Horoscop SAPTAMANAL 4-10 mai 2020. Schimbare de destin? Sub SuperLuna plina, Nodurile Lunare se muta pe axa Gemeni-Sagetator!

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 4-10 mai 2020; este o saptamana importanta in astrologie pentru ca marti 5.05 Nodurile Lunare, punctele de eclipsa, vor intra in zodiile Gemeni si Sagetator, schimband axa pe care erau de 18 ani, anume Rac-Capricorn. Aceasta miscare marcheaza o schimbare importanta in razele cosmice. Anul 2020 este un an de schimbari masive si aceasta saptamana semnaleaza inceputul unui nou capitol cu multe lectii si modificari pe domeniile calatorie, comunicare, invatare, socializare. Schimbarea punctelor de eclipsa vor aduce si un nou set de idei in spatele felului in care traim unii cu altii. Cu Mercur conjunct cu Soarele, Venus in cuadratura cu Neptun si cu Superluna plina in Scorpion in aceasta saptamana, putem vedea repercusiunile actiunilor din ultimele luni.
Romania TV
04 mai 2020, 05:36
Horoscop SAPTAMANAL 4-10 mai 2020. Schimbare de destin? Sub SuperLuna plina, Nodurile Lunare se muta pe axa Gemeni-Sagetator!

SuperLuna plina in Scorpion de joi 7 mai scoate la lumina secrete adanci si acesta se anunta un moment fierbinte si intens!

Adevaruri si minciuni, bani, conspiratii si taine profunde vor fi puse sub lumina acestei Luni pline. In afara de adevarul gol golut, nimic nu va sta in picioare, deci pregateste-te sa dai la o parte strat dupa strat ca sa ajungi la esenta de care ai nevoie.

Este un moment transformator si cel in care Soarele si Mercur lucreaza impreuna si se armonizeaza cu Neptun cel visator. Ni se arata exact cum arata deciziile din ultimele luni, inca de cand Mercur a intrat in zona de umbra retrograda la inceput de februarie. Adevarul doare dar nu e vreme de a-l nega. E timpul sa infruntam faptele dar si sa ne comitem pentru schimbarile necesare, oricat de dificile par sa fie. Mercur e in trigon cu Neptun in aceeasi zi si aduc un mesaj romantic de putere si inspiratie pe care il poti resimti si tu in jurul zilei de joi.

Si Venus, planeta relatiilor si iubirii, are un rol cheie in astrologia saptamanii intrucat e in Gemeni si va fi in cuadratura cu visatorul Neptun in Pesti, asa cum va mai fi si in iunie si in iulie. Deci atat financiar cat si romantic, drumul se anunta a fi cu ceva asperitati pe el. Dorintele sunt puternice. Speram la mai bine si ne temem de ce e mai rau. Nu prea putem vedea prea clar in ceea ce priveste dragostea si finantele acum. Nu e timpul potrivit pentru decizii financiare sau romantice. Abtine-te daca poti, fii pregatit pentru sacrificii, rezista, lucrurile se vor clarifica peste cateva luni.

Si acum revenirea despre vestea cea mare

Punctele de eclipsa, Nodurile Lunare ce semnifica soarta si destinul in astrologie (de unde venim si incotro ne indreptam) se muta in Gemeni si Sagetator pe 5 mai. Vor fi aici pana in ianuarie 2022 ! Asadar sa fim atenti cu ce ne vor fi preocupate mintile in urmatoarele 18 luni. Vezi ce se intampla marti 5 mai pentru ca poate fi un indicator cu privire la ce tip de schimbare va fi pentru tine personal in urmatorul an si jumatate.

Mercur are vesti bune pentru noi in weekend, fiind in trigon cu Pluto si Jupiter. Putem sa capitalizam unele din cele mai curajoase si penetrante idei. Cu Soarele in sextil cu Neptun tot in weekend, ne indreptam spre unele din cele mai romantice finaluri de saptamana din luna mai !

Citeste-ti horoscopul saptamanal in continuare si traieste din plin miracolul acestei vieti:

In fiecare luni, te asteptam sa citesti horoscopul general al saptamanii pe Sfatulparintilor.ro.

