HOROSCOP: Semne ca te iubeşte în funcţie de zodie

Se spune ca fiecare barbat isi manifesta diferit dragostea fata de iubita sa. Insa tu vrei sa stii sigur ca iti apartine. Cum anume iti dai seama? Iata care sunt cele mai comune semne ca te iubeste partenerul tau, in functie de zodia din care face parte.
Romania TV
29 apr. 2014, 14:42
HOROSCOP: Semne ca te iubeşte în funcţie de zodie

Semne ca te iubeste un Berbec (21 martie- 19 aprilie)
Pasionat, indraznet, barbatul berbec vrea sa faca intotdeauna primul pas. Acest om vrea sa fie primul in toate! Guvernat de Marte, zeul razboiului, el se bucura deseori de fiorul unei urmariri si al controlului asupra situatiei. Ii place sa tina in mana fraiele relatiei – sa conduca masina, sa comande mancarea, sa aleaga bautura etc.

Ii place sa flirteze cu alte femei, sa le puna pe lista lunga de cuceriri. Cu toate acestea, va fi vai si amar de tine daca tu esti cea care se uita dupa alta persoana in prezenta lui – va exploda pur si simplu deoarece ii place ideea de a fi primul si singurul barbat din viata ta. Astfel vei stii sigur ca te iubeste.

Barbatul berbec este nerabdator si nu ii place ideea de asteptare: sa i se ofere dragoste, o partida de sex sau sa te astepte cat timp te schimbi pentru o iesire in oras. In schimb, sunt firi aventuroase si energice atunci cand vine vorba de sex.

In general, este foarte generos cu banii, timpul si iubirea lui. Iata cateva semne ca te iubeste un barbat berbec: te va suna fara un motiv anume, te invita sa vedeti la cinema cele mai noi filme, te poti trezi cu un buchet mare de flori, cu declaratii extreme de iubire si de pasiune. Vei avea parte alaturi de el de nopti si zile de Pasiune cu P mare!

Semne ca te iubeste un Taur (20 aprilie- 20 mai)
Un barbat nascut sub zodia taur va astepta cu rabdare pentru ca iubirea sa intre in viata sa. Guvernat de Venus, zeita iubirii, el este impresionat mereu de un aspect fizic placut, la fel cum apreciaza toate formele de frumusete precum arta si muzica.

Daca se intalneste o data pe saptamana cu tine, nu inseamna neaparat ca nu te iubeste, ci dimpotriva. El vrea si are nevoie de securitate. Cea mai simpla modalitate de a ajunge la inima unui barbat taur este prin stomac! Este un semn bun daca iti apreciaza modul in care gatesti.

Desi nu este genul de barbat care sa te acopere cu flori si sa deseneze inimioare, iti arata ca te iubeste prin loialitate si gesturi simple de afectiune. Nu te va coplesi cu cadouri deoarece este foarte atent cand vine vorba de bani, dar va fi mereu acolo pentru partenera lui si ii va asculta problemele.

Semne ca te iubeste un barbat din zodia Gemeni (21 mai-20 iunie)
Cum iti dai seama ca un barbat nascut in zodia gemeni te iubeste? Este foarte simplu: te va anunta chiar el. Guvernat de planeta Marte, barbatul gemeni este extrovertit si nu ii este teama sa deschida acest subiect.

Daca simte cu adevarat ceva puternic pentru tine va vrea sa petreceti cat mai mult timp impreuna, te va intreba constant ce te bucura si ce te enerveaza. Bonus: vei sti ca te iubeste daca va pune satisfactia ta sexuala pe primul loc.

Semne ca te iubeste un Rac (21 iunie- 22 iulie)
Guvernat de Luna, barbatul rac este melancolic, timid si misterios. Cand isi gaseste partenera din vis (proces care se poate dovedi unul de durata deoarece racii sunt persoane pretentioase), barbatul rac se va arunca cu capul inainte deoarece romantismul lui nu cunoaste limite.

Daca este nevoie, se va urca pentru tine chiar si pe un cal alb sau va decapita dragoni, metaforic vorbind. Un rac indragostit iti va oferi frecvent buchete de flori sau alte cadouri, te va scoate la cele mai bune restaurante si va incerca sa-ti indeplineasca orice dorinta.

