Horoscop rune Mihai Voropchievici: Detox spiritual, pojghiţa de gheaţă foarte subţire s-ar putea sparge

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Prima săptămână din septembrie 2024 se va încheia cu ceva dificultăți. Vor apărea tot felul de probleme în special pentru două zodii.
Alina Costache
05 sept. 2024, 21:53
Horoscop rune Mihai Voropchievici: Detox spiritual, pojghiţa de gheaţă foarte subţire s-ar putea sparge
Horoscop rune Mihai Voropchievici. Perioadă de foc pentru două zodii

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Următoarele trei zile ar putea fi decisive pentru doi nativi, după un debut de săptămână care s-a anunțat ceva mai anevoios sau, să îi zicem, un pic mai solicitant.

Cele două zodii care n-au zile tocmai plăcute sunt Leii și Balanțele. Leii au pornit săptămâna în forță și au vrut să se impună în orice context.

Spiritul lor revoluționar nu va dispărea până duminică, 8 septembrie, când lucrurile par să se mai clarifice. Pot avea adevărate războaie verbale cu cei din jur, chiar și cu cele mai apropiate persoane din viața lor.

5 ZODII CHINEZEŞTI sunt cele mai NOROCOASE la final de săptămână. Cine ia jackpot-ul!

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Balanțele trebuie să acționeze, în continuare, cu maximă precauție. Pojghița de gheață foarte subțire s-ar putea sparge de tot în weekend-ul 7-8 septembrie, iar dacă nu au un colac de salvare sau nu știu să înoate nu le va fi prea bine.

Ce se anunță, din partea runelor, pentru celelalte zece semne zodiacale? Fecioarele au chef de călătorit, iar soarta ține cu ele. Găsesc o destinație de vis, poate chiar un loc în care au mai fost, dar nu i-au descoperit farmecul adevărat.

Scorpionilor nu se recomandă să se îndepărteze prea mult de locuință, căci marile schimbări, de data asta, vor veni chiar la ei acasă. Au parte de tot felul de situații favorabile, pe nepusă masă.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Săgetătorii primesc un sfat atât de frumos, dar de care multă lume nu prea ține cont, motiv pentru care suferă! Runele le spune nativilor de foc să lase la o parte toate grijile, frământările legate de trecut. Să se axeze mai mult pe prezent și pe planurile lor de viitor, căci au multe de dovedit.

Capricornii vor face un salt important în cariera lor. O veste importantă va ajunge la ei poate vineri sau sâmbătă, indiferent dacă ei muncesc sau nu în acest weekend. Toate se așază conform planurilor, scrie fanatik.ro.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Vărsătorii au tot fost cadorisiți încă de la începutul săptămânii, dar surprizele plăcute nu se opresc aici pentru ei! Sâmbătă sau duminică pot primi un cadou de la cineva care ține mult la ei.

Peștii nu sunt foarte comunicativi, dar nu trebuie priviți cu îngrijorare. Nu au pățit nimic, pur și simplu au nevoie de o detașare de cele lumești, de un detox spiritual.

Citește și: Horoscop ţigănesc septembrie 2024. Moneda are ceva probleme în cuplu, iar Toporul găseşte rezolvări pentru probleme. Sfeşnicul şi Steaua profită de zilele libere

Berbecii pornesc într-o adevărată campanie de schimbări în viața lor. Vin, din toate părțile, provocări pe care de mult voiau să le ducă la bun sfârșit. Cât despre Tauri, aceștia se pot muta în casă nouă sau vor înțelege altfel cuvântul ”acasă”.

Horoscop rune Mihai Voropchievici. Gemenii trebuie să se mobilizeze, să se înarmeze cu maximă răbdare, căci se vor produce tot felul de situații în viața lor care le va solicita mai multă energie și concentrare.

Racii să se aștepte la o surpriză plăcută din partea cuiva (se poate să și-o facă și singuri) sau la o sumă importantă de bani. Toate capătă contur și se simt din ce în ce mai fericiți.

Spynews
Michele Morrone, comportament controversat în timpul vizitei în România! A dat cu piciorul într-o mașină în care se afla o echipă de paparazzi și a arătat și gesturi obscene jurnaliștilor / PAPARAZZI
Bzi.ro
Monica Bîrlădeanu, devastatoare în costum de baie, la 45 de ani! Cum a reacționat Valeriu Gheorghiță când a văzut pozele iubitei lui
Fanatik.ro
Ce a cumpărat un bărbat din Piața Obor cu 60 lei. Mii de oameni au reacționat. „Sunt uimit”
Capital.ro
Noi reguli pentru mașinile electrice. UE schimbă legea. Dezavantaj pentru România
Playtech.ro
ȘOC! Cum a ajuns să arate Theodor Stolojan. Imagini uimitoare cu fostul premier
DailyBusiness
Hainele SE SCUMPESC! Ce taxe noi vor plăti românii
Adevarul
Românul desemnat „cel mai frumos bărbat din Germania”, eliberat după 7 ani de pușcărie. Și acum e urmărit de 80 de polițiști
Spynews
Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa lui Gabi Bădălău! Artista vrea să dovedească că băieții vor să stea cu ea: ”Nimeni nu i-a dat o zi în plus”
Spynews
Ce se întâmplă între Marina Almășan și Georgică Cornu. Ce au discutat avocații celor doi în particular
Evz.ro
Obiceiul nociv pe care îl are Mircea Badea. Nici medicilor nu le-a venit să creadă
Ego.ro
”M-au torturat ca pe Isus!” Ce a pățit în închisoare Gheorghe Dincă
Prosport.ro
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de închisoare! Cum a luat permisul fals din Ucraina și câți bani a dat
wowbiz.ro
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”
Cancan.ro
Unde a ajuns să lucreze fiica Marianei și a lui Horia Moculescu: 'E distrusă, trăiește pe barbiturice!'
Playsport.ro
Imagini fierbinți cu Ronaldo și Georgina! A atins-o când credea că nimeni nu vede ce fac pe iaht. Imaginile au scăpat pe net
kanald.ro
Un nou cutremur a lovit România! Ce magnitudine a avut și care sunt zonele afectate
Capital.ro
Cutremur în cazul Caracal. Gheorghe Dincă a recunoscut: A plecat în altă parte…
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
stirilekanald.ro
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
substantial.ro
Nicolae Ciucă sub presiune după ce Recorder contestă succesele sale militare
MediaFlux
TRUMP, o primă VICTORIE. Kamala i-a ACCEPTAT condițiile
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...