Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 25 FEBRUARIE-3 MARTIE 2019. Ultima săptămână FĂRĂ RETROGRADE aduce ATENŢIONARE! Ce se întâmplă de Mărţişor?

Horoscop saptamanal. Iata horoscopul saptamanal 25 februarie – 3 martie 2019 ; intram in ultima saptamana de februarie si totodata startul oficial al primaverii. Ce ne mai poate aduce spectaculos astral aceasta saptamana dupa tot ce a fost saptamana trecuta, de intensitate ca de tsumani? Dupa iesirea lui Chiron din retrograd, in Berbec, si instalarea sa pana in 2027 in aceasta zodie, dupa intrarea Soarelui in zodia Pesti pana pe 20 martie si dupa SuperLuna plina in Fecioara din 19 februarie, ce mai urmeaza?
Filip Stan
24 feb. 2019, 20:50
Horoscop SĂPTĂMÂNAL general 25 FEBRUARIE-3 MARTIE 2019. Ultima săptămână FĂRĂ RETROGRADE aduce ATENŢIONARE! Ce se întâmplă de Mărţişor?

Ce aduce special aceasta saptamana ? Pe de-o parte faptul ca suntem in ultima saptamana cu toate planetele in mers direct. Pe de alta parte, faptul ca Venus schimba zodia gazda din 1 martie si intra in Varsator, deci apare o puternica schimbare a energiei specifice relatiilor noastre !

Din 5 martie, vom avea primul retrograd al anului 2019, Mercur, nu in orice zodie ci in Pesti, zodie de apa unde Mercur nu este chiar in elementul sau.  

Va fi acest retrograd al lui Mercur unul din cele mai rele ? Sau este pura speculatie? Afla aici detalii precum si care sunt cele 6 zodii cele mai impactate de acest Mercur retrograd.

Sa profitam de aceasta ultima saptamana pe 2019 in care nicio planeta este retrograda, sa ne terminam proiectele si sa beneficiem de aceasta energie inca activa. Cum ? Iata aici !

Miercuri, sextilul Marte-Soare ne da multa energie si stamina de a obtine orice dorim ! Marte in Taur ne da si el un ultim imbold ca sa castigam cursa si sa ajungem la linia de sosire, deci nu ezita !

Luna in Sagetator ne da viziune si putem vedea luminita de la capatul tunelului. Acceleaza spre ea ! Pune totul la punct inainte de startul lui Mercur retrograd din 5 martie, data dupa care totul incepe sa devina mai lent, mai greoi si cu unele blocaje, intarzieri, neintelegeri.

Este o saptamana foarte importanta nu doar pentru ca este cea ce pregateste retrogradul lui Mercur din 5 martie, dar pentru ca Venus intra in Varsator din 1 martie, de Martisor, pana pe 26 martie !  

 

Venus intra in Varsator dar nu inainte de a fi in sextil cu Uranus PENTRU ULTIMA DATA PENTRU URMATORII 80 ANI ! 

Uranus inca este in Berbec pana pe 6 martie, iar acest sextil ne arata de ce suntem in stare cand vine vorba de schimbari de relatii ! Cheia este independenta !

Dupa ce Venus intra in Varsator, iti castigi libertatea si te relationezi cu celalti ca de la egal la egal. Este o MARE SCHIMBARE de perspectiva in orice relatie, nu-i asa ? Vechi rani in relatii inca ies si se vindeca pentru ca Venus se conecteaza Chiron in Berbec (instalat aici pana in 2027, asa cum scrie AICI in detaliu) si ne introduce intr-o cu totul alta lume a iubirii.

Venus este planeta frumusetii, iubirii si ne ghideaza dorintele, banii si relatiile unu-la-unu. Varsatorul este semnul prieteniei, este semn de aer, excentric, vizionar si futurist. La prima vedere, ar parea ca energia sa este destul de potrivita cu a iubitoarei Venus. Insa Varsatorul este un semn detasat emotional care poate pune un cui destui de confuz asupra iubirii si relatiilor intime cat timp Venus este aici ! Acum apare cel mai des notiunea de iubire libera, de libertate in relatii, de comportament neconventional la unul din partenerii dintr-un cuplu sau in viata sociala. Nu toata lumea gestioneaza usor aceasta stare de libertate pe care omul iubit o doreste in cuplu si nu toate relatiile stiu sa iasa cu fruntea sus dupa aproape o luna de asemenea libertate si spirit neconventional de la egal la egal.

