Horoscop SĂPTăMÂNAL 15-21 IUNIE 2020. Se anunţă o săptămâna plină de evenimente

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 15-21 iunie 2020. Mercur intra in miscare retrograda in Rac din 18 iunie si vom avea noua eclipsa, inelara de soare de data aceasta. Plus solstitiul de vara 2020. O saptamana plina de evenimente. Tine-te bine! Venus este inca retrograde in Gemeni (dar va intra in miscare directa saptamana viitoare). Marte face sextil cu Jupiter si Pluto si iti dau sansa sa faci noi planuri.
Romania TV
14 iun. 2020, 20:23
Horoscop SĂPTăMÂNAL 15-21 IUNIE 2020. Se anunţă o săptămâna plină de evenimente

Renastere cu eclipsa de soare!

Mercur intra retrograd in Rac din 18 iunie si iti aduci aminte de trecut. Elibereaza-te! Nu te aglomera foarte mult in aceasta saptamana! Urmeaza si o eclipsa inelara de soare, urmeaza solstitiul de vara 2020, iar soarele intra in Rac. Cosmosul este pe cale sa transmita un mesaj important – ceva profund ti se pregatieste. Ceva care detine cheia unei reinnoiri puternice. O renastere! Fii pregatit!

Ai incredere in instinctele tale, gaseste-ti lumina interioara. Este un process de initiere, de transformare!

O saptamana bogata in evenimente, cu o energie puternica! Este timpul sa actionezi, sa lasi noul sa patrunda in viata ta, sa dai voie ranilor sa se vindece.

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

In fiecare luni, te asteptam sa citesti horoscopul general al saptamanii pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

In aceasta saptamana, toate miscarile pe care le faci pot trece neobservate de altii, chiar si de partener. Tot ce tine de tine si de viata ta va fi gestionat in mare taina si discretie si vei cauta chiar sa te misti in spatele scenelor. Multe din actiunile tale nu vor primi recunoasterea asteptata dar sa nu fii dezamagit. Eventual vei fi in stare sa obtii rezultatele dorite. O noua ordine a lucrurilor se creaza incet incet si tu vei avea un rol decisiv.

Ai putea fi incurajat sa te implici in ceva iesit din obisnuinta. Daca accepti, este posibil sa nu ai aceleasi satisfactii ca cine ti-a propus si ar trebui sa fii precaut caci poate avea un efect obositor asupra ta.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Aceasta saptamana iti va reintari profilul de persoana sociabila si vei putea socializa cu oameni ce se vor dovedi foarte utili in treburile tale viitoare. Oameni noi vin in viata ta si fiecare din ei are ceva sa iti ofere, din propria lor pozitie, fie ca e vorba de ajutor sau doar de o informatie. Viata ta zilnica poate deveni mai usoara si unele probleme financiare se vor rezolva.

Este un timp potrivit pentru tine sa iei decizii bazate pe ce crezi ca iti va aduce cea mai mare satisfactie pe termen lung. Este posibil sa incluzi aici invatatul sau adunatul de informatii pretioase care pot implica si tehnologia. Va dura pana la sfarsitul anului ca sa iti fie clar ce directie mare viitoare ai de urmat si deci ce actiuni importante ai de facut.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

In aceasta saptamana esti predispus sa tintesti sus si sa obtii imposibilul. Cu dinamismul si energia astrala a momentului care te ajuta, pari a fi in stare sa realizezi foarte multe. O conditie de baza si importanta este sa stabilesti un plan corect si sa pui la punct pasii de urmat in mod metodic si practic. Iti vei atinge in mod gradat tintele asa. Cu toate acestea, tine minte ca nu vei fi in stare sa mentii lucrurile perfect in toate domeniile vietii de zi cu zi, asa ca prioritizeaza si focuseaza-te pe aspecte specifice.

Interaciunea cu multi altii va fi interesanta oricum dar si energizanta. Ei vor fi mai inclinati totusi sa astepte si sa vada unde vrei tu sa duci lucrurile. Cel mai important pentru tine este sa nu fii nici prea generos cu privire la cate responsabilitati iti asumi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cele 4 zodii care-și pot schimba soarta până pe 15 august. Șansa le surâde
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Cel mai atractiv desert de post. Prăjitură cu gem și ciocolată
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Statul a luat banii românilor. Record istoric anunțat acum în România. Toată lumea plătește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Joe Biden reafirmă angajamentul SUA pentru securitatea Israelului în fața amenințărilor iraniene
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?