Horoscop SĂPTĂMÂNAL 1-7 octombrie 2018. Tendinţe extreme spre conflict. Iubiri dificile sau predestinate!

Horoscop  săptămânal. Iată horoscopul săptămânal 1-7 octombrie 2018, prima săptămâna a lunii octombrie şi a noilor energii ale momentului.
Alina Costache
29 sept. 2018, 17:16
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 1-7 octombrie 2018. Tendinţe extreme spre conflict. Iubiri dificile sau predestinate!

Avem si o energie de sprijin de la Pluto iesit din retrograd, insa avem si doua momente de precautie si atentie in aceasta saptamana : Mercur in cuadratura cu Pluto si Venus care intra in retrograd.

–        Saptamana incepe cu proaspata iesire din retrograd a lui Pluto, planeta mortii, renasterii, regenerarii.

In 5 luni de miscare retrograda, Pluto a eliminat brutal si fara menajamente tot ce nu era pentru binele nostru in viata noastra. Relatii, situatii, proprietati, conceptii… Am ramas acum la 1 octombrie cu ce avem nevoie, cu ce ne este menit sa avem in continuare, pentru ca tot Pluto a si plantat semintele pentru ce e menit sa ramana.

Pluto isi continua miscarea in Capricorn, important pentru noi. De ce?

Acestui semn pamantesc ii place sa munceasca de la cap la coada. Este comis, dedicat, practic si mereu reuseste sa isi termine orice treaba.

Capricornul nu se opreste sa ceara opinii altora si nu da in spate in fata unei provocari. Este doar el si oricare munte pe care se cocoata si nu exista decat o singura destinatie : varful.

Si noi ne vom atinge propriul varf in urmatoarele saptamani. Desi poate inca mai avem multa treaba de facut, acum nu se mai pune intrebarea daca vom reusi sau daca suntem pe drumul cel bun. Pluto retrograd a lamurit asta in 5 luni. Cu ce suntem, cu cine suntem acum, mergem mai departe!

Citeste aici ce iti transforma in viata Pluto iesit din retrograd!

 Miercuri, 3 octombrie 2018, ATENTIE la cuadratura dintre Mercur aflat in Balanta cu Pluto, proaspat iesit din retrograd.  

Acest tranzit ne predispune la gandit adanc si la interactiuni intense cu oamenii. Vei fi foarte interesat de o anumita idee, atentie sa nu iei prea in serios teorii ale conspiratiei sau extremismul. Exista riscul sa folosesti metode extreme sau coercitive ca sa iti exprimi gandurile!

Cu cat este mai extrema ideea ta, cu atat vei avea mai multa forta sa convingi pe altii si cu atat mai multa critica si conflict vei intalni. Firesc este sa devii defensiv, dar este important tocmai sa nu lasi spiritul de conflict sa iti complice viata!

Acum apare un mare potential sa descoperi secrete si mistere care sa iti adanceaasca intelegerea vietii.

Ramai cu mintea deschisa si constient de aceasta influenta astrala Miercuri. Nu te certa doar de dragul de a te certa si a-ti apara punctul de vedere. Daca vei reusi, vei beneficia de o transformare pozitiva a intelectului si a stilului tau de comunicare.

 Sambata 6 octombrie 2018, Venus intra in retrograd timp de 6 saptamani

 Planeta armoniei, iubirii, frumusetii, relatiilor vine la rand dupa sezonul astrelor retrograde din vara ca sa puna atentia asupra relatiilor noastre, asupra a tot ce consideram ca iubim, asupra propriei persoane si cat de mult cu adevarat ne iubim pe noi insine.

Venus intra retrograd o data la 19 saptamani si este planeta cu cel mai putin timp petrecut in retrograd dintre toate.

In timpul lui Venus retrograd, viata amoroasa intra intr-o perioada mai dificila. Datul si primitul iubirii si a afectiunii devine mai anevoios. Vechi prieteni si iubiti pot reaparea sau putem reactiva experiente din alte vieti pentru a curata aspecte karmice. Venus conduce si banii, deci se considera ca Venus retrograd nu este o perioada ideala pentru a investi sau cumpara produse de lux.

