Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. Zodia care va da lovitura pe plan financiar, primeşte totul!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 23-29 octombrie 2023, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.
Irina Dumitrescu
24 oct. 2023, 07:00
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. Zodia care va da lovitura pe plan financiar, primeşte totul!

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES. Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop bani si succes SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)

Poti cheltui pe o achizitie majora la care ai visat demult cum ar fi o masina noua sau o locuinta noua. Asteapta-te la un sentiment de incantare la munca pentru ca poti fi cel ales sa te ocupi de un subiect important. Sefii te considera persoana cea mai potrivita si au cuvinte de lauda la adresa ta. Sinceritatea si abilitatile tale te ajuta mereu sa reusesti. Daca esti un antreprenor, poti avansa cu succes in relatia cu un client important, poate chiar ai si calatorii in legatura cu aceasta afacere. O stare instabila financiara ii poate descuraja pe cei singuri sa isi caute o relatie pe termen lung.

Relatia Scorpionului cu banii:
Scorpionii au o relatie buna cu banii dar nu pentru ca ar fi buni la a-i economisi. Sunt buni sa gaseasca tot felul de scheme care functioneaza prin care au bani, de la dealuri mici la investitii de termen lung care aduc dividende incredibile. Scorpionii stiu cum functioneaza acest circuit al banilor, deci este destul de usor pentru ei sa gestioneze relatia cu ei. Este ciudat pentru multi cum reusesc Scorpionii sa stie cum sa isi investeasca banii ca pana la urma sa aiba mereu si sa nu ramana fara ei.

Horoscop BANI SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)

Astrele nu iti sunt favorabile pe planul banilor, fapt ce te face nelinistit. Daca esti om de afaceri, va trebui sa te multumesti cu castiguri minore deocamdata. Soarele este acum in Scorpion si in casa ta a patra. Toate acestea activeaza zonele ce tin de munca, familie, casa si inima. Poti avea presiuni si lume care trage de tine iar acest aspect astral te face sa muncesti foarte mult. Vei fi motivat sa obtii succesul si sa tii capul sus.

Cristina Demetrescu știe ce zodii termină în trombă luna octombrie. Nu există bariere, iar norocul vine ca un tsunami
Relatia Sagetatorului cu banii:
Sagetatorii au o relatie usoara cu banii si tendinta lor este sa nu se eforteze pentru lucrurile minore. Ei muncesc sustinut si se pare ca stiu toate instrumentele ca sa economiseasca si sa gestioneze bine un buget personal. Ei isi pun deoparte bani cu un scop bine definit, cum ar fi sa calatoreasca sau sa aiba noi experiente care ii implinesc, ceea ce pentru ei este tot o forma de calatorie din cotidian si rutina. Acestia isi vor ajusta bugetele la nevoie si nu se lasa controlati de bani. Sagetatorii nu sunt focusati pe bani ci doar pe ce le permit banii sa faca.

Horoscop bani si succes CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)

Nu sunt in planul astral castiguri majore financiare, dar nici nu vei avea parte de pierderi sau blocaje la bani. Poti avea o stare de neliniste, fiind nesigur pe ce directie sa o apuci. Incearca sa nu fortezi lucrurile, altfel vei ajunge sa faci greseli. Activitatile de fiecare zi pot fi zadarnicite de amanari si perturbari neasteptate. La serviciu poti avea mai multa treaba si agitatie decat normal. Paseste cu prudenta, mai ales cand este vorba de clienti sau posibili rivali.

Horoscop Minerva, urzeala astrelor: Eclipsa parţială de Lună afectează zodiile. Cine va fi înşelat, cine pierde proprietăţi, cine ajunge la medic

Relatia Capricornului cu banii :
Capricornii sunt nascuti sa faca bugete si sunt extrem de atenti cu banii lor. Sunt foarte muncitori, practici si focusati. Unul din scopurile lor majore este sa fie in siguranta financiara si incep devreme in viata sa munceasca pentru acest deziderat. Sunt foarte buni sa economiseasca, nu inteleg conceptul de a cumpara impulsiv si sunt intelepti cu orice cumparatura. Capricornii vor deraia de la acest mod de a fi uneori pentru ca le place luxul si produsele ce reflecta rodul muncii lor. Dar daca e vorba de un lucru scump, Capricornii vor pune bani deoparte si vor face un buget pentru el pana sa il cumpere, chiar daca au deja banii respectivi.

Horoscop saptamanal BANI VARSATOR (20 ianuarie – 19 februarie)

De la inceputul saptamanii, vei avea un sentiment de urgenta si nerabdare fortandu-te poate sa iei decizii in graba. Poti fi confuz de aceea trebuie sa fii atent si sa eviti sa iei acum orice decizie majora. In afaceri, uita-te dupa dealuri mai mari si mai bune. Daca ai un partener de afaceri, asteapta-te la mici neintelegeri. Toate tranzactiile si contractele trebuie sa fie foarte clare fata de el.

Relatia Varsatorului cu banii :

Multi din banii Varsatorilor se duc pe cauze caritabile, ceea ce este fantastic pentru ca au tendinta de a fi antreprenori de geniu iar investitia in afacerile lor ce aduc bine oamenilor si noi directii pentru viitorul omenirii este o forma de act de caritate si contributie. Sunt ambitiosi, brilianti si foarte muncitori. Ei sunt cei ce inoveaza si fac viata sa fie mai buna si mai usoara. Varsatorii fac multi bani si fac mult bine cu ei. Nu ar putea dormi noaptea daca nu ar da inapoi omenirii o parte din banii ce vin spre ei.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Rezultate Evaluare Națională 2024. Verifică pe edu.ro notele obținute la fostul examen de capacitate. Cum se afișează rezultatele, de fapt. Procedura de admitere liceu 2024 și live text de la evaluarea națională 2024. Update
Capital.ro
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Mâncarea de pe litoral care vă poate îmbolnăvi! ANPC trage un semnal de alarmă!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări, acesta a fost găsit pe o insulă aflată pe râul Paive
Capital.ro
Ungurii întorc spatele UE. Alianța la care maghiarii nu vor să renunțe. E cel mai periculos joc
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
La ce oră se afișează azi rezultatele la Evaluare Națională 2024? Iată cum verifici online notele pe evaluare.edu.ro
substantial.ro
Detalii șocante din ancheta accidentului de la Suceava: Tahograful autobetonierei era manipulat
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?