Horoscop SĂPTĂMÂNAL 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie şi e o dată la 50 ani

Horoscop săptămânal. Iată horoscopul săptămânal 18-24 februarie 2019 ; vin cele mai importante evenimente astrale ale lunii februarie, cele ce vor schimbă total energia și vibrația activă a tuturor. De departe, cel mai mare eveniment este ieșirea din retrograd a lui Chiron, importantul astru cu orbită neregulată aflat între Saturn și Uranus, numit și Vindecătorul rănit, și instalarea să în Berbec până în 2027. Chiron a mai fost în Berbec acum 50 ani.
Alina Costache
17 feb. 2019, 20:46
Horoscop SĂPTĂMÂNAL 18-24 februarie 2019. Vine cel mai mare eveniment al lunii februarie şi e o dată la 50 ani

Apoi, in aceeasi zi, Soarele schimba zodia si intra in spiritualul Pesti, ultima din cele 12 zodii, iar Luna ne ofera cel mai mare spectacol de SuperLuna plina in Fecioara. Iata o saptamana de o mare intensitate, cu un cumul de 3 energii puternice una dupa alta. Daca ai stari ciudate, daca se intampla lucruri mai atipice, rezista. Fii totodata atent si dupa oportunitati, curata si da la o parte din viata ta tot ce nu iti mai serveste.

Luni 18 februarie

Chiron isi incheie un ciclu complet de 50 ani in jurul zodiacului o data cu iesirea sa definitiva din Pesti si intrarea in Berbec si incepe acum o noua calatorie, deschizand noi usi de posibilitati. Acesta este un tranzit neobisnuit de lung pentru Chiron. Chiron petrece aproape 8 ani in Berbec, in timp ce, spre exemplu, sta mai putin de 2 ani in Balanta (Chiron ar orbita neregulata).

Chiron este cunoscut ca Vindecatorul Ranit sau Vindecatorul ranilor noastre. In astrologie, Chiron reprezinta prima noastra rana care, daca este descoperita, vindecata si acceptata, se transforma in cel mai mare dar al nostru.

Acestea sunt cele trei etape ale muncii lui Chiron : Vindecatorul Ranit care descopera rana, Samanul o vindeca iar Alchimistul o transforma in ceva mult mai mare.

O rana ramane o rana daca o ascunzi. O rana devine un dar daca o vindeci si o imbratisezi in iubirea si acceptarea ta.

De ce avem nevoie sa ne vindece Chiron ? Pentru ca prea multi dintre noi jucam „mic” in viata, necrezand cu adevarat ca existenta noastra conteaza si ca avem fiecare rolul de a fi unic si de a crea o diferenta prin propria noastra existenta. Chiron vrea sa te vezi unic, miraculos, frumos, extraordinar ! Chiron in Berbec a sosit ca sa te anunte oficial si sa iti si arate ca existenta ta CONTEAZA si este si necesara !

In Berbec, Chiron lucreaza sa vindece cea mai profunda rana pe care cineva o poate avea : rana de identitate.

Si pentru tine, tranzitul lui Chiron in Berbec pana in 2027 iti va arata care zona din tine are nevoie sa fie vindecata ca sa redevii intreg din nou. Iata, in functie de zodie !  

Marti 19 februarie : dublu eveniment. Soarele intra in zodia Pesti iar Luna plina este in Fecioara.

Soarele in Pesti pe 2019 : Intre 19 februarie si 20 martie vom pasi cu totii in magicul sezon al Soarelui in zodia Pesti. In fiecare an in aceasta perioada, Soarele ne poarta pasii prin acest semn creativ si sensibil cu energii vindecatoare, profunde si spirituale. Fiecare din noi cumva ne vom „cabla” la aceste valuri si, poate, vom deveni ceva mai delicati, cu compasiune si cu inima deschisa precum Pestii. Ni se promite o perioada in care vom fi mai creativi, ne vom gasi partea spirituala sau ii vom ajuta pe altii in moduri pline de sens.

La nivel personal, sa le lasam intuitia sa ne ghideze o luna, sa intram in contact cu sentimentele noastre, sa gasim scapari si iesiri sanatoase din presiunea vietii de zi cu zi si sa ne dezvoltam imaginatia – iata ce ne invata Soarele in Pesti.

Zodia Pesti e condusa de norocosul Jupiter (de aceea multi Pesti aterizeaza in picioare indiferent ce li se intampla) si de Neptun, regele marilor. Cat timp suntem in zodia patronata de Jupiter, si noi vom beneficia de noroc si de incredere mult mai mare in beneficiile aduse de necunoscut.   

SuperLuna plina in Fecioara

Marti 19 februarie este si ziua cand are loc cea mai mare SuperLuna a anului 2019. Luna plina a lunii februarie este cea de-a doua dintr-o serie de SuperLuni pline ce au avut si au loc in zilele de 21 ianuarie, 19 februarie si 21 martie 2019. Aceste Luni pline de ianuarie, acum februarie si urmatoarea, in martie, sunt vazute si numite SuperLuni pentru ca ele au loc destul de aproape de Pamant. Cea de Marti este cea mai „super” dintre toate din cauza distantei sale apropiate de Pamant : 356.846 km (cea mai indepartata Luna plina a lui 2019 va fi la peste 406.000 km departare de Pamant), deci se va vedea mai mare, mai stralucitoare si mai aproape de noi ca o Luna plina obisnuita. Este un eveniment in sine, dat fiind ca anul trecut nu a existat deloc Luna plina in februarie !

