Horoscop sănătate august 2024. Ce îi așteaptă pe nativi în ultima lună de vară

Horoscop sănătate pentru luna august. Află cum stai cu sănătatea în ultima lună de vară, care sunt principalele riscuri și cum te alimentezi corect.
Filip Stan
02 aug. 2024, 13:43
Horoscop sănătate august 2024. Ce îi așteaptă pe nativi în ultima lună de vară

Horoscop sănătate pentru luna august. Ultima lună de vară a început, iar nativii vor să aibă parte de clipe unice și să se relaxeze. Află din horoscopul de mai jos cum stai cu sănătatea în această lună, ce riscuri apar la nivel medical și dacă trebuie să îți schimbi stilul de viață.

Horoscop sănătate august 2024

  • Berbec

Agitația și stresul din ultima perioadă și-au pus amprenta asupra ta, iar în luna august este recomandat să îți iei o pauză pentru odihnă. Renunță la activitățile care nu sunt prioritare. Plimbările în aer liber te pot ajuta să te conectezi cu natura și să te încarci cu energie. Mai mult, ține cont de alimentație. Există riscul apariției durerilor de cap, migrenelor și a problemelor legate de tensiunea arterială.

  • Taur

În această lună, ar trebui să iei în calcul semnele pe care corpul ți le transmite de ceva timp. Poate fi vorba despre o sensibilitate la nivel digestiv, iar dacă mergi în concediu, trebuie să fii atent la alimentele pe care le consumi. Evită mâncărurile cu multe grăsimi și adoptă o dietă bazată pe fructe și legume. Protejează-ți picioarele, pentru că există riscul să te accidentezi, să calci strâmb și să te alegi cu o entorsă destul de urâtă.

  • Gemeni

Apar probleme cu inima și tensiunea arterială în zilele caniulare. Ferește-te de soare și încearcă să stai cât mai mult în spații răcoroase. Apare oboseala cronică și nu reușești să te odihnești așa cum ți-ai dori. Este recomandat să iei o pauză de la tot ce faci și să te realxezi. Setează-ți prioritățile și nu te mai agita din orice lucru minor.

  • Rac

Căldura și sedentarismul își spun cuvântul, iar asta duce la dureri de picioare. Este recomandat să mergi la masaj terapeutic pentru a te simți mai bine. La capitolul sănătate stai foarte bine, iar asta, datorită eforturilor pe care le-ai făcut în ultima vreme. Încearcă să introduci sportul în rutina ta, indiferent că mergi la sală sau că ieși la plimbare.

  • Leu

Este o perioadă în care îți pregătești sistemul imunitar pentru perioada rece. Totuși, în luna august, nu ar trebui să ai probleme legate de sănătate, mai ales dacă acorzi atenție detaliilor. Este recomandat să consumi cât mai multe alimente suculente și fructe proaspete, pentru că glandele endocrine și colonul sunt zone sensibile în perioadele caniculare.

  • Fecioară

Este recomandat să îți iei suplimentele cu vitamine, fier și magneziu. Încearcă să îți schimbi dieta și să îți faci un meniu zilnic bogat în verdețuri și fructe suculente precum pepenii, piersicile sau fructele de pădure. În cazul în care ai stări sau simptome ciudate, încearcă să asculți semnele date de corp.

  • Balanță

Apar situații care te fac să îți schimbi planurile de lucru. Trebuie să te odihnești și să mănânci mai sănătos. Este o perioadă stresantă, iar asta își pune amprenta într-un mod negativ asupra stării tale de sănătate. Elimină factorii de stres și nu mai pune atât de mult preț pe lucrurile care te înconjoară.

  • Scorpion

În august trebuie să ai mare grijă la micile accidente, unele dintre ele casnice. Din neatenție poți ajunge într-o situație delicată, astfel că ar fi bine să ai mai multă grijă la felul în care îți desfășori activitatea. Evită sporturile extreme în această perioadă și locurile care te-ar putea pune în pericol.

  • Săgetător

Dacă până acum ai avut ceva probleme de sănătate, unele dintre ele chiar supărătoare, începând din luna august te vei simți mult mai bine. Starea ta de sănătate se va îmbunătăți vizibil, iar dacă urmezi un tratament vei începe să vezi primele rezultate. Cu toate acestea, încearcă să nu te entuziasmezi și să ai în continuare grijă la felul în care te alimentezi.

  • Capricorn

În ultima perioadă, o afecțiune apărută din senin ți-a dat ceva bătăi de cap. Nu este vorba despre nimic grav, iar simptomele pot fi dintre cele mai ușoare, însă un disconfort poate exista. În august sunt șanse mari să scapi de această problemă de sănătate, lucru care te va ajuta să ai ceva mai multă energie. Chiar dacă te vei simți mult mai bine, evită să faci excese de orice fel și ai mai multă grijă de tine.

Citește și: Horoscop special: TREI ZODII ale căror relații sunt testate de univers la final de săptămână

  • Vărsător

O problemă mai veche de sănătate poate să apară din nou în viața ta și îți poate da planurile peste cap. Nu te îngrijora prea tare pentru a nu agrava situația, ci încearcă să urmezi întocmai tratamentul prescris de medic. Trebuie să înțelegi că lucrurile nu se pot rezolva peste noapte și că trebuie să ai răbdare și să nu te abați de la reguli. Fii atent  la cea mai mică durere şi la cel mai ciudat simptom în cea de a doua parte a lunii august.

  • Pești

Vei întâmpina luna august cu foarte multă energie și putere de muncă. Mare atenție la efortul pe care îl vei depune în următoarea perioadă. Nu face lucruri în plus și nici nu îți asuma responsabilități care să te determine să îți forțezi organismul. În caz contrar, spre finalul lunii august, organismul tău poate da semne de slăbiciune.Un control medical se impune dacă începi să ai probleme din cauza caniculei, potrivit horoscopului Enigmele Uraniei.

Citește și: PATRU ZODII care vor experimenta SCHIMBĂRI în timpul retrogradului lui Chiron în Berbec, până în 29 decembrie 2024

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Filmul de pe Netflix care rupe topul în România. E făcut după o poveste reală și a ajuns cel mai apreciat. Bradley Cooper are un rol fenomenal în el
Capital.ro
Se pune limită la banii cash. Românii care au interzis. Restricții privind plata în numerar
Playtech.ro
Of, Doamne, cât ești de frumoasă. Elena Ionescu, apariție de TOP pe plajă. A arătat TOT
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Plățile cash, restricționate!
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Irina Columbeanu, primele imagini în costum de baie. Cum arată fiica lui Irinel
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Alertă la Marea Neagră! Ce s-a descoperit în apa din zona unor plaje populare! Turiştii, sfătuiţi să nu facă baie
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Codul portocaliu de caniculă continuă sâmbătă în patru județe! Meteorologii anunță temperaturi de peste 40 de grade la umbră și disconfort termic accentuat
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
El conducea mașina care l-a ucis pe băiețelul de 9 ani, în Pantelimon! Camera de bord a surprins momentul
substantial.ro
Kamala Harris atrage donații record în campania prezidențială din iulie
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?