Horoscop septembrie 2024 Neti Sandu. Toamna se numără norocul, după Mercur retrograd. Marte șurubărește, dă cu ciocanul, cu dalta, pentru reparaţii, iar o zodie este protejată de un triunghi echilateral de aer

Neti Sandu a vorbit cu Andreea Marinescu și a prezentat Horoscopul lunar pentru perioada în care Soarele traversează zodia Fecioarei: 22 august - 22 septembrie 2024.
Filip Stan
23 aug. 2024, 17:05
Horoscop septembrie 2024 Neti Sandu. Toamna se numără norocul, după Mercur retrograd. Marte șurubărește, dă cu ciocanul, cu dalta, pentru reparaţii, iar o zodie este protejată de un triunghi echilateral de aer

Horoscop lunar Neti Sandu. Fecioara începe pe 22 august, se încheie pe 22 septembrie și în această perioadă mai avem doar o săptămână de mercur retrograd cam așa. Și asta înseamnă că pe 29 intrăm cu Mercur direct și după aceea, pe 9 septembrie, Mercur intră în Fecioară. Pe 29 intră Venus în Balanță și atunci noi ne putem lăuda și răsufla ușurați că în perioada asta a Fecioarei, despre care vorbim, avem două planete în domiciliu și avem Mercur în Fecioară, în domiciliu, și Venus în Balanță, acolo este casa ei de baștină, mai are și altele, dar vorbim acum doar de ea.

Ar trebui ca toate lucrurile, toate schimbările care se presupune că au apărut în răstimpul ăsta de lună august, câtă vreme am traversat zodia Leului, au fost toate schimbările cauzate de Mercur retrograd. Acuma, dacă ele s-au rezolvat, lucrurile se așează în ordine și putem beneficia de niște bonusuri, de niște premii, de niște recompense și de niște lucruri așa cum trebuie. Asta înseamnă că în planetele sunt în domiciliu, deci astea sunt beneficiile.

Horoscop lunar Neti Sandu Fecioară

La serviciu ar trebui să se întâmple ceva bun, să facă niște achiziții, să vină banii care n-au venit când trebuia. Când Mercur e direct în zodia asta de domiciliu se rezolvă multe treburi legate și de școală, și de problemele copiilor și de business-uri, și de acte, și de tot felul de lucruri despre care s-a tot preocupat Fecioara în răstimpul ăsta.

Și faptul că Venus este în domiciliu în Balanță înseamnă rezolvarea capitolului finanțe.

Horoscop septembrie 2024 Neti Sandu Balanța

Ar trebui să zicem că au fost niște schimbări acolo la capitolul prieteni. Acolo probabil s-au făcut niște selecții și se presupune că s-au rezolvat și niște probleme de sănătate, că Mercur a stat retrograd și la capitolul prieteni, dar acum traversează și zodia asta a Fecioarei, care înseamnă niște rezolvări la capitolul sănătate, iar Venus este chiar recuperarea, sănătatea întruchipată și un nou look pentru Balanță. Înseamnă și bani și înseamnă o împlinire din punct de vedere sentimental, deci are de bifat niște capitole și să se bucure.

Horoscop Urania 24-30 august 2024. Venus în Balanţă, planeta iubirii într-o zodie a relaţiilor, aduce noi poveşti de iubire şi rezolvarea conflictelor din relaţii

Horoscop lunar Neti Sandu Scorpion

Pentru Scorpion rămâne deschis capitolul ăsta finanțe, de unde el are de profitat. Poate cere un împrumut, poate investește cumva banii sau îi gestionează altfel. Și mai sunt niște rezolvări la capitolul grupuri cu care ar putea colabora, prieteni cu care ar mai putea merge pe aici, pe acolo.

Marte va intra în zodia Racului și începe o altă perioadă pentru Scorpion. E un echilibru, adică e un impuls care pe el îl face să abordeze niște lucruri pe care până acum le-a lăsat așa, să vadă când le vine rândul. Acum le vine rândul, deci cam așa ceva.

Horoscop lunar Săgetator

Pentru Săgetător rămâne activat capitolul ăsta comunicare cu partenerul, cu șefii, cu colaboratorii, pentru că Jupiter este în sfera comunicării, deci în Gemeni. După aceea, Mercur înseamnă o validare în sfera asta profesională. Și totodată avem și o interacțiune mai bună cu grupul, cu prietenii, cu colaboratorii.

Și o să mai fie și o eclipsă parțială de luna, pe 18 septembrie, pe axa Fecioară-Pești și asta înseamnă că el trebuie în continuare să aibă grijă la serviciu, să-și obțină toate avantajele pentru care a muncit. ÎN mod normal ar trebui să vină de la sine, dar de multe ori trebuie să te lupți să ți se recunoască valoarea.

Horoscop lunar Neti Sandu Capricorn

Pentru Capricorn avem o sferă a serviciului care pretinde mai multă atenție, mai mult efort și să-și aleagă el ceva care i se potrivește. Asta trebuie să facă Capricornul. Mercur este într-o zodie de pământ care se potrivește foarte bine cu Capricornul și vine un echilibru de acolo și ar trebui să mai facă rost de niște bani. Ar avea de unde să vină niște bani sau să îi folosească pe cei pe care i-a câștigat, să-i pună la dispoziția familiei. Deci ar trebui să fie un echilibru, o stare bună, deci atenuantă.

La capitolul sănătate, adică dacă e vreo problemă, nu se va resimți în perioