Horoscop rune. Zodia binecuvântată de WUNJO, runa care satisface toate poftele

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare.
Filip Stan
25 iul. 2023, 14:33
Horoscop rune. Zodia binecuvântată de WUNJO, runa care satisface toate poftele
https://www.romaniatv.net/afla-care-sunt-cele-trei-zodii-care-vor-fi-protejate-de-universul-astrelor-pestii-au-parte-de-revelatii_7465931.html

Horoscop rune. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai. Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

 

Previziuni rune. HAGALAZ aduce furtună în relaţii şi în conturi, DAGAZ vine cu schimbări

Horoscop rune Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii din zodia Berbec au parte de modificări pe plan profesional, în această saptămână. Pe plan sentimental au parte de multe surprize plăcute din partea partenerul de viață, iar spre finalul săptămânii primesc o sumă de bani de pe urma eforturile depuse în ultima vreme.Runa etalata – BERKANA, inversata. Se pare ca exista o interferenta in cresterea ta pe un anumit domeniu. Daca te simti descumpanit ca nu ai urma actiunea potrivita acum, relaxeaza-te. Vei avea ocazia sa actionezi din nou. Examineaza-ti mai bine motivele pentru care vrei ce vrei. Iti pui ambitiile cumva inaintea nevoilor si binelui altora ?

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Cei născuți în zodia Taur se bucură de o săptămână bună, în special pe plan sentimental. Deși au avut probleme în ultima vreme în relația cu partenerul de viață, lucrurile se îmbunătățesc. Pe plan profesional pot isca niste discuții mai aprinse legate de un proiect în echipă. Runa etalata – Eihwaz (inversata) : Trebuie sa iti exprimi potentialele aflate in stare latenta si inactiva. Ceea ce pare a fi periculos poate fi usor depasit prin efortul tau focusat si prin rabdare. Eihwaz este runa apararii si are un simbol magic semnificand intelepciunea gasita in adversitate.

Horoscop rune Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Această săptămână le aduce nativilor din zodia Gemeni momente romantice alături de persoana iubită. Pe plan profesional se bucură de succes datorită entuziasmului lor. Runa etalata – GEBO : Runa Gebo inseamna cadou, si ca orice cadou, mesajul runei poate fi inteles pe multe niveluri. Cadourile sunt in general lucruri pozitive, atat pentru cel ce da cat si pentru cel ce primeste. In multe culturi totusi, cadourile si favorurile poarta cu ele si obligatia de a raspunde inapoi intr-un fel similar. De aceea, in acest caz, aceasta runa este un simbol ca prin cadou se intareste o prietenie, o casnicie, o alianta sau orice legatura intre oameni sau organizatii. Gebo este o runa puternica ce transmite ca uniunile tale sunt la fel de puternice. Mai mult, aceasta runa nu este reversibila, exact ca si prieteniile adevarate care nu pot fi destramate usor sau deloc.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Nativii din zodia Rac dau dovadă de multă sensibilitate, în această săptămână. Vor oferi ajutorul unui prieten aflat la nevoie, iar pe plan profesional apar conflicte, care le poate schimbă dispoziția. Runa etalata – JERA (cu fata in sus). Runa indica faptul ca inca va fi nevoie sa pui efort si sa nu stai pe spate si sa astepti. Asigura-te ca esti bine pregatit pentru pasul urmator. Fa tot ce poti din aceasta oportunitate astfel incat viitorul sa iti fie excelent pe toate planurile.

Horoscop rune Leu (23 iulie – 22 august)

Cei născuți în zodia Leu vor trece printr-un impas în relația cu partenerul de viață. Pe plan profesional se descurca foarte bine, iar proiectul nou începe să prindă contur. Runa etalata – KENAZ (cu fata in sus). Kenaz iti sugereaza ca un cadou se anunta in viitorul tau imediat. Poate fi vorba de un cadou fizic concret sau de un cadou de cunostinta, cunoastere. Fie il dai, fie il primesti. Cel mai bun cadou pe care il poti da cuiva este experienta si cunoasterea. Nu te astepta la nimic in schimb, altfel cadoul nu mai este cadou.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Nativii din zodia Fecioară sunt foarte romantici în relația cu partenerul de viață. Apar oportunități foarte bune pe plan profesional, iar pe plan financiar beneficiază de o sumă de bani, cu care își vor cumpăra ceea ce își doresc de mult timp. Runa etalata – Mannaz: Aparitia lui Mannaz semnifica frecvent intensificarea si imbunatatirea relatiilor unei persoane cu oamenii din comunitatea sa. Acest lucru se refera adesea mai degraba la relatiile sociale, decat la cele de afaceri sau amor. Aparitia acestei rune sugereaza ca factorul important nu este neaparat individul, ci comunitatea din care face parte.

Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Cei născuți în zodia Balanță se bucură de un succes fulminant pe plan profesional, în această săptămână. Știu cum să se facă plăcuți, și ajung în centrul atenției la locul de muncă. Pe plan financiar apar provocări interesante, iar relația cu partenerul de viață trece la următorul nivel. Runa etalata – Perth : Daca decizi sa iei legatura in mod constient cu subconstientul tau, vei fi recompensat cu dedicare, cu reinnoirea vietii. Sfatul oferit este sa nu fii iritat. Sa nu tipi, sa nu dai vina pe nimeni pentru ce poti gasi. Doar observa care sunt calitatile pe care subconstientul ti le prezinta. Da dovada de un comportament corect care sa nu reflecte numai constientul (gandurile) ci si subconstientul (intuitia, visele, revelatiile).

Horoscop rune Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

În această săptămână, Scorpionii își vor îmbunătăți relația cu partenerul de viață sau cu membrii familiei. Cu ajutorul profesionalismul ating succesul dorit la capitolul financiar, iar în weekend sunt dezamăgiți de o persoană în care au multă încredere. Runa etalata – Thurisaz (inversata): Esti prea rezistent la schimbare si nu iti face bine. Ai obieceiul de a privi situatiile doar pe termen scurt si sa nu le vezi beneficiile pe termen lung. Intelege ce inseamna aceste dezavanaje/sacrificii, pentru a nu se transforma in adevarate probleme mai tarziu.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

În perioada următoare se ivesc multe oportunități pe plan profesional și financiar. Nativii din zodia Săgetător trec prin schimbări interioare, iar în weekend se bucură de momente petrecute cu familia. Runa etalata – WUNJO (cu fata in sus). Ar trebui sa traiesti o vreme de bucurie si fericire. Este anuntata o perioada foarte implinita a vietii tale si valoarea ta reala va fi recunoscuta de altii. Prieteniile vor deveni mai apropiate si iti vor oferi mai multa satisfactie. Tine minte sa recunosti si sa recompensezi pe cei ce te-au ajutat in trecut, indiferent cat de mica a fost contributia lor.

Horoscop rune Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Viața ta sentimentală a nativilor din zodia Capricorn trece prin schimbări majore. Este posibil ca relația cu partenerul de viață să aibă nevoie de mai multă atenție, iar pe final de saptămână primesc o veste bună legată de o sumă de bani. Runa etalata – ANSUZ. Ansuz este simbolul marelui copac al vietii si al vietii in general venita prin sustinerea zeilor. In mitologia nordica, acest mare copac conecteaza cele trei lumi, subterana, terestra si a cerurilor, leaga mortii, oamenii vii si zeii. Runa semnifica energia de a intreba pentru a cauta adevarul in raspunsurile divinitatii. Ansuz iti transmite sa ai incredere in ce iti spun zeii prin intuitia si semnele din natura pe care le primesti. Urmatorii pasi ai calatoriei tale iti sunt indicati acum.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii din zodia Vărsător sunt predispuși să ia decizi greșite, în această săptămână. În funcție de ceea ce decid, pot învăța o lecție dureroasă, iar pe plan profesional se anunță noi oportunități. Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). O mica schimbare poate avea consecinte de departe mari. O mica piatra aruncata in apa cauzeaza reverberatii ce se raspandesc departe. Viata ta atinge viata multor altor oameni. Fii cat poti fi mai bun si fii o inspiratie pentru cei din jurul tau.

