Horoscop SAPTAMANAL 1-7 FEBRUARIE 2021. Venus in Varsator. Mercur retrograd. Ce urmeaza?

Venus se alatura lui Mercur, Jupiter, Saturn si Soarelui in Varsator. Ce energie speciala! Ce e de facut? Analizeaza-ti relatiile, finantele, prieteniile. Rezultatul poate fi eliberator. Invata sa tragi linie acolo unde este cazul si timpul.
Alina Costache
01 feb. 2021, 00:48
Horoscop SAPTAMANAL 1-7 FEBRUARIE 2021. Venus in Varsator. Mercur retrograd. Ce urmeaza?
Horoscop SAPTAMANAL 1-7 FEBRUARIE 2021.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Horoscop SAPTAMANAL 1-7 FEBRUARIE 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Mintea ta analitica poate sa fie prea mult pentru un prieten care cauta acum consolare. Uneori cea mai buna actiune de facut ca sa ajuti pe cineva este sa asculti cu atentie si intentia de a fi acolo pentru acel om. Daca ti se cere sfatul, urmeaza-ti propria ta intuitie. Nu este nevoie sa iti rostesti intreaga opinie daca nici nu e ceruta, cu atat mai mult daca aceasta este oarecum critica la adresa persoanei ce cauta un sfat. In a doua parte a saptamanii vei colecta favoruri si poate chiar bani de la altii. Daca apare o problema intr-o prietenie, gandeste-te ce ai putea sa faci ca sa linistesti spiritele. In weekend, nu te lasa inghitit de rechini. Tu esti un peste superb de sine statator pur si simplu.

Horoscop SAPTAMANAL 1-7 FEBRUARIE 2021 TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Ai face bine sa fii atent la toate detaliile cu care ai de-a face pentru ca tot tu va trebui sa te ocupi de ele la un moment dat. Nu toata lumea poate sa fie pe aceeasi lungime de nde cu tine, iar vina ar putea sa fie a ta. Curata-ti gatul de vorbe tinute si nerostite si fa lumina in relatii. Miercuri, o interactiune norocoasa cu cineva pe care abia il/o cunosti te poate duce spre o revelatie (tu adori revelatiile) iar Joi si Vineri, mintea ti se invarte prea prea mult si poti ajunge cu ea hat departe. Rezista in a face asta, pentru ca toate conexiunile de care ai nevoie sunt acum si aici. In weekend, ambitiile de cariera te preocupa dar viata ta sociala agitata te distrage serile si poate noptile.

Horoscop SAPTAMANAL 1-7 FEBRUARIE 2021 GEMENI (21 mai – 20 iunie)
O conversatie cu cineva aflat la distanta iti poate aduce o informatie mai relevanta la inceput de saptamana decat te-ai astepta. Si, daca persoana aceasta este un vechi prieten, interactiunea te va lasa cu un sentiment de multumire si siguranta. Miercuri este timpul sa demarezi, dar nu te astepta la rezultate spectaculoase imediat – misiunile noi au nevoie de timp. Joi si Vineri sunt despre munca, munca si cam putine rezultate imediate. Totusi. Da dovada de rabdare. In weekend, treburile de munca vor parea asa de putin importante in fata preocuparilor sociale. Prietenii tai sunt asa de buni pentru tine ; ei iti arata ce e posibil si ce nu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop DRAGOSTE saptamanal 1-7 FEBRUARIE 2021. Reinventeaza-ti viata amoroasa!
Horoscop dragoste saptamanal pentru 1-7 FEBRUARIE 2021. Planeta iubiri, a relatiilor si a banilor, Venus, se muta in Varsator fix la inceputul lunii iubirii. Esti gata sa iesi din zona de confort? Esti gata sa iti pui relatiile si chestiunile financiare intr-o lumina mai rece si mai analitica? Este timpul sa decizi daca o anumita persoana merita sau nu increderea ta.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop SAPTAMANAL 1-7 FEBRUARIE 2021 dragoste Berbec
Esti intr-o dispozitie pozitiva si faci tot ce este nevoie pentru a imbunatati relatia de cuplu. Intri frecvent in defensiva cand te confrunti cu o problema spinoasa. Nu tine lucruri ascunse de partener chiar daca intentia ta este sa-l protejezi pentru ca risti sa fii inteles gresit. Esti singur? Asteapta-te la aparitia unor lucruri noi, iar alegerile tale vor determina modul in care acestea vor evolua.

Horoscopul dragostei Taur
Viata ta amoroasa este pe cale sa intre intr-o noua etapa. Esti pregatit sa elimini lucrurile care te tin pe loc astfel incat relatia de cuplu sa mearga inainte intr-o maniera pozitiva. Daca esti singur, simti ca trebuie sa-ti asumi riscuri pentru a castiga. Iesi din zona de confort si nu vei regreta.

Horoscop dragoste Gemeni
In aceasta saptamana ar trebui sa vorbesti cu partenerul despre lucrurile care te fac sa te simti distant. Nu tine totul in tine, pentru ca te simti mizerabil si pesimist. Daca imbunatatesti comunicare dintre voi, lucrurile se vor schimba in bine. Daca esti singur, in mijlocul saptamani este posibil sa cunosti pe cineva. Cu cat vorbesti mai mult cu aceasta persoana cu atat realizezi ca vrei sa o cunosti mai mult. Lasa lucrurile sa evolueze in ritmul lor. Atentie, e Mercur retrograd!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Calendar ortodox februarie 2021. Sărbători religioase în februarie 2021. Tradiţii şi superstiţii de Sfântul Trifon, de Stretenie, de Sfântul Haralambie, de Dragobete

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
Playtech.ro
„Circ mediatic”! Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce a câștigat procesul cu Anamaria Prodan: Are de primit zeci de mii de lei
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Stațiunea care face furori. Este la un pas de Brașov și e de vis
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
S-a schimbat legea pentru proprietarii de terenuri. UE a cedat în fața României: „Rezolvat 100%”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!