Horoscop SAPTAMANAL 19-25 iunie 2023. O saptamana cu solstitiu de vara si Soare in emotionalul Rac

Daca lucrurile nu merg saptamana aceasta fix conform planurilor tale, da vina pe astre si accepta ca Universul iti tine spatele si stie ce e mai bine, de fapt, pentru tine.
Filip Stan
19 iun. 2023, 11:23
Horoscop SAPTAMANAL 19-25 iunie 2023. O saptamana cu solstitiu de vara si Soare in emotionalul Rac

Iata horoscop saptamanal 19-25 iunie 2023. Suntem la sfârsitul sezonului Gemeni – soarele se muta in Rac pe 21 iunie, fix in ziua solstitiului de vara. Saturn este retrograd de cateva zile si o multime de lucruri se intampla deja. O tema comuna pentru toate aceste evenimente si tranzite este CASA. Cum te simti in casa ta? Este acesta un loc pentru totdeauna? Care sunt idealurile, sperantele si planurile tale pe termen lung?

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

Suflete pereche karmice: Cine este sufletul tău pereche în funcție de semnul tău Lunar

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca lucrurile nu merg saptamana aceasta fix conform planurilor tale, da vina pe astre si accepta ca Universul iti tine spatele si stie ce e mai bine, de fapt, pentru tine. Fii asadar pe faza si foloseste-ti creativitatea pentru a depasi obstacole ce pot aparea si care sunt si ele pentru binele tau. Norocul ii favorizeaza pe curajosi. Te simti totusi increzator si dornic de a reusi. Motivatia ta este mai mare decat a fost mult timp pana acum. Inainte sa sari in orice prea repede, gandeste-te ce obligatii vin la pachet, mai ales daca exista potential sa creasca in timp. Tot acum, ti-ar placea sa creezi un nou look acasa iar asta iti va da un sentiment de mai mare inteers pentru viata curenta.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Eficienta ta, farmecul, magnetismul si energia ta vibreaza! Dar aceasta saptamana, in special prima jumatate, contine anumite confuzii in special pe tema carierei (conflict intre ce nevoi ai si urgentele ce apar) si bani. In zona banilor, s-ar putea sa ai de alea intre aspecte de termen scurt (plata unei facturi, cheltuieli pe produse ce se depreciaza oricum) si termen lung (investitii, bunuri ce rezista si reducerea debitului). Alegerea ta trebuie sa fie intre nevoile usoare obisnuite si cele adanci si puternice pentru care te simti atras. Daca este ultimul caz, fii onest si moral cu tine si cu ceilalti, nu minti, nu insela, nu manipula.

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Saptamana aceasta esti mai introvertit si asta te duce sa explorezi locuri mai adanci si mai ascunse ale personalitatii tale. Ai nevoie sa faci anumite schimbari si sa iti revizuiesti prioritatile, in timp ce vei avea si de clarificat si rezolvat lucruri stagnante din trecut. Fii atent si foloseste-ti creierul ca sa vii cu concluziile cele mai potrivite. Comportamentul tau introvertit te cam scoate din gasca si multime si te impinge spre interiorul tau si ceea ce simti. Familia si prietenii apropiati iti vor da raspunsurile de care ai nevoie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop DRAGOSTE 19-25 iunie 2023. Inceputuri speciale in relatii. Ceva exploziv de ne asteapta!

Iata horoscop dragoste saptamanal 19-25 iunie 2023. Soarele intra in Racul tandru, permitându-ne sa ne aratam fara rusine emotiile si nevoile cele mai interioare celorlalti. Acest lucru poate ajuta la intarirea legaturii intr-o conexiune amoroasa actuala sau poate crea o baza frumoasa pentru un inceput nou-nout cu cineva special. In aceeasi zi, o explozie pasionala de energie mentala va fi in joc, datorita faptului ca Mercur cel vorbaret face o legatura superba cu Marte cel sexy, in prezent in Leu jucaus. S-ar putea sa avem o conversatie cu un iubit care sa duca la o decizie rapida de a face ceva mai distractiv!

Mai multe despre contextul astral al saptamanii, in Horoscopul general al saptamanii.

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!

Horoscop dragoste Berbec

O saptamana in care esti in ceata si confuz. Nu vezi un viitor alaturi de partenerul actual, insa nici nu-ti poti imagina cum ar arata viata fara el. Este recomandat sa nu iei decizii pripite si sa incerci sa gasesti o modalitate prin care sa te reapropii de cel sau cea care iti este alaturi in acest moment. Daca esti singur, nu-ti irosi energia cu flirturi cu persoane care nu iti plac. E un joc ce iti poate aduce multa frustrare.

Horoscopul dragostei Taur

Partenerul pune piciorul in prag si cere atentie. S-a cam saturat sa fie pe locul doi si ar fi cazul sa faci ceva. Incearca sa gasesti o cale de mijloc intre viata profesionala si cea particulara. Cu putina organizare a prioritatilor se poate! Daca esti singur, renunta la timiditate! Ai sansa sa intalnesti marea dragoste.

Previziuni rune pe ZODII, 19-25 iunie 2023. WUNJO nu protejază nicio zodie, iar ANSUZ aduce necazuri. Noutăţi de la pietrele mistice

Horoscop dragoste Gemeni

O saptamana excelenta pentru dragoste. Relatia de cuplu se cimenteaza gradat, isi gaseste echilibrul, in ciuda faptului ca mai sunt probleme de rezolvat. Vestea buna este ca gasesti calea prin care sa poti fi deschis si sincer si sa spui exact ce simti, iar partenerul sa te si inteleaga. Daca esti singur, este posibil sa te apropii de cineva din mediul in care lucrezi. Ar fi bine, totusi, sa pastrezi discretia, in caz ca totul nu iese asa cum ti-ai dori.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Tichetele care se anulează în 30 de zile. Românii care trebuie să se grăbească
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Dentista din Brăila a avut parte de o moarteVIOLENTĂ! Detaliile scoase la iveală de autopsie, biata femeie a...
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Vor plăti mai puțin. Decizie pentru cei care alimentează cu motorină. Ordin la Guvern azi, 18 iulie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Nadia Comăneci marchează 48 de ani de la primul 10 perfect din istoria gimnasticii olimpice
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'