HOROSCOP septembrie 2019. Vacanţe amânate, conflicte la locul de muncă

Cu paşi repezi ne apropiem de primele zile de toamnă. Temperaturile încep să nu mai fie atât de prietenoase, iar frunzele deja se aştern ca un covor arămiu pe străzile cochete. Dar ce ne pregătesc astrele în luna septembrie? Noi provocări pentru unii, atât în viaţa sentimentală, cât şi la locul de muncă, dar şi dezamăgiri şi nemulţumiri în cazul unor nativi din zodiac.
Iulian Tudor
28 aug. 2019, 12:41
HOROSCOP septembrie 2019. Vacanţe amânate, conflicte la locul de muncă

Horoscop septembrie 2019- BERBEC

Traversaţi o perioadă în care vă simţiţi lipsiţi de energie, deşi veţi avea multe lucruri de rezolvat, atât la serviciu, cât şi acasă. V-aţi propus să rezolvaţi un task foarte important la început de lună, dar daţi piep cu tot felul de piedici ce nu vă lasă să vă atingeţi scopul. Aveţi o bună ocazie de a vă petrece timpul liber în mijlocul celor dragi, de a vă deschide sufletul faţă de ei. Veţi avea luciditatea şi atenţia necesare pentru a începe un proiect ambiţios, elaborat, dar cu mari şanse de realizare.

Citeşte şi De ce este Capricornul cel mai deştept semn al zodiacului

Horoscop septembrie 2019- TAUR

La locul de muncă puteţi intra uşor în conflict cu colegii, mai ales dacă veţi încerca să le păstraţi lor lucrările pe care le aveţi de rezolvat. În dragoste pregătiţi-vă pentru câteva reproşuri. În relaţiile familiale aveţi tendinţa de a vă gândi numai la dumneavoastră. Încercaţi să fiţi mai toleranţi faţă de ceilalţi şi veţi descoperi cât de simplu se poate ajunge la un punct comun. Inspiraţia vă va ajuta să depăşiţi cu uşurinţă orice potenţial pericul care ar putea apărea în această lună.

Horoscop septembrie 2019- GEMENI

Este o perioadă bună în plan afectiv, în care veţi reuşi să treceţi peste micile neînţelegeri şi să vă consolidaţi relaţia de dragoste. Nu aveţi timp de nimic serios în perioada ce urmează, pentru că sunteţi tras în mai multe direcţii simultan şi încercaţi să mulţumiţi mai multe planuri odată. Este posibil să primiţi veşti de la rude îndepărtate sau să faceţi planuri de călătorie alături de familie. Starea dumneavoastră psihică este una de zile mari şi acest lucru vă permite să speraţi că puţină voinţă v-ar putea ajuta să mutaţi munţii din loc.

Horoscop septembrie 2019- RAC

Sunteţi implicat trup şi suflet în problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar eficienţa dumneavoastră în chestiunile practice este uşor diminuată. În dragoste acordaţi mai multă atenţie partenerului dumneavoastră. Adevăruri ascunse ies la lumină, ceea ce vă va îmbunătăţi viaţa de familie. Luna septembrie anunţă unele dispute în mediul profesional din cauza unor bârfe care vă ajung la urechi. Nu trebuie să vă încredeţi decât în propria intuiţie. Starea materială a acestei luni e stabilă şi satisfăcătoare. Vă simţiţi în siguranţă cu banii pe care îi aveţi şi daţi dovadă de o prudenţă excesivă.

Horoscop septembrie 2019- LEU

La serviciu veţi avea unele nemulţumiri, dar se vor rezolva cu rapiditate. Şefii vă apreciază eforturile şi chiar se gândesc să vă dea noi responsabilităţi. De dimineaţă sunteţi plin de energie şi reuşiţi să terminaţi o treabă începută mai demult. Vă sfătuim să nu refuzaţi o afacere. Este momentul să vă concentraţi mai mult asupra propriilor probleme dacă doriţi ca dificultăţile dumneavoastră să se rezolve cât mai repede. Se poate ivi ceva nou, o şansă de iubire sau un eveniment presimţit de ceva timp şi care abia acum dă semne de viaţă.

Continuarea horoscopului pe csid.ro.


Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Devine obligatoriu peste tot în România. A venit ordinul direct de la Guvern
Playtech.ro
Zodiile care vor avea succes pe toate planurile în următorii 10 ani. Se vor lăfăi în lux
DailyBusiness
Lovitură cruntă din partea BNR! Cresc ratele românilor
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Românii care trebuie să-și verifice cardurile. Se dau banii de la stat
Ego.ro
Ținuta de mii de euro pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Jocurile Olimpice de la Paris. Poșeta de designer a atras toate privirile
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii puternice, până marți noapte! Cele 13 județe în care se vor resimți fenomenele meteo severe
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
INSP avertizează asupra pericolului virusului West Nile transmis prin înțepătura de țânțar
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!