Horoscop rune. WUNJO, runa bucurie, deschide cornul abundenţei pentru o zodie, dar KENAZ distruge prietenii vechi

Prosperitatea și abundența nu ne vor mai ocoli, reușim să ne punem în aplicare ideile și să ne conturăm un viitor mai sigur și mai înstărit.
Alina Costache
03 iun. 2024, 21:33
Horoscop rune. WUNJO, runa bucurie, deschide cornul abundenţei pentru o zodie, dar KENAZ distruge prietenii vechi
Horoscop săptămânal rune pe zodii 8-14 aprilie 2024. NAUTHIZ aduce schimbări pentru Berbec, RAIDO întors vine cu o despărţire pentru Rac

Horoscop rune 3-9 iunie 2024. Traversăm o perioadă favorabilă pentru cele mai multe dintre zodii. Se întâmplă lucruri menite să ne ajute să evoluăm, să ne definitivăm planurile și să ne îndeplinim dorințele.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Mihai Voropchievici, TOP 3 cele mai vicioase zodii. Cine primeşte trofeul păcătoşilor

Horoscop rune. Berbec (21 martie – 20 aprilie)

O săptămână de nota zece pentru nativii Berbec. Aura voastră luminează ca un soare și veți fi ca un magnet pentru cei din jur. Puterea de seducție revine și veți dori să vă reconfirmați pe voi față de persoanele de sex opus. Avem o atenționare pentru nativii căsătoriți, tentațiile acestei perioade pot fi la fel de mari și pentru femei și pentru bărbați. Va trebui să vă gândiți seros înainte de a vă urma instinctele și voluptatea. Runa etalata – BERKANA, inversata. Runa simbolizeaza sanii Mamei Pamant cu care ne hraneste. Este posibil sa ai un comportament copilaros si imatur acum, deci sa ai nevoie sa fii sustinut de altcineva. Daca exista o problema de sanatate din care sa te recuperezi, vei beneficia de sustinere. Energia acestei rune este conectata la Freya, Mama zeita primordiala a vietii dar si cu Hild care restaureaza viata. Este energia devotiunii, a hranitului, a vindecarii prin ingrijire si implicare. Tot ce inseamna bebelusi, hrana, maternitate si act de a avea grija de o alta viata este legat de aceasta runa.

Horoscop Andreea Dincă vara 2024. Zodiile cele mai norocoase, care vor face bani: „Financiar, sunt oportunități foarte mari”

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Și pentru nativii Taur urmează o săptămână bună în care pot duce la bun sfârșit tot ceea ce și-au planificat. Posibil să vă fi propus să încheiați ceva într-un termen mai scurt, să fie gata înainte de sărbători și să puteți să și încasați remunerația, să vă bucurați de bani la timpul potrivit. Mai eliminați din griji datorită unei vești pe care o primiți la mijlocul săptămânii. Orice ar fi, lucrurile se aliniază exact așa cum vă doriți! Runa etalata – EIWAZ. Este runa ce simbolizeaza copacul vietii, magia si visarea. Cuvantul de putere este “unitate” asa cum exista forta unificatoare puternica a naturii ce creaza o fundatie ferma a vietii. Runa este conectata cu energia lui Odin, zeul suprem. Are o energie pamanteasca, asemanatoare cu a copacilor. Eiwaz iti vesteste ca ai energia de a construi un plan solid de actiune si de a tine de proiect cu consecventa pana cand apar rezultatele dorite.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Luna aprilie în general este o perioada de schimbari pe toate planurile pentru Gemeni, dar săptămâna această va fi foarte efervescență. Gândurile voastre se rotesc cu o putere infinită și cel mai bine este că veți spicui acele idei care vă pot salva din situații pe care le considerați fără ieșire. Vă veți depăși limitele săptămână această. Veți lua în calcul variante de care până acum nici nu ați fi vrut să auziți iar această schimbare de paradigmă vă va aduce rezolvări și liniște. Nu va temeți să acționați diferit în orice situație, încercați numai! Runa etalata – Ehwaz : Esti sustinut puternic sa ai parte de un progres puternic spre scopul tau, dar tine minte ca si tu trebuie sa fii sustinator si loial fata de cei din jurul tau. Calul este mandru, dar scopul lui este sa sustina calaretul. Si tu poti sa fii mandru de succesul tau, dar sa ramai smerit si umil pe durata calatoriei spre un final de succes.

