Horoscop rune. Zodia care îşi îndeplineşte toate visele. Runa TEIWAZ aduce veşti bune

Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre.
Filip Stan
03 mai 2022, 21:45
Horoscop rune. Zodia care îşi îndeplineşte toate visele. Runa TEIWAZ aduce veşti bune

Horoscop Rune. Pietrele magice au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte. Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 2-8 mai 2022. Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde. Mai departe detalii pentru fiecare semn astrologi în parte.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop rune Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ești pe o pojghiță de gheață foarte subțire. Deci, atenţie la tot ce luaţi: decizii, moduri de a acţionat, comportamentul faţă de cei din jur pentru că sunteţi în postura de a greşi. Runele sunt de părere că ești în postura de a greși și nu este deloc bine.Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). O mica schimbare poate avea consecinte de departe mari. O mica piatra aruncata in apa cauzeaza reverberatii ce se raspandesc departe. Viata ta atinge viata multor altor oameni. Fii cat poti fi mai bun si fii o inspiratie pentru cei din jurul tau.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Te pliezi perfect pe luna ta în perioada imediat următoare. Este o săptămână în care trebuie să lași grijile și problemele deoparte. Să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună. Au începutul perfect.Runa etalata – EHWAZ : Runa germanica Ehwaz semnifica miscare, progres si este asociata cu calul. Aceasta runa transmite celui ce o primeste faptul ca urmeaza vremuri de transformare si de schimbare benefica si necesara in sensul de progres si dezvoltare. Fa fata tranzitiei care este fireasca in viata si permite ca tot ce este vechi si nefolositor sa iasa cu gratie din viata ta. Nu opune rezistenta.

Horoscop dragoste mai 2022. Două zodii își găsesc sufletul pereche! Își întâlnesc marea dragoste sau se căsătoresc
Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Afli un adevărat foarte important cu marcaj puternic asupra vieții, care te poate schimba. O veste, un adevăr care iese la iveală. Sunt lucruri, pe de o parte benefice şi pe de altă parte mai puţin benefice. Poate fi una caldă, una rece. Runa etalata – Gebo: Poti primi un dar divin sau poate ajungi la un echilibru in viata. Este important ca toate partile din viata ta sa ramane echilibrate. Sau, daca faci un cadou cuiva, este important sa tii minte ca el nu trebuie sa afecteze echilibrul relatiei.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Este o perioadă în care ești învăluit într-o aură de mister. Vrei să fii lăsat în pace, să nu primești prea multe întrebări, să fie lăsaţi în pace, să nu fie deranjaţi, ei cu ei, cu gândurile lor, cu judecata, cu analizele lor. Cei care aveţi un Rac în familie, încercaţi să nu îl necăjiţi, să nu îl supăraţi şi să nu întrebaţi ce are. Lăsaţi-i că nu se întâmplă nimic dacă nu vorbiţi.Runa etalata – Inguz : Daca nu esti de acord ca o anumita situatie din viata ta este favorabila, vei simti tensiune si nesiguranta. Rune iti arata ca acest mod de a gandi si aceasta perceptie duce la stagnare iar schimbarea abordarii tale te scoate din stagnare. Ai nevoie de un spatiu de claritate pentru a face loc la nou in viata ta.

Horoscop rune Leu (23 iulie – 22 august)

Supărarea este cea care te însoțește. Luna mai aduce certuri cu toată lumea, care nu înțelege că ai de rezolvat niște lucruri. Sfatul runei: Leilor, staţi liniştiţi că totul se aranjează.Runa etalata – MANNAZ : Punctul de start trebuie sa fie intotdeauna sinele iar o relatie sanatoasa cu tine insuti este absolut esentiala : de ea depind toate celelalte relatii, daca curg sau nu sanatos, inclusiv relatia ta cu Marele Mister. Nu este acum un moment in care sa astepti si cauti laude despre realizarile tale, nici sa obtii atentie in toate felurile posibile. Nu judeca si nu fii intolerant. Tine minte trecutul si gandeste-te la viitor, dar focuseaza-te doar pe prezent. Incearca sa traiesti o viata obisnuita intr-o maniera extraordinara.

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Vrei să schimbi locul de muncă sau chiar locuința, ai două opțiuni și una dintre ele va fi abordată perioada asta. Poate vrea de la bloc la casă sau invers. În tot cazul, are două opţiuni: vezi ce alegi. Runa etalata – Nauthiz: Aceasta runa simbolizeaza nevoia, necesitatea. Poate o nevoie nu a fost recunoscuta sau nu a fost implinita, dar de rezolvarea ei depinde drumul vindecarii tale in viata. Trebuie schimbata o actiune, astfel incat aceasta nevoie sa fie satisfacuta, iar tu sa mergi mai departe pe drumul implinirii tale.

Horoscop rune Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Intri în sfera de atenție a oamenilor din jurul tău. De asemenea, este un moment bun pentru a primi un cadou minunat de la cineva care se gândeşte intens la voi.Runa etalata – Perth : Iata un sfat de la aceasta runa : dorinta de a rezolva si solutiona totul nu duce mereu la ceva bun. Realizeaza-ti pozitia intr-un moment atemporal, in care nu exista trecut si nici viitor, ca sa ramai in aici si acum. Doar aici poti sti sigur ca totul este in ordine. Doar de aici poti accesa viitorul. Acest moment nu dureaza mult dar este necesar. Este bine sa existe in viata ta putina nesiguranta ca sa nu te mai ascunzi intr-un trecut neproductiv. Acum, cand un nou viitor se naste, te vei bucura de un nou stil de viata. Nu forta acest proces, dar nici nu interfera cu el.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este o săptămână de fertilitate și belșug. Se anunță o perioadă foarte bună din toate punctele de vedere. A cam dus-o bine în ultimele săptămâni. Dacă s-a jucat cu focul cu dragostea nouă şi fierbinte, vine barza. Visele voastre se împlinesc peste puţin timp. Runa etalata – TEIWAZ (cu fata in sus). Runa indica faptul ca acum poate fi timpul sa te ridici drepti pentru tine insuti si sa aperi in ceea ce crezi. Ajuta-i pe altii care sunt prea slabi sa isi urmeze calea singuri dar nu te lasa distras de cei care doresc sa iti controleze cararea ta.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Mesaje, vești, povești și multe telefoane. O săptămână intensă de mesaje, iar din toate mesajele unul este cel mai important. Selectaţi-vă bine mesajele şi daţi importanţă celui care merită. Este o perioadă intensă, însă numai unul dintre mesaje e important.Runa etalata – Odin : Ceea ce este nestiut si ceea ce este nevazut sunt active acum in viata ta. La inceputuri nu a fost nimic si la final, nimic ramane. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce inca nu exista, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cartile de Tarot, este posibil sa fie nevoie sa faci un salt de credinta si sa te arunci in acest mare vid al vietii. Fa asta cu mainile libere si cu credinta nestramutata. Te bazezi pe puterea creativa a necunoscutului.

Horoscop mai 2022 Cristina Demetrescu: Beneficii pe Casa Banilor, ce zodii sunt favorizate în această lună
Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Stai acasă, în așteptarea unei schimbări foarte importante. Runele vorbesc foarte clar despre o veste sau o poveste. Fiţi pregătiţi! Capricornii primesc o veste, o schimbare fantastică.Runa etalata – Ansuz : Aceasta runa iti trimite acum urmatorul sfat : indiferent ce se intampla in viata ta, este necesar sa depasesti tendinta spre depresie care este o companie proasta si distructiva in orice situastie. Incearca sa privesti cu detasare situatia, poate ca o analiza anterioara a sa nu a fost corecta. Poate ca unele actiuni ale tale nu au fost cele mai benefice. Fii recunoscator pentru ca iti este testata credinta – iti da oportunitatea sa inveti ceva si sa devii mai puternic.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Ești pe punctul de a începe o viață nouă. Vrei să te revigorezi pe toate planurile, schimbările vin peste tot. Au intrat în plin în primăvară şi au influxuri de revigorare pe toate planurile, fizic, psihic, financiar. Runa etalata – BERKANA : Berkana reprezinta copacul mesteacan. Mesteacanul este simbolul reinnoirii, renasterii, nasterii, cresterii si fertilitatii. Este o runa ce transmite veselie si anunta rezultate bune din actiunile pe care le-ai facut. Este o runa despre si pentru familie si a unei gospodarii bune si prospere.

Horoscop rune Pești (19 februarie – 20 martie)

Atragi norocul de acum înainte. Dai lovitura în următoarele șapte zile, când se produce un salt calitativ în existența ta. Dumnezeu îi iubeşte! Runa etalata – EHWAZ : Runa Ehwaz este runa calului cu 8 picioare cu care zeul Odin a fost in batalii. Caii sunt un simbol pentru multe lucruri. Mai intai, caii pot simboliza vehicule precum masinile, motocicletele, avioanele sau vapoarele. In al doilea rand, caii simbolizeaza un statut bun, nu neaparat bogatie. In al treilea rand, caii simbolizeaza miscarea inainte spre un obiectiv. Astfel, runa iti simbolizeaza o calatorie sau o misiunea sa atingi un anumit obiectiv sau sa imbunatatesti o situatie de viata. La un nivel mai profund, runa evoca relatia unica dintre cal si calaret ca echipa inseparabila. Pentru ochiul modern, poate fi relatia dintre un maestru si un subaltern, ori om si natura, ca o uniune totala.

Spynews
Semnul de circulație care provoacă migrene șoferilor! Sunt foarte puțini oameni care știu ce semnificație are acest indicator rutier
Bzi.ro
Cum să scapi nevătămat după o întâlnire cu ursul. Ce greșeli fac turiștii de la noi care merg în drumeții
Fanatik.ro
Condimentul preferat al românilor, periculos pentru sănătate. Crește alarmant nivelul de stres
Capital.ro
Gratis de la stat pentru proprietarii de teren și case din România. Mergi la Primărie până pe 10 septembrie
Playtech.ro
Medicul lui Shannen Doherty, dezvăluiri despre ultimele clipe din viața celebrei actrițe: Nu era pregătită să plece
DailyBusiness
Lovitură cruntă! Facturile vor ajunge la sume colosale
Adevarul
Situație jenantă pentru România în SUA. Iohannis l-a trimis pe Ciucă la dineul de la Casa Albă, dar americanii nu l-au primit
Spynews
Cele 12 zodii din horoscop sunt afectate de căldură în mod diferit. Cine stă pe Facebook, Instagram și TikTok ca să vadă ce fac alții
Spynews
Ce preparate de lux au servit superstarurile internaționale la Beach, Please! Preferințele lui Wiz Khalifa l-au surprins pe chef Janni Alexandridis: ”A fost un pic ciudat” / VIDEO
Evz.ro
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
„Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea
Cancan.ro
După atacul ursului din Bucegi, un alt animal SĂLBATIC a luat cu ASALT LITORALUL. Turiștii de la Marea Neagra au fost îngroziți VIDEO
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Recalcularea pensiilor, la un pas de finalizare! Primele decizii de recalculare au fost trimise! Când ajung documentele și ce pensionari vor beneficia de majorări de 700 de lei
Capital.ro
Rămâi fără certificatul de înmatriculare. Se reține pe loc talonul auto și iei amendă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Secretul care îți aduce prețuri mai mici la facturi, dezvăluit Ministrul Energiei! Nu trebuie să faci asta sub nicio formă între orele 18:00 și 21:00
substantial.ro
Medicul stomatolog Marina Gavril, găsită moartă în cabinetul din Brăila
MediaFlux
ADEVERINȚA care MĂREȘTE PENSIA. Când trebuie DEPUSĂ obligatoriu
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'