Alte semne ca te iubeste: va duce gunoiul din proprie initiativa si fara sa te rogi de el, va repara acoperisul sau usa care scartaie, va omora mustele care iti perturba linistea. Barbatul rac este cel mai bun partener dintre toate semnele zodiacale datorita loialitatii si atentiei pe care o arata iubitei sale.

Semne ca te iubeste un Leu (23 iulie- 22 august)

Guvernat de Soare, barbatul leu este increzator si energic, iubeste de fiecare data cu aceeasi pasiune si amplifica fiecare sentiment. In relatia cu persoana iubita, el este devotat pana la extrem, loial din cale afara si un protector aprig.

Iata si alte semne ca te iubeste: iti ofera tot ce este mai bun, iti deschide usa cand cobori din masina, este dornic sa te multumeasca constant si se pune pe plan secund (desi este un narcisist convins).

Semne ca te iubeste un barbat Fecioara (23 august- 23 septembrie)
Gurvernat de Mercur, barbatul fecioara este un pachet de energie fizica, dar si psihica. Se va indragosti doar dupa ce a explorat toate argumentele pro si contra, toate fisurile, defectele si punctele forte ale unei investitii emotionale. Ii va placea sa-ti ofere bucurie si sa te intrebe tot timpul ce iti place astfel incat sa nu te supere.

Semne ca te iubeste un barbat fecioara: isi va planifica metodic viata in jurul tau, te va suna atunci cand spune, va face orice ii sta in putere pentru a deveni un om, un tata si un iubit mai bun, te va proteja, respecta si onora. Te va ajuta sa pui masa, sa platesti facturile si se va juca cu copiii in weekenduri.

Semne ca te iubeste o Balanta (23 septembrie- 22 octombrie)
Ai dat peste un barbat nascut in zodia balanta? Ei bine, balanta de sex masculin este un echilibrul intruchipat. Este nascut si traieste sub semnul parteneriatului, al egalitatii si al justitiei.

Guvernat de Venus si ambasador al dragostei, barbatul balanta este un romantic incurabil si te va hrani cu dragoste. Daca iti promite ca te va suna, o va face cu siguranta. Nu te va insela pentru ca pur si simplu nu stie ce inseamna acest concept. El este adeptul corectitudinii si al dreptatii.

Alte semne ca te iubeste: nu foloseste cuvintele ca arma pentru a te rani, te strange in brate de cate ori are ocazia, te asculta cu interes, ii place sa te faca sa razi, iti soarbe fiecare cuvant si se poarta cu tine ca si cum ati fi impreuna de ani de zile (desi aveti o relatie de cateva luni). Semnul suprem ca te iubeste: iti spune ca doreste sa-si intemeieze o familie cu tine (crede-ne, familistul convins chiar vorbeste serios!).

Citeşte mai mult pe divahair.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Aceasta este cea mai veche gară din lume. Are peste 200 de ani și sute de mii de turiști o vizitează
Capital.ro
Gestul complet ilegal în România. Ești condamnat pe loc la închisoare și îți pierzi drepturile
Playtech.ro
Se închide circulația pe Autostrada Soarelui! Pe unde să circuli ca să ajungi la mare
DailyBusiness
Ce pensie vei primi dacă ai lucrat 15 ani cu carte de muncă
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cea mai mare dezamăgire din viața lui Ilie Năstase. Are sufletul bucăți
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Un român a plătit 2.000 € pentru o săptămână la "all inclusive" în Turcia. Ce a primit să mănânce și să bea 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Elevii care au obținut nota maximă la Evaluarea Națională, dar și la BAC, vor fi răplătiți cu bani! Suma nu este deloc mică
Capital.ro
Statul va plăti câte 5.000 LEI de persoană. Guvernul a pregătit deja banii
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cuplu bombă în sportul românesc: Denis Alibec se iubește cu Anca Surdu, o gimnastă campioană europeană și mondială, devenită vedetă TV la Exatlon
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
Femeie din Belarus condamnată la şase ani de închisoare pentru finanţarea unui grup de voluntari în Ucraina
MediaFlux
A EXPLODAT prețul la ENERGIE! Cât a AJUNS să COSTE un Kwh
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!