Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Zodia protejată de Divinitate în aceste zile

Horoscopul acestei săptămâni începe cu schimbari majore. Ultimul de pătrar de Luna și Ceres retrograd Capricorn aduc disciplina și, totodată, perseverență. Luna și Ceres te pregătesc pentru succes, chiar dacă evenimente surpriză sunt în plan pentru aceste zile.
Alina Costache
25 aug. 2024, 23:41
Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024. Zodia protejată de Divinitate în aceste zile
Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024

Horoscop săptămânal îl prezintă pe Mercur, care revine in miscare directa in Leu din 29 august. Iar transformatorul Uranus isi incepe retrogradarea in Taur duminica, 1 septembrie. Uranus aduce momente neasteptate. Odata cu reintoarcerea lui Pluto in Capricorn in aceeasi zi, aceasta energie te ajuta sa finalizezi detaliile din trecut pentru a imbratisa oportunitatile viitoare de noroc.

Citește și: Horoscop Neti Sandu 26 august 2024. Zodia care are de câștigat în plan financiar. Va primi, în sfârșit, o sumă consistentă de bani

Horoscop săptămânal 26 august – 1 septembrie 2024

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Singurul lucru care te face sa te simti in siguranta in aceasta saptamana este imbratisarea calda a familiei tale. Vei incerca sa te apropii de cei pe care ii iubesti, sa le castigi atentia dar totodata si sa iti dedici timp pentru ei. Instinctele tale adanci apar si iti determina comportamentul. Intuitia iti este ascutita si la nevoie te poate salva de la unele situatii dificile.

Iti vei recapata organizarea si disciplina si vei fi gata sa infrunti orice situatie ce te provoaca. In munca, asigura-te ca iti gestionezi cu brio obligatiile pe rol si iti planifici pasii urmatori. O poti face intr-o maniera calma, mentinand autocontrolul si o atitudine pozitiva.

Oportunitatile apar pe durata saptamanii, marcand inceputul unor schimbari dupa care tanjesti de ceva timp. Chiar in finantele tale vei avea ocazia sa asezi lucrurile corect si sa intorci unele situatii in beneficiul tau.

TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Aceasta saptamana va fi exceptionala si vei avea ocazia sa avansezi cu curaj. Timpul este potrivit pentru tine sa gestionezi situatii provocatoare, sa atragi atentia si sa iti intensifici persuasiunea prin atitudinea ta calda si generoasa. Exprimarea creativititatii tale nu iti va da doar solutii practice, dar te va ajuta si sa scapi de stres.

Vei simti acel calm care sa te ajute sa te bucuri de viata, departe de presiunea rutinei zilnice. In munca, ai nevoie sa iti dedici timp si efort spre colaborarile tale si, in acelasi timp, sa iti aperi propria munca. Vei fi in stare sa iti expui punctele forte precum si rezultatele eforturilor tale.

Poti convinge pe altii de ce e bun la tine si la munca ta. Aceasta atitudine iti este benefica si in finante. Ai muncit din greu si meriti sa primesti mai mult.

GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Continua sa fie o perioada de timp aglomerata si cu un ritm intens de trai. Dar este un fel placut de a fi ocupat. Esti singura zodie acum care este binecuvantata de faptul ca, mai mult ca oricand, observi frumusetea a tot ce te inconjoara zi de zi si tot mai mult ca oricand vezi cat de multa iubire este in jurul si viata ta.

Conflictele, tensiunea, haosul si instabilitatea pot aparea si ele pe planul de acasa la membrii familiei, in relatia cu unii musafiri, mai pot fi si aspecte de renovari, reparatii casnice. Insa din fericire, tu esti intr-un spatiu mental foarte bun si poti gestiona absolut orice fel de provocari cu abilitate si succes.

Cheia este sa nu uiti nicio clipa care iti este obiectivul de termen lung. Fereste-te de imbunatatiri care mai rau fac. Urmareste sa ai actiuni gandite ce corespund doar unor dorinte bine determinate. In iubire, aceasta poate fi saptamana care schimba totul.

Citește continuarea AICI

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
Se schimbă regulile ITP. Vehiculele trebuie inspectate în fiecare an
Playtech.ro
Dumnezeule cum arată fosta soție a lui Florin Piersic ACUM. E de o frumusețe RARĂ
DailyBusiness
Au crescut PENSIILE! Cât primește un român, din septembrie 2024, după aproape 30 de ani de muncă
Adevarul
Pățania unui turist român pus să plătească sute de euro pentru curățenie la o rezervare în Turcia, deși a refuzat cazarea
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Se dă lege pentru cei cu telefoane mobile. Obligație în 5 minute. Sunt amenzi mari
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Andreea Prisacariu, rebela tenisului românesc, imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Crin Antonescu despre tensiunile PNL-PSD: „O piesă de teatru electoral”
MediaFlux
A DOUA MAJORARE A PENSIILOR! ȘEFUL Casei de PENSII a confirmat
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...