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Saptamana aceasta esti focusat pe castiguri si pe cash si cum sa faci sa curga veniturile dintr-o sursa sau poate sa ai un nou job ? Poate fi o directie de succes ; continua sa muncesti la asta. Din anul 2010 tu ai fost focusat mult pe cariera si pe realizari exterioare. Deasemenea, intre 2010 si 2012 nu a fost o perioada usoara in parteneriate si relatii, ca si in 2014. Oportunitatile pe educatie superioara, pe media, publicare, medicina si juridic au fost solide intre 2015 si 2018. Dupa aceea ai avut sansa ta sa stralucesti personal ! Si da, aceasta minunata fereastra de realizari inca functioneaza pentru tine. Identifica ce merge. Da drumul la ce nu merge. Lucreaza cu ceea ce ai.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Continua sa fie un timp puternic pentru tine ca Soarele si Mercur sunt in zodia ta. In aceasta saptamana poate doresti sa iti imbunatatesti lookul dar si educatia si cunoasterea despre lume. Va fi intelept si e un bun moment si ai parcurs un drum semnificativ pe acest domeniu inca din 2012-2013. Intre 2015 si 2018, lucrurile au fost provocatoare si a trebuit sa te obisnuiesti cu mai putin. Dar 2018 a schimbat regulile jocului. De atunci te-ai tot pregatit pentru marele moment care va veni in 2021. Ca atare, invata o limba straina noua, obtine educatie suplimentara, abilitati noi, cu alte cuvinte pregateste-ti momentele de glorie ce vor veni (Cum te vei imbraca pentru succes ? Antreneaza-te de acum).

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Cu Venus in zodia ta, tu esti incantator si diplomat. Iti place sa flirtezi si sa socializezi online. Totusi, Soarele si Mercur sunt in Taur deci se ascund in harta ta, ceea ce inseamna ca esti incantat deocamdata sa mentii lucrurile intr-o zona de discretie. In preajma anilor 2008-2011 ai muncit din greu ca sa iti creezi o baza casnica. Apoi intre 2012-2015 ti-ai implicat toate resursele si energia la munca. In ultimii ani, multi dintre voi ati primit mai putin din surse exterioare si asta v-a facut sa fiti mai solizi pe propriile picioare si resurse. Rezultatul este ca inveti si acum sa fii independent si sa ai grija de tine. Din fericire, in acest an, lucrurile bune si favorurile incep sa vina spre tine. Acest lucru va continua, deci tine-ti buzunarele deschise.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Cine ar fi noul suspect în cazul crimei din Brăila. Un bărbat recent eliberat din închisoare ar putea fi implicat
Bzi.ro
Ioana Tamaș, apariție incendiară, în costum de baie! Soția lui Gabi Tamaș, în vârstă de 36 de ani, a făcut senzație pe plaja din Bali
Fanatik.ro
O mare companie din România va concedia peste 160 de angajați. Și alte firme din acest oraș au anunțat măsuri similare
Capital.ro
Anul în care se schimbă banii. Țara care trece la EURO definitiv
Playtech.ro
Lili Sandu a arătat TOT. Imagini de senzație cu vedeta la 45 de ani. Arată FABULOS
DailyBusiness
TAROM suspendă zborurile către o destinație cunoscută. Motivele anulării
Adevarul
Cine este Alfred Bulai, cunoscutul analist politic aflat în centrul unui scandal sexual
Spynews
David Popovici a făcut din nou spectacol la Jocurile Olimpice. Proaspătul campion olimpic s-a calificat în finala probei „regina”
Spynews
Laura Cosoi, dezvăluiri de suflet după ce a devenit mamă pentru a patra oară. A adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă duminică noapte
Evz.ro
Noi intrigi în Familia Regală. Prințul Harry urmează să moștenească o sumă enormă de bani
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Familia Regală, lovită de o nouă tragedie! Prințul și-a dat ultima suflare pe un pat de spital
Playsport.ro
„Nu ne atingem de ale bărbaților, nu avem voie”. Românca măritată cu miliardarul Ferrari a dezvăluit ce N-O lasă niciodată să facă soțul ei cu 47 de ani mai mare
kanald.ro
CFR vine cu noi reguli pentru călători! Dacă suferi de o boală contagioasă, poți fi dat imediat jos din tren
Capital.ro
Ordin nou al UE din 1 august. România trebuie să aplice: „Toată lumea să verifice dacă se încadrează”
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
VIDEO Reacția halucinantă a tatălui adolescentului care a ucis un copil în Pantelimon. Ireal cum își apară fiul după tragedia provocată: „Dumneavoastră nu ați fost începător?”
substantial.ro
Proteste și violențe în Venezuela după realegerea lui Nicolas Maduro pentru al treilea mandat
MediaFlux
RĂSTURNARTE de SITUAȚIE privind ALEGERILE din SUA! Nimeni nu se aștepta la asta de la Kamala Harris
Shtiu.ro
Curiozități despre David Popovici, omul-anfibie. Ce înălțime și ce obiceiuri are sportivul?