Acesta este un tranzit de introspectie si reasezare. Vei putea deveni interesat de cineva sau ceva de valoare care sa iti aduca placere. Intalniri menite de destin sunt foarte posibile si poti intra in contact cu sufletul tau pereche. Daca este asa, vei simti un sentiment de familiaritate, ca si cum era inevitabil sa va intalniti. Insa e mai bine sa astepti sa iasa Venus din retrograd inainte de a face urmatorul pas.

Foloseste energia lui Venus retrograd ca sa imbunatatesti felul in care simti despre propria persoana, sa te iubesti mai mult pe tine. 

Gandeste-te la ce iti aduce cu adevarat placere. Gaseste motivele pentru care ai anumite probleme in relatiile tale de acum sau din trecut.

Chiar si curatatul de tipare vechi de a simti si gandi in iubire te va ajuta mult sa iti luminezi calea viitoare!

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in horoscopul saptamanal pentru 1-7 octombrie 2018:

In fiecare duminica, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, aceasta va fi saptamana ta. Un val de energie si pofta de viata aproape ca iti va trage presul de sub picioare. Asta te va ajuta sa gasesti o cale spre a realiza multe lucruri, deci profita ca sa faci maximul din ea. Fii atent cum te comporti si exprimi, pentru ca atitudinea ta ar putea fi inteleasa gresit. Va fi multa tensiune de culise pe care trebuie sa o tii sub control. Incearca sa fii diplomat si nu le cere altora sa gestioneze situatii in stilul tau. Respecta punctele de vedere si opiniile oamenilor. Weekendul te poate surprinde ; o persoana din trecutul tau ar putea reaparea si aduce in discutie un subiect personal. Ai incredere in tine si in ce simti ca este adevarul tau.

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie? Citeste aici.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Draga Taur, aceasta saptamana se va derula in jurul subiectelor de viata ce iti include familia si cei iubiti. Ai putea de depasit anumite obstacole care sa iti faca viata mai dificila, dar pana la urma planetele iti vor da energia necesara sa le gestionezi cu eficienta si fara consecinte nefavorabile viitoare. Viata profesionala este si ea favorizata, intrucat un aspect ce ti-a dat batai de cap este pe cale sa se rezolve permanent. Te pregatesti sa implementezi un plan. Nu va fi pus inca in miscare total, insa tu continua sa il organizezi.

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie? Citeste aici.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Draga Gemeni, aceasta saptamana va fi una chiar buna pentru tine. Ai putea sa ai de-a face cu un anumit stres din cauza agendei pline, insa te vei ocupa pe rand de toate aspectele eficient si chiar vei descoperi noi orizonturi. In viata personala, te poti astepta la mici conflicte cu cei dragi pe subiecte deja existente si care prezentau un sambure de conflict in ele. Comportamentul potrivit si echilibrat te va ajuta sa mentii balanta. Fii flexibil si totul se va aseza tocmai bine pentru o lunga perioada de timp.

Cum iti va merge in luna octombrie in functie de zodie? Citeste aici.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul adorat de milioane de români pe care îl vinde o femeie întoarsă din Austria. Afacerea ei este unică în țară
Capital.ro
Pensionarii să stea acasă să semneze. Șeful Casei de Pensii i-a avertizat: Se înmânează strict personal
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. I s-a comunicat totul prin e-mail!
DailyBusiness
STATUL ȘI BĂNCILE SE ÎNTREC ÎN OFERTE. Ce trebuie să știi dacă vrei să investești
Adevarul
Boala gravă ce poate fi contactată de la o doză de bere sau suc. Avertismentul unui medic: „Orice doză poate fi letală”
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Niciun șofer nu scapă. Sunt împânzite în toată țara
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
BREAKING | Mihai, un român de 33 de ani, a murit după ce a făcut infarct în avion
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
La ce gest a recurs principalul suspect în cazul triplei crime din Capitală după teribila faptă: „Nu avea cum să le lase în viață”. Motivul pentru care bărbatul a refuzat să-i deschidă ușa fratelui geamăn
Capital.ro
Îți ridică mașina pe loc. Plătești amendă, plus taxă pentru fiecare zi. Legea n-are milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Aterizare forțată a unui planor deasupra unui câmp de lucernă: Un tânăr pilot, rănit
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!