Horoscop săptămânal 8 -14 octombrie 2018. Urmează o perioadă dificilă pentru mai multe zodii

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie 2018. Urmează o perioadă dificilă pentru câteva zodii, care trebuie să se gândească de două ori înainte de a face niște lucruri.
Alina Costache
06 oct. 2018, 13:51
Horoscop săptămânal 8 -14 octombrie 2018. Urmează o perioadă dificilă pentru mai multe zodii

BERBEC: Săptămâna aceasta va fi una extrem de importantă pentru tine din punct de vedere carieristic. 

Vor ieși la iveală unele bârfe de la locul de muncă și va trebui să iei poziție. Vei avea parte de multe surprize plăcute, de multe situații care te vor solicita.

Până la surprizele plăcute (care vor apărea abia de vineri încolo și vor continua în săptămâna de după 14 octombrie) va trebui să faci față unor provocări deloc ușoare din partea locului de muncă.

Tu știi să treci peste tot, știi să depășești situațiile critice pentru că ai deja pielea tăbăcită. La câte ți s-au înscenat și prin câte ai trecut, ce vei trăi în perioada asta e doar o furtună într-un pahar cu apă.

Din punct de vedere financiar, vor apărea situații benefice. Vei fi implicat în proiecte care te vor ajuta să scoți la iveală adevăratele tale veleități. Vei da dovadă de curaj, de forță, de muncă dusă la bun sfârșit cu o doză numai bună de creativitate.

De altfel, nu ești genul de persoană care să muncească mecanic. Ai nevoie de libertate, de eliberare, ai nevoie de proiecte și de spații care să permită imaginației tale să iasă și să își facă de cap.

Stai foarte bine în schimb la capitolul dragoste. Persoana iubită te va înțelege și îți va oferi tot sprijinul de care ai cu adevărat nevoie. Iată că sunt și aspecte pozitive săptămâna asta, iar iubirea e cel mai frumos sentiment, sentimentul care îți dă putere de fiecare dată când ești la pământ.

TAUR: Nu aduce anul ce aduce săptămâna aceasta pentru tine. A sosit momentul să privești bine înainte, să ții capul sus, să nu te mai plângi de lucrurile care nu îți ies. 

Este indicat ca în această perioadă să faci tot posibilul să rezolvi problemele pe care le-ai amânat de la începutul anului. Nu te preocupa, timp vei avea pentru toate, doar răbdare îți mai trebuie nițel.

Spuneam la început că vei primi o serie de răspunsuri despre anumite situații pe care la un moment dat poate că nu le-ai înțeles și nu ai știut cum să acționezi.

Vine, iată, o perioadă perfectă pentru a te înțelege pe tine însuți, pentru a face loc unei vieți mai bune, pentru a nu mai rata șanse unice.

Cu banii nu stai rău, dar în continuare trebuie să fii extrem de atent cum îi folosești, în ce scopuri și mai ales pentru CINE.

Din punct de vedere amoros, săptămâna este liniștită. Nu mai apar banalele discuții în cuplu, iar dacă până acum ai fost reticent la anumite experiențe în doi, devii mai deschis, ceea ce e de lăudat.

Vei fi ascultat de partenerul de viață și vei fi consiliat în orice problemă. Va fi alături de tine la bine și la greu, dar cum greul nu apare săptămâna asta, se poate spune că vei trăi o adevărată lună de miere.

GEMENI: Așadar, sfera comunicațională va fi cea mai intensă în perioada cuprinsă între 8 și 14 octombrie. Nu e de mirare că vei deveni mai vorbăreț, poate chiar suspect de vorbăreț pentru cei din jur. Acest tupeu benefic pe care îl ai, curajul de a spune lucrurilor pe nume te va ajuta să la arăți celorlalți cine ești și ce vrei cu adevărat de la viață. 

Din punct de vedere amoros, lucrurile se așază mai ales acolo unde au existat certuri din cauza geloziei. Vei realiza într-un final că ai lângă tine un partener care merită toată încrederea.

Pe de altă parte, dacă până acum nu ți-ai găsit sufletul pereche, poate că e momentul să mai ieși și tu pe la o terasă, pe la câte un restaurant, să vezi oameni, să cunoști oameni.

Singurul impediment care poate apărea în această perioadă este lipsa banului. Ori nu ți-ai făcut calculele cum trebuie la începutul lunii, ori cineva îți va trage țeapă.

Poate că este momentul să pui banii la ciorap și să nu îi mai arunci în stânga și dreapta doar că să demonstrezi că o duci bine. Uite că vin zile precum 8, 9 și 11 octombrie în care datoriile de care nu știai își cer drepturile la ușă. S-ar putea să te trezești cu o poprire salarială, deci nu e cazul să te joci foarte mult cu focul!

RAC: Perioada dintre 8 și 14 octombrie va fi una plină de oportunități de care numai dacă nu vrei nu profiți. Din punct de vedere profesional ți se vor deschide porți noi, ți se vor face tot felul de concesii, așa că ai toate motivele de bucurie din lume. 

Va fi o săptămână în care va trebui să articulezi mai bine dorințele pe care le ai, în care va trebui să spui cu subiect și predicat ce dorești, ce îți place, dar mai ales ce nu vrei.

Din punct de vedere relațional, vei fi mai comunicativ și vei avea parte de persoane care vor fi alături de tine în situații-cheie.

Ai parte de multe momente spectaculoase. Prietenii adevărați se vor face cunoscuți în perioada aceasta și va trebui să îi ții minte. Descoperi adevărata față a oamenilor din jurul tău.

Cu dragostea lucrurile nu evoluează, dar nici nu sunt catastrofale. Dacă până acum fugeai de subiectul iubire, iată că săptămâna a doua din luna octombrie te face mai deschis la ideea de a începe o relație nouă. Problema e că nu știi cu cine și nu știi de când. Dar… toate la timpul lor.

Un sfat important vine legat de sănătatea ta: Ai grijă ce fel de decizii iei în privința organismului tău. Dacă ai anumite simptome, du-te la medic și nu te lua după ce scrie pe Internet. Nu lua medicamente după capul tău sau din auzite.

LEU: Săptămâna debutează cu promisiuni din partea persoanei iubite, promisiuni pe care le treci sub semnul întrebării. 

De altfel, toată săptămâna va fi una sub auspiciile temerilor că tot ceea ce trăiești nu are o bază solidă. Adică îți este bine, ai parte de momente frumoase, de gesturi tandre, de atenție, dar parcă ți se pare că e prea frumos să fie adevărat.

Din punct de vedere financiar apar însă niște provocări pe care nu le poți trece cu vederea. Odată ce vei găsi resursele necesare pentru a depăși situația delicată vei vedea că totul va fi bine, că totul are sens.

Așadar, urmează o săptămână în care trebuie să fii cu ochii în patru, în care trebuie să demonstrezi că ești suficient de atent și că înveți și din eșecuri.

Relația cu cei din jur va fi una mai restrictivă. Apar o serie de condiții pe care tu nu le poți accepta nici în ruptul capului. Asta mai ales că unele condiții vin de la oameni care doar se pretind a fi prietenii tăi, căci nu ți-au dovedit asta cu nicio faptă.

Este o săptămână numai bună să faci ordine în lista de prieteni. E foarte probabil să ai parte de câteva dușuri reci, să fii zgâlțâit din toate părțile, să fii extrem de încercat de niște persoane care până acum au absentat complet din viața ta.

Este imperios necesar să faci o schimbare din punct de vedere relațional, să încerci să vezi lucrurile în profunzime. Conceptul de pragmatism pe care îl ai trebuit schimbat.

Citeşte mai mult în Revista Teo

Spynews
Câte calorii are un porumb copt. Cât poți să mănânci fără să te îngrași
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Produsul adorat de milioane de români pe care îl vinde o femeie întoarsă din Austria. Afacerea ei este unică în țară
Capital.ro
Ilegal pentru stăpânii de câini. Vor plăti 12.000 lei. Legea interzice fără excepții
Playtech.ro
Primul răspuns de la TAS în cazul Sabrinei Voinea. I s-a comunicat totul prin e-mail!
DailyBusiness
SCAD RATELE! Acești români vor plăti mai puțin la bancă
Adevarul
Viața în „orașul fantomă” din mijlocul Dunării. Porțile de Fier 2, mega-șantierul din ultimii ani ai regimului Ceaușescu VIDEO
Spynews
Un nou cuplu în familia Mireasa? Cum au răspuns Bogdana și Sergiu, foști concurenți în sezonul 8, atunci când au fost întrebați dacă sunt împreună
Spynews
Fiul Anei Baniciu și al lui Edy Kovacs, obișnuit de mic cu localurile exclusiviste. Micuțul Aris, prima ieșire la restaurant cu părinții și bunicii din partea tatălui / PAPARAZZI
Evz.ro
Vorbitul la telefon, interzis între aceste ore. Regula se aplică din septembrie
Ego.ro
Cum a fost surprinsă Sabrina Voinea alături de iubitul ei! Imaginile au devenit publice!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
„Viața cu persoane, un coșmar” Mesajul apărut pe contul Oanei Ciocan, după despărțirea de Jador
Cancan.ro
Mai rar așa ceva! Acest turist venit la plajă a fost amendat pentru că a mers pe faleză fără tricou. Câți bani a trebuit să plătească
Playsport.ro
IMAGINI BOMBĂ! Cum au fost surprinși Ianis și Elena Hagi în luna de miere! Au apărut imaginile
kanald.ro
Anul școlar 2024-2025 vine cu noi reguli pentru elevi! Aceștia vor primi câte o notă la purtare pentru fiecare modul finalizat
Capital.ro
2.000 lei plătiți de stat. Decizie pentru femeile din România. Se ridică la Primărie în 90 zile
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
VIDEO "Avea 20 de lovituri de cuțit pe corp. Două victime erau în saci". Detalii șocante din tripla crimă care a îngrozit Capitala
substantial.ro
Aeroportul Otopeni intră în reparații: Contract de modernizare de 112 milioane de lei
MediaFlux
PENSII: Cum se acordă MAJORĂRILE în funcție de perioada muncită
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!