Horoscop BANI si SUCCES 25-30 iulie 2023. Zodia care primeşte lecţii karmice. Influenţe malefice în casa banilor!

Horoscop rune Pești (19 februarie – 20 martie)

Cei născuți în zodia Pești se confruntă cu probleme pe plan sentimental. Află un secret despre partenerul de viață, ce le poate da viața peste cap, iar în ceea ce privește cariera vor primi oferte de muncă din altă parte. Runa etalata – GEBO (cu fata in sus). Relatiile si conexiunile dintre oameni sunt proeminente acum. Este un timp pentru a promova armonia si echilibrul din familia extinsa. Este si un timp ideal sa oferi cadoul iertarii si smereniei celor pe care ii iubesti si la care tii. Fii generos cu familia ta si cu cei iubiti.

Spynews
Care sunt cerințele lui Maluma pentru a cânta la Neversea. Artistul a venit însoțit de 40 de persoane
Bzi.ro
Brigitte și Florin Pastramă, condamnați penal! Ce au decis judecătorii în dosarul măștilor
Fanatik.ro
Domnitorul român care a sfârșit în exil după ce a câștigat multe bătălii importante pentru apărarea patriei. A fost înmormântat la Viena ca împărații
Capital.ro
Codul Rutier se modifică. Legea care te lasă fără PERMIS Se aplică pe toți șoferii
Playtech.ro
SCANDAL! Loredana Groza s-a făcut de RÂS! Imaginile ȘOC pe care le vrea ȘTERSE urgent
DailyBusiness
UE, ultimatum pentru România! Când trebuie prezentat planul pentru micșorarea deficitului bugetar
Adevarul
Cum s-au cunoscut Constantin Tănase și Charlie Chaplin la Paris: „Roumain… artist din Bucureşti… Bucharest… comprenez?“
Spynews
CFR Călători, vești bune pentru români! S-au anunțat reduceri de 20%
Spynews
Star Matinal. Joaquin Bonilla, decizia care i-a schimbat viața. A lăsat Mexiul pentru a se muta în România: „Am primit un mail” / VIDEO
Evz.ro
România Pitorească. Micul colț de rai unde soarele răsare de două ori într-o zi
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din sutien! Mădălina Ghenea, poziții de INFARCT în dormitor, s-a văzut TOT
Prosport.ro
FOTO. Antonela, răsfățată de milionarul Paszkany! Așa arată tânăra care primește orice dorește
wowbiz.ro
Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?
Cancan.ro
Povestea lui Antonio, băiatul din satul Gura Vitioarei care nu a vorbit deloc până la 8 ani. Ce note a luat la Evaluarea Națională 2024
Playsport.ro
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
kanald.ro
Reacția lui Ronald Gavril după ce Laurențiu Reghecampf l-a acuzat că stă în casa lui cu Anamaria Prodan: „Sunt bărbat, nu m-aș pune în asemenea poziții”
Capital.ro
Trebuie să devină obligatoriu. Anunțul ce face România de rușine: Să recunoaștem...
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Cum a apărut fosta iubită a lui Smiley! A atras toate privirile la EURO 2024
stirilekanald.ro
Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR
Ministrul slovac al Culturii acuză minoritatea LGBTQ+ pentru scăderea ratei fertilității în Europa
MediaFlux
Zvonuri false despre PENSIE. Daniel Baciu clarifică lucrurile
Shtiu.ro
În ce regiune se găsesc cei mai inteligenți români? Cei mai prosti nu sunt moldovenii!