De aceea, dincolo de beneficiile pe care acest tranzit il aduce, cu siguranta, avertizarea pentru a-ti mentine si dezvolta relatiile este : permite libertate partenerului, de exprimare, de comportament. Este foarte important acum !

Iata si mesajul principal pentru fiecare zodie in acest horoscop saptamanal: 

In fiecare luni, va asteptam pentru horoscopul general al saptamanii urmatoare pe Sfatulparintilor.ro. 

Horoscop saptamanal. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Semnele de pe strada pe care le vezi Luni si Marti iti par cu susul in jos si, oricat de mult ai dori sa faci si sa termini multe, nu poti sa ai suficienta claritate pe multe aspecte. Nu fii frustrat ci imprima-ti un ritm mai lent si focuseaza-te nu pe actiuni ci pe relatia cu oamenii dragi.

Pe Miercuri, semnele de pe strada vor reveni la normal si un sens de ordine si de noi posibilitati se va restaura. Joi poate aduce o aventura dupa alta. Vineri poate pune unele mici obstacole ca si cum ar fi mici dealuri, pe calea ta, dar sa stii ca vei vedea ca a te plimba pe aceste dealuri este chiar relaxant. Felul in care arata peisajul calatoriei tale prin viata in aceasta saptamana este frumos. In weekend ceea ce este frumos in tine este motivul pentru care cineva zambeste.

Horoscop saptamanal. TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Visatul cu ochii deschisi despre viitor iti tine atentia pe faza Luni si Marti – te vei uita cu atentie in viitor, ce fel de job ai dori sa ai, cu cine ti-ar placea sa iti petreci timpul vietii. Poate ca e bine sa discuti aceste vise cu un prieten drag, le pui in vorbe si le dai forta mai mare in Univers. Miercuri si Joi conteaza ritmul si a-ti gasi ritmul potrivit – fie mergi prea repede fie prea lent. Dar Vineri te gaseste multumit si dornic pentru o interactiune plina de sens. Viitorul nu ti se mai pare, dintr-o data, asa de tentant precum iti pare clipa prezenta. Shoppingul apare in cap de lista ca dorinta de weekend.  

Horoscop saptamanal. GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Pe de-o parte, poti fi frustrat de un aspect din cariera si visezi sa faci o schimbare. Pe de alta parte, totul pare cam blurat Luni si Marti ca sa poti face ceva in acest sens. Comunica-ti sentimentele atunci cand vei fi in stare sa le articulezi mai bine. Cum ar fi, de exemplu, Miercuri cand este o zi buna sa fii  inconjurat de prieteni carora le place sa iti dea sfaturi valoroase. Joi este o zi buna la randul ei, insa Vineri si Sambata iti cer focus pentru ca esti capabil sa faci extrem de multe lucruri in acelasi timp. In weekend, o atmosfera buna de flirt te face sa te simti in al noualea cer. 

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Uluitor! O româncă, Maria Fumea, a supervizat finalele olimpice de gimnastică de la Paris! Ce s-a întâmplat în finala de la sol în care Bărbosu a pierdut bronzul după contestaţie
Capital.ro
S-a dat ordin în România. Autoritățile au anunțat decizia: Nu au voie!
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! Are un posterior prea obraznic, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
Va intra România în recesiune? Anunț de ultim moment
Adevarul
Impactul declarațiilor ÎPS Teodosie: Normele religioase stricte lasă urme care persistă și în viața adultă ANALIZĂ
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Cum te jefuiesc stăpânii plajelor. Turiștii nu-și cunosc drepturile
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Meteorologii Accuweather au modificat prognoza. Anunță o lună august ISTORICĂ în România
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Codul Rutier te obligă. Amendă de până la 3.300 de lei pentru șoferii care au asta pe mașină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Mahmoud Abbas acuză Israelul de prelungirea conflictului din Gaza după asasinarea lui Ismail Haniyeh
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!