SuperLuna plina are loc in Fecioara, care este practica, analitica, pusa pe munca serioasa si perfectionista dar pusa si pe curatenie de orice fel. Ea iti da curajul sa spui la revedere situatiilor si oamenilor negativi care te-au secat de energie. Este un bun moment sa reevaluezi si sa iti dai seama ce nu mai ai nevoie in viata ta.  

In timp de Luna plina e scaldata de energia Fecioarei, Soarele este proaspat intrat in spiritualul si visatorul Pesti ! Pestii te vor sa simti totul spiritual, iar Fecioara vrea sa vezi totul mult mai analitic si sa dai la o parte ce nu iti mai serveste. Este, deci, important sa te pregatesti sa simti o ciudata combinatie dintre cele doua directii ! 

Toate Lunile pline sunt ocazii cosmice pentru schimbare, crestere si evolutie.  

Tine minte ca si acum ti se da o noua ocazie sa transformi ceva din viata ta in pozitiv ! Treci dincolo de modurile vechi de trai sau de energia veche pe care ai tot purtat-o dupa tine. Nu toate emotiile sunt negative si nu doar prin emotii negative ne putem schimba viata. Si valurile de iubire si bucurie ne aduc noi ocazii de a trai viata mai bine decat inainte. Permite SuperLunii pline in Fecioara sa iti transforme viata ! 

Zilele urmatoare revenim cu horoscopul dedicat SuperLunii pline in Fecioara, supranumita in unele culturi Luna plina a zapezii (din pricina anotimpului) sau a foamei (din pricina dificultatii de procurare de alimente din natura in acest sezon) !  

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in acest horoscop saptamanal: 

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro. 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Draga Berbec, anumite aspecte ce te-au preocupat se vor rezolva, in sfarsit, conform planurilor tale. Desigur, nu vei fi singur in aceasta cautare ; din contra, vei avea oameni prietenosi si de incredere alaturi de tine care sa te ajute sa iti implinesti obiectivele. Indrazneste sa iei initiative si sa planifici viitorul fara frici si ezitari.

La inceput de saptamana, o intalnire, poate amoroasa, intr-o locatie ciudata iti poate da o stare atipica, de entuziasm. Te simti ca un personaj dintr-un film sau un jurnalist intr-o misiune exotica. Lumea din jurul tau este plina si bogata iar interactiunile cu altii sunt incarcate. Aceasta energie te duce spre Miercuri si Joi, cand poti fi implicat intr-o directie noua si fierbinte. Pe Vineri, s-ar putea sa te folosesti de cineva in avantajul tau, dar ai grija sa iasa ceva si acestei persoane. In weekend, dupa ce iti faci treburile cu succes, tinta ti se muta spre directii si mai inalte.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Draga Taur, saptamana aceasta poti constientiza ca felul in care ai gestionat unele lucruri sau situatii nu te-a ajutat prea mult. Ia-ti timp sa iti dai seama de greselile tale si reconsidera-ti metodele ca sa poti obtine schimbari radicale care sa te ajute sa reusesti. Ramai mereu in control. Planifica cu atentie miscarile urmatoare si focuseaza-te pe planurile viitoare. Nu ii neglija pe cei ce au nevoie de tine, pentru ca la un moment dat si tu vei avea nevoie de ei.

Oricat de mult tii la prietenii tai, alti oameni sunt raspunderea ta Luni si Marti. Fii fermecator si diplomat, dar ferm. Tu ai controlul, mentine-l, nu il pierde iesind in pauze de cafea. Ai timp destul pentru cafea de Miercuri incolo, iar Joi si Vineri le poti petrece ascultand si ideile altora. Calatoriile (poate cu avionul) pot aparea in programul saptamanii. In weekend, o interactiune confuzanta te poate lasa consternat. Da vina si tu pe vreme. Chiar nu inseamna nimic, nu lua in serios.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Draga Gemeni, saptamana aceasta vei fi activ, creativ si eficient. Vei putea implementa planurile pe care le tot amani de ceva vreme, daca actionezi intr-un mod inteligent si rapid. Stai departe de conflicte si nu sari la oameni daca nu au facut nimic gresit.

Daca ceea ce spui nu este suficient de inteles de cine vrei tu sa inteleaga, gandeste-te la felul in care o spui si de unde vine aceasta persoana. Apoi vezi daca prin umor nu cumva ajungi mai departe. Daca poti face pe cineva sa rada, i-ai captat atentia. De Miercuri pana Vineri poti avea zilele foarte pline si cu putin timp de ras, fapt ce te poate frustra ca se incheie saptamana intr-un mod mai confuz. Dar weekendul te va reface pentru ca iti va veni o inspiratie si tot ce ti s-a parut confuz incepe sa capete sens. Planifica o scurta calatorie care sa te ajute sa te odihnesti si destresezi. Vei gasi energia de a-ti reorganiza viata si de a lua decizii importante despre noi inceputuri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Uluitor! O româncă, Maria Fumea, a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Autoritățile au anunțat decizia: Nu au voie!
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Va intra România în recesiune? Anunț de ultim moment
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Cum te jefuiesc stăpânii plajelor. Turiștii nu-și cunosc drepturile
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Anunță o lună august ISTORICĂ în România
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Codul Rutier te obligă. Amendă de până la 3.300 de lei pentru șoferii care au asta pe mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Mahmoud Abbas acuză Israelul de prelungirea conflictului din Gaza după asasinarea lui Ismail Haniyeh
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!