Horoscop RUNE mistice sambata 13 noiembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.
Alina Costache
13 nov. 2021, 06:23
Horoscop RUNE mistice sambata 13 noiembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului

Horoscop RUNE. Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului. Ele au provenienta din triburile nordice si germanice si dateaza inca din secolul 1. Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic, adevarat centru de forta ce se considera ca aduc mesaje de la zei. Runele sunt una din formele de divinatie folosita cu succes si in zilele noastre, fiind folosite si ca amulete de protectie si talismane norocoase.

Horoscop pe 5 ani. Situaţii limită şi schimbări majore, ce zodii îşi găsesc sufletul-pereche
Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru sambata 13 noiembrie 2021.
In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa inima cu propria sa sulita si a atarnat-o in copacul vietii Yggdrasil pentru noua zile si noua nopti, totul ca sa poata percepe semnificatia mistica a runelor. Zeul Odin a facut acest urias sacrificiu plin de chin si risc pentru sine pentru ca stia ca runele transmiteau mesaje adanci, fiind punti de comunicare intre supranatural si natural, iar daca putea intelege aceste mesaje ar fi dobandit intelepciune profunda si putere nelimitata. Zeul si oamenii sai puteau folosi runele ca vraja pentru protectie si succes pentru ca ele erau simboluri izvorate din sursa destinului.

HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021
De aceea, inca din primul secol popoarele germanice au folosit runele atat pentru scris cat mai ales pentru virtutile lor metafizice si de natura magica.

Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta intelegere mai profunda a situatiilor, predispozitii sau raspunsuri subtile la o intrebare. Runele nu iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas.

Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Fiecare runa are mai multe semnificatii si un element comun intre acestia iar interpretarea etalarilor este variata si are la baza exact semnificatia acestor pietre magice.

Primeste mesajul, coreleaza-l cu viata ta prezenta si extrage din el tot ce e mai bun ca sa te imputerniceasca si sa iei cele mai bune decizii!
Horoscop  RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – OTHILA, inversata. Runa iti anunta atentie cu privire la unele gelozii si lacomii pentru a dobandi posesiuni, proprietati. Ea simbolizeaza prosperitate, posesiuni si promisiuni de belsug pentru casa si familia ta. Insa daca iti doresti nesabuit de mult, daca esti dispus sa calci in picioare orice pentru a avea, runa te anunta ca nu este acesta drumul bun.

Horoscop RUNE pentru TAUR
Runa etalata – Thurisaz : O situatie prezenta se anunta a fi complexa. Incerci sa actionezi dar trebuie sa o faci intr-o coeziune cu factorii externi. Fie iti e frica sa confrunti un adevar si sa analizezi cu claritate o situatie. Fii atent ca ce incerci sa faci sa nu inrautateasca situatia. Situatia nu depinde in totalitate de tine insa tot e nevoie sa te gandesti si tu mai mult ce poti face mai bine pentru ea.

Horoscop RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – ODIN : Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop TAROT ZILNIC sambata 13 noiembrie 2021. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop tarot  zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica. Cartea de tarot iti ofera o privire in interior, o oglinda a propriului suflet. Cheia pentru a obtine o experienta unica este sa intelegi semnificatiile complexe ale cartii, precum si cum poti lucra pentru a obtine o perspectiva si mai mare asupra unei situatii.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Iata mesajul zilei de sambata 13 noiembrie 2021 pentru fiecare zodie!
Horoscop tarot zilnic BERBEC
3 de bate

E nevoie de precautie si de responsabilitate pentru a avea succes intr-un proiect pe care il demarezi sau intr-o afacere pe care o ai. Sa fii comerciant in vremurile medievale era mai mult decat riscant. Navele erau predispuse la naufragii, piraterie sau erau jefuite de marinarii care nu se simteau platiti indeajuns. De aceea cartea simbolizeaza nevoia de precautie a antreprenorului care porneste singur la drum.

Horoscop tarot zilnic TAUR
7 de spade (inversata)

Cartea simbolizeaza tradarea, deceptia, iesirea dintr-o situatie. Daca iti apare inversata, ea iti aduce lumina sperantei. O enegie puternica, un plan nou miraculos, o noua ambitie iti deschide calea spre succes. Poti primi ajutor nesperat de la un mentor, un profesor, un prieten intelept.

Horoscop tarot zilnic GEMENI
Regele de cupe (inversata)

Cartea simbolizeaza controlul, echilibrul emotional, generozitatea. Daca iti apare inversata ar trebui sa fii atent la oameni. Unii dintre ei te pot pacali. Ocoleste persoanele care incearca sa domine prin frica sau intimidare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Noi intrigi în Familia Regală. Prințul Harry urmează să moștenească o sumă enormă de bani
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Ordin nou al UE din 1 august. România trebuie să aplice: „Toată lumea să verifice dacă se încadrează”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?