HOROSCOP săptămânal Cassandra: Venus în Fecioară, Marte revigorează motoarele în Săgetător

HOROSCOP săptămâna: Cassandra a realizat previziunile astrale pentru fiecare zodie.
Alina Costache
12 oct. 2017, 12:51
HOROSCOP săptămânal Cassandra: Venus în Fecioară, Marte revigorează motoarele în Săgetător

BERBEC 21.03-20.04: Decideti ca a venit timpul sa va formalizati, veti lucra mai mult si veti fi mai bine organizati la domiciliu si la serviciu. Cei din jur va lauda pentru aptitudinile dumneavoastra si asta va face sa va simtiti extraordinar.

TAUR 21.04-21.05: Energia de care dispuneti este data de amplasarea benefica a planetelor si va ajuta sa va consolidati relatiile. Beneficiati de o multime de evenimente legate de distractii (petreceri, vacante, arta, sport si activitati ale copiilor). Sunteti intr-o forma de top si nu refuzati nicio invitatie.

GEMENI 22.05-21.06: Nu puteti scapa de concentrarea catre casa, familie si viata personala. Vreti sa realizati cat mai multe? Incercati sa scrieti cinci lucruri pe care doriti sa le imbunatatiti sau sa le schimbati in bine. Acest lucru va va ajuta sa va concentrati pe ele si sa le indepliniti.

RAC 22.06-21.07: Studiati, cititi mult si faceti cateva calatorii scurte. Va bucurati de frumusetea imprejurimilor si descoperiti cat de multa dragoste exista in propria dumneavoastra viata. Deveniti mai constienti fata de stilul de comunicare cu ceilalti si reusiti sa va faceti intelesi.

LEU 22.07-22.08: Concentrarea ramane pe finante si va faceti calcule minutioase ca sa reusiti. Doriti sa cumparati multe lucruri, pentru dumneavoastra si cei apropiati, iar pentru asta trebuie sa umblati adanc in pusculita. Cereti parerea si perechii dumneavoastra, ca sa va puneti de acord!

FECIOARA 23.08-22.09: Prezenta fermecatoarei Venus in zodia dumneavoastra va determina sa deveniti diplomati si sociabili. Profitati de apetenta pentru cumparaturi, mai ales ca veti achizitiona multe lucruri folositoare in casa. Curiosi si vorbareti, ii veti uimi pe ceilalti cu atatea idei.

BALANTA 23.09-22.10: Veti fi implicati intr-o poveste mai mult sau mai putin secreta de dragoste. Daca evenimentul nu este legat de dragoste, atunci sigur o sa fie ceva legat de viata privata. Va simtiti pregatiti sa intampinati viitorul. Ce se intampla in exterior depinde de ceea ce se intampla in interior, nu?!

SCORPION 23.10-21.11: Va bucurati de compania si simpatia celor din jur si mai ales a oamenilor tineri sau a celor creativi. Aveti tendinta de a va evalua prieteniile si de a cerne un pic amicii. Va alaturati oamenilor de calitate. Nu subestimati cat de mult va pot influenta acestia viitorul…

SAGETATOR 22.11-21.12: In aceste zile aveti tendinta de a iesi in evidenta, mai ales ca sunteti consultati in mici probleme de design si frumusete. Marte va revigoreaza motoarele si va stimuleaza ambitia. Vi se iveste in cale o oportunitate, iar daca urmati aceasta cale sigur atingeti succesul.

CAPRICORN 22.12-19.01: Aveti nevoie de o schimbare de peisaj, mai ales ca va cam place luxul. Este un moment excelent pentru a explora oportunitati in mass-media, medicina, legislatie sau orice domeniu legat de invatamantul superior.

VARSATOR 20.01-18.02: Finantarile va obliga sa priviti cu atentie starea unor proprietati comune, a unei mosteniri sau taxe si datorii. Actionati pe cont propriu sa rezolvati situatia creata, dar puteti beneficia si de ajutorul unei persoane  sau a unei institutii pentru acordarea unui imprumut pe termen lung. Succes!

PESTI 19.02-20.03: Influenta planetelor situate vizavi de semnul dumneavoastra va determina sa simtiti ca altii vi se opun cu indarjire. Sansa vine din inclinatia dumneavoastra de a va imbunatati fiecare relatie. Marte va irita putin si va face nerabdatori. Mare atentie la o discutie aprinsa cu un nativ Capricorn!

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?