zadar. Mergi inainte cu incredere si credinta!

Mesaj rune martie 2023 pentru RAC
Inguz
Runa prevede un viitor favorabil. Poate ca anumite capitole se incheie, insa spre binele tau. Inlocuieste vechiul cu noul pentru a te putea elibera! Norocul este de partea ta, iar acum este momentul prielnic sa te debarasezi de lucrurile care te tin incordat si nesigur. Concentreza-te pe l ucrurile pe care le ai de facut si nu te apuca de altele pana cand nu finalizezi proiectele incepute.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'