Horoscop săptămânal JOB CARIERA 26 februarie – 4 martie 2018. Ce îţi aduce Luna plină din 2 martie. Avertizări, oportunităţi!

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. Aspectele planetare fac ca saptamana 26 februarie – 4 martie 2018 sa fie una intensa pentru toate semne si in toate sectoarele vietii. In prima parte a saptamanii, Venus si Mercur se aliniaza cu Pluto, ceea ce inseamna ca nimic nu este asa cum pare a fi si totul necesita dedicarea si devotamentul tau. Poti fi tras in mai multe directii diferite ca sa iti dovedesti pasiunea. A doua parte a saptamanii zumzaie de alte influente planetare importante: Venus si Neptun se aliniaza cu Jupiter, ceea ce iti da timpul, spatiul si energia sa iti manifesti pasiunea. Luna plina de joi te ajuta sa iei o decizie pe care o tot amani.
Alina Costache
26 feb. 2018, 05:27
Horoscop săptămânal JOB CARIERA 26 februarie - 4 martie 2018. Ce îţi aduce Luna plină din 2 martie. Avertizări, oportunităţi!

Horoscop saptamanal JOB CARIERA 26 februarie – 4 martie 2018. Cu alte cuvinte, este o saptamana magica in care poti fi extenuat, sa simti ca arzi de epuizare ca o lumanare de la ambele capete, dar daca iti joci cartile bine si atent, vei avea o saptamana foarte buna.

Iata ce indica configuratia astrala a fiecarei zodii despre casa planetara a jobului si carierei in horoscopul saptamanal pe aceasta tema de mare interes. 

Cum fiecare om are un job si munceste la o cariera, este util sa te folosesti de previziunile pe care zodiacul ti le ofera ca sa eviti conflicte, probleme si sa atragi beneficii la locul de munca, indiferent daca esti angajat sau ai afacerea ta. 

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Te afli intr-o pozitie buna de care poti profita urmare a muncii intense depuse la jobul tau. Comunicarea va fi mai complexa decat de obicei. Fii pe faza in fata unor posibile caderi. Oamenii pot fi prea sentimentali zilele acestea. Fa tot ce poti ca sa inveselesti diverse persoane. Iubirea si relaxarea trebuie sa iti fie prioritate chiar daca esti preocupat de job. Lucrurile se vor linisti curand. Acestea sunt zile bune sa treci in revista din nou care iti sunt beneficiile reale aduse de jobul tau. 

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Fa-ti un ceai sau o cafea si stai cat de departe poti din calea oamenilor stresati si controlanti ce cer tot felul de lucruri. Aceasta este o perioada de rascruce pentru multi oameni. Evita sa iei decizii bruste despre cariera ta. Lucrurile se vor imblanzi curand. Este o perioada minunata pentru team building si evenimente sociale profesionale. E posibil sa iti dai seama de un flirt ce are loc la job. Nu tot ce pare a fi intre colegi chiar este si realitatea. Fii atent la parteneriate. 

Horoscop saptamanal JOB CARIERA. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Este cel mai probabil sa iti petreci cel mai mult timp in aceasta perioada focusat pe obligatiile sociale. Chiar daca ai mult de munca, calendarul tau social trebuie sa fie plin. Oportunitati de conexiune cu oamenii sunt peste tot. Acesta este un timp exuberant. Imbraca-te cel mai bine ca sa faci o impresie buna. Multe din lucrurile care s-au incetinit se vor accelera in curand, deci vei simti ca faci progresele dorite. Fii atent la zonele unde se amesteca finantele personale cu cele de munca, pentru a le separa.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Domnitorul român de care puțini își mai aduc aminte. S-a înecat, cu tot cu cal, în Dâmboviţa după ce s-a îmbătat
Capital.ro
A murit una din cele mai iubite actrițe. Vocea ei a încântat milioane de români
Playtech.ro
Carmen Iohannis, apariție ȘOC. A făcut furori cu rochia îndrăzneață
DailyBusiness
România vizează aderarea la OCDE în 2026. Secretarul general al Guvernului: „Este cel mai important obiectiv de țară”
Adevarul
Locul din București în care o friptură de porc costă 14 lei, iar supa sub 8 lei. „E fragedă, gustoasă și sățioasă” VIDEO
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Impozit pentru românii care nu sunt însurați. O idee bizară și costisitoare
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Acest român a comandat o salată, într-o tavernă din Thasos. A rămas cu gura căscată când a văzut nota de plată
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Se schimbă vremea în România. În ce județe din țară sunt așteptate averse torențiale și vijelii
Capital.ro
Proprietarii de apartamente au interzis. Cei care stau la bloc nu mai au voie. Se elimină
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
De ce a murit, de fapt, Nicu Covaci: Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că...
substantial.ro
Ciocniri între forțele de ordine și manifestanți împotriva imigrației în mai multe orașe din Regatul Unit
MediaFlux
RĂSTURNARE TOTALĂ la ALEGERILE PREZIDENȚIALE
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?