MESAJE INGERI pentru zodii, luna iunie 2024. „Detoxifiere” în prima lună de vară

Horoscop rune Rac (22 iunie – 22 iulie)

O veste bună sau un cadou vă vor face viață mai frumoasă! Cineva apropiat, cineva drag sau cineva căruia i-ați intrat în gratii de ceva vreme are grijă de voi și va protejează. Revine încrederea că nu sunteți singuri pe lume și că viață nu este nici rea și nici gri. Viață merită trăită și voi de-acum începeți să trăiți cu adevărat. Vi se vor întâmplă lucruri minunate, bucurați-vă ! Runa etalata – Hagalaz: Aceasta runa iti aduce mesajul ca totul se intampla cu un scop. Nimic pe lume nu este intamplator. Ar putea fi ceva dureros, dar care, la final, se va dovedi un mare beneficiu.

Leu (23 iulie – 22 august)

Stilul vostru este inconfundabil. Săptămâna această veți fi un mister pentru cei din jur. Nu numai că nu vă dezvăluiți planurile și intențiile dar nici nu veți comunica foarte mult. Vreți să analizați puțin oamenii care vă înconjoară și să trageți o concluzie privind comportamentul lor față de voi. Curățenia de vară pentru voi înseamnă acum o triere drastică a cercurilor și anturajelor. Runa etalata – KENAZ (cu fata in jos). Kenaz aici arata ca poti crede ca o relatie sau prietenie este in descrestere. Poate ca este timpul sa infrunti acest adevar si sa te uiti dupa o noua cale. Poate sa fie timpul sa dai drumul trecutului oricat de dificil este. Asta iti permite sa iti creezi un nou capitol al vietii.

Horoscop rune Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Prosperitate. Cam acesta este mesajul runelor pentru această săptămână în cazul nativilor Fecioara. Începe să vă meargă mai bine, să răzbiți acolo unde credeați că este totul pierdut și începeți din nou să visați. Ideile voastre vor reuși să fi productive și se vor materializa în banii de care aveți atâta nevoie în această perioadă. Runa etalata – LAGUZ (cu fata in jos). Acum este un timp sa te gandesti la schimbari in viata. O schimbare mica poate face o diferenta mare. Daca esti pozitiv iti ajuti mult credinta dar daca intri nesabuit in ceva pentru care nu ai aptitudini si talente doar pentru ca esti optimist dar nerealist, nu vei gasi raspunsul binelui asa.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Credeați că ați intrat într-un con de umbră și că nimic nu se mai întâmplă în viețile voastre. Apatia care vă cuprinsese în ultima perioadă va fi pur și simplu spulberată pentru că voi veți primi ori un cadou ori o veste bună care vă vor pune viața în mișcare. Revin vremurile bune pentru voi și veți reuși să va reechilibrați pe toate planurile.Runa etalata – NAUTHIZ. Semnificatie: RESTRICTIE. Aceasta runa iti indica ca pot fi intarzieri sau schimbari in directiile actiunilor tale. Exista motive puternice pentru care este bine sa iti revizuiesti planurile cu atentie. Restrictia este necesara. Runa Nauthiz iti sugereaza sa iti identifici Umbra, partea intunecata a naturii tale care se reflecta in exterior sub forma de slabiciune. Incearca sa descoperi ce este in interiorul tau care pare a atrage o lipsa de noroc in viata pe un subiect dorit de tine. Dificultatile si esecurile, totusi, ne pot invata multe despre noi insine. La nevoie, rectifica-ti directia si restaureaza-ti echilibrul intern. Priveste partea pozitiva a adversitatii.

Previziuni rune 3-9 iunie 2024. FEHU, runa prosperităţii, aduce belşug de lunea pentru o zodie. Atenţie la ISA, este inversată

Horoscop rune Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Se întâmplă lucruri pentru voi, dragi Scorpioni! Va fi cu tunete și fulgere în cele mai multe cazuri dar exact de asta aveți nevoie pentru a vă atinge scopurile. Vă susțineți punctele de vedere și vă antrenați puterea de convingere. Nu este ușor pentru că sunt mulți implicați și trebuie să dați dovadă de tactică chiar dacă elementele surpriză vor fi la ordinea zilei. Runa etalata – RAIDO. Semnificatie: CALATORIA. Aceasta runa este relationata cu comunicarea si armonia a ceva facut din doua elemente. De regula semnaleaza posibilitatea unei calatorii, fie ea in lumea fizica sau in adancul fiintei. O asemenea calatorie are drept scop vindecarea de sine sau schimbarea de sine. Runa Raido avertizeaza sa fii moderat in orice excese ale vietii. Poate ca o uniune neasteptata va aparea in viata ta sau poate te vei reuni cu cineva pe care nu l-ai vazut de mult timp. Sau poate o reuniune prevazuta de runa Raido se refera la anumite aspecte interne din tine care au fost in conflict in tine de ceva vreme.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Ce călătorie aveți planificată săptămâna această, dragi Săgetători? Runele indică rezolvări legate de drumuri, fie mai lungi fie mai scurte. Nu prea veți sta locului și asta este foarte bine pentru că sunteți într-o perioada favorabilă și veți reuși să faceți multe. Nu vă dați înapoi din față provocărilor, chiar dacă este un risc și nu ați vrea să vă implicați, analizați de două ori și acceptați. Poate să apară șansa vieții voastre. Runa etalata – URUZ (cu fata in sus). Uruz indica faptul ca pot fi unele oportunitati in fata ta acum. Ele pot fi deghizate in pierderi dar cu o mare oportunitate ce se contureaza din cenusa precum pasarea Phoenix. Trebuie sa inveti sa te adaptezi la noi cerinte si sa depasesti provocarile cu puterea, tenacitatea si determinarea ta.

Horoscop rune Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Viața nu prea va lasă să respirați, dragi Capricorni. Când credeați că le-ați aranjat pe toate și că dețineți controlul, se mai întâmplă ceva! Ați veți putea afla adevărul despre o situație din viață voastră și lucrurile s-ar putea da iar peste cap.Runa etalata – Wunjo: Wunjo este runa bucuriei. Anunta realizari in urma ambitiei, intelegere, buna sanatate, parteneriate infloritoare, succes in dragoste. Ochii iti sunt deschisi spre adevar. Ai parte de noi inceputuri prospere binecuvantate cu bucuria ta. Runa Wunjo este conectata cu o recompensa, cu un sentiment de satisfactie si bunatate, cu castiguri pasnice si cu realizari frumoase. Totul merge bine pentru ca esti in armonie absoluta cu viata insasi. Runa mai semnifica si colaborari apropiate si compania unor oameni in stare de bucurie, pentru ca bucuria nu este o emotie solitara. Cand lucrurile in viata o iau in jos si apare Wunjo, bucuria sa atinge fiecare parte a existentei tale.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

O perioadă în care este indicat să vă gândiți mai mult la voi. Câteva discuții în familie sau cu partenerul de viață ar putea să încerce să va determine să faceți lucruri pe care nu le doriți. Gândiți-vă de două ori înainte să acceptați, s-ar putea să uitați altfel de planurile și dorințele voastre și să apară nemulțumire, chiar depresia. Fiți cu băgare de seama, atenți la detalii și nuanțe și nu picați în capcana vreunei promisiuni. Runa etalata – ANSUZ (cu fata in sus). Ansuz sugereaza ca exista o semnificatie in totul in preajma ta. Incearca sa te asiguri ca ai canalele de comunicare deschise si functionale intre tine si cei dragi. Este o buna ocazie sa pui mana pe telefon, mail sau sa scrii cuiva, in special daca ai tot amanat acest lucru.

Horoscop rune Pești (19 februarie – 20 martie)

O săptămână excelentă și pentru nativii Pești. Nu vă puteți vaita de prea multe pentru că realizați cât de multe ați obținut în ultima perioada. Da, a fost meritul vostru și trebuie să fiți mulțumiți și să va recompensați efortuirle. Viața voastră este pe cale să se schimbe, prieteni noi, anturaje noi, o lume mai „bună” în rândurile căreia vă doreați demult să ajungeți.Runa etalata – Eihwaz: Runa anunta o vreme a transformarilor, o vreme sa lasi vechiul deoparte, ca noul sa intre in viata ta ; o noua viata, noi vise, noi inceputuri. Schimbarea este singura constanta a vietii. Un progres rapid are nevoie de non-rezistenta ci de acceptarea schimbarilor. Nicio teama nu trebuie sa fie implicata. Schimbarile pot speria insa tu tii bine de drumul tau si ramai fidel tie insuti si totul va fi bine, vei ajunge la ce ti-ai propus.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Gabi Bădălău, zmeu în parcare. Gest riscant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Incendiu puternic într-o zonă aglomerată din nordul Capitalei lângă stația de metrou Aurel Vlaicu
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'