HOROSCOP săptămânal: Bani, dragoste, carieră, sănătate

HOROSCOP 19-25 IANUARIE. Cu va fi săptămâna pentru tine, în funcţie de zodie.
Alina Costache
18 ian. 2015, 05:23
HOROSCOP săptămânal: Bani, dragoste, carieră, sănătate

BERBEC 21.03-20.04: Incepeti saptamâna cu toate pânzele sus, iar familia este cea care beneficiaza de toata atentia dumneavoastra. La serviciu colaborarea cu ceilalti colegi devine de stricta necesitate, mai ales ca sunteti obligati de sefi sa solutionati ceva probleme dificile.

TAUR 21.04-21.05: Zilele acestea trebuie sa fiti foarte atenti ce vorbiti, mai ales ca aveti tendinta de a spune ce va trece prin minte, fara a va mai gândi la consecinte. Nu va mai faceti noi dusmani ca si asa aveti destui. ~ncercati sa va stapâniti vorbele si cu niciun pret nu divulgati secretele bine tainuite pâna acum.

GEMENI 22.05-21.06: Doar partea financiara pare sa va ingrijoreze cel mai mult. Desi v-ati planificat câstigurile pâna la ultimul banut, se pare ca nu va iese socoteala. Poate sunteti nevoiti sa investiti o suma importanta sau sa achizitionati ceva de valoare, in orice caz nu va faceti probleme. O calatorie indepartata va aduce noi venituri.

RAC 22.06-21.07: Nu sunteti tocmai in cea mai buna forma si se pare ca va deranjeaza si cea mai mica observatie. Sistemul nervos sta ca pe ace si deveniti chiar recalcitranti. ~ncercati sa va stapâniti si sa nu deveniti prea agresivi cu ceilalti. Totusi, nimeni nu este de vina ca treceti printr-o perioada mai dificila.

LEU 22.07-22.08: Aveti nevoie de mai multa liniste, sa stati si sa meditati la ce-ati facut pâna acum si la noile proiecte. Luati-va dupa ce va spune inima si veti afla ce va face mai fericiti. Alaturi de persoana iubita veti stabili poate noi reguli de convietuire ce vor rezolva multe dintre neintelegeri.

FECIOARA 23.08-22.09: Nu va mai autopedepsiti si nu va mai judecati singuri. Lasati-i pe cei apropiati sa faca asta. Asa veti descoperi multe dintre neajunsurile firii dumneavoastra si nu veti mai lua decizii gresite. ~n relatia de cuplu apar noi divergente pe seama unor nepotriviri.

BALANTA 23.09-22.10: Se pare ca nimic nu va mai multumeste in ultima vreme. Fie ca este vorba de profesie, de relatia de cuplu sau de prieteniile cele mai strânse, se pare ca veti lua o hotarâre drastica. Ori schimbati in bine tot ce va nemultumeste, ori calcati strâmb incercând sa va indreptati greselile. Mare atentie!

SCORPION 23.10-21.11: Doar spre sfârsitul saptamânii se mai linistesc apele. Sunteti incercati de tot felul de probleme legate de examene, de decizii legale sau de discutii in familie. Totul e sa nu luati in serios toate remarcile. Daca nu reactionati dur si rezultatele vor fi favorabile.

SAGETATOR 22.11-21.12: O relatie amoroasa s-ar putea concretiza intr-una foarte serioasa. Primiti o propunere la care nici nu va asteptati legata insa de o deplasare in strainatate. Toate deciziile pozitive va vor propulsa mult mai departe decât ati indraznit sa visati pâna acum.

CAPRICORN 22.12-19.01: Va straduiti din toate puterile sa mentineti relatia de cuplu in limite normale. Nu interpretati tot ce auziti de la persoane straine deoarece o decizie luata gresit poate distruge totul. Mai bine analizati singuri si stati mai mult sa observati reactiile persoanei iubite.

VARSATOR 20.01-18.02: Saptamâna debuteaza cu schimbari la locul de munca, fapt ce va pune intr-o situatie dificila. Nu va asteptati ca oamenii la care tineti sa se schimbe atât de mult. Nu va lasati marcati prea tare de acestia, oricum nu puteti transforma nicicum siatuatia aparuta.

PESTI 19.02-20.03: V-ati indragostit si vi se pare ca noua cucerire este tocmai ceea ce cautati? Nu va incântati prea tare si incercati sa o intelegeti mai bine chiar daca situatia vi se pare ca este ciudata. Trebuie sa intelegeti ca exista o cale pentru amândoi si o poveste poate avea un sfârsit fericit.

Sursa: revistamagazin.ro

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cel mai bun oraș din România pentru tineri. Aici e bine să locuiești, duci o viață frumoasă și liniștită
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Anunțul făcut de MAI. Se întâmplă din 9 septembrie
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
Cât e SALARIUL LA SRI, în 2024. Mulți tineri visează să se poată angaja aici
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Monica Tatoiu a ajuns la o pensie de procuror. Recalcularea i-a adus mai mulți bani în buzunar
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Ungaria a abandonat. Dezastru istoric pentru Viktor Orban. Maghiarii au înlemnit
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
Patru tineri filmați furând o bancă din Bacău; Poliția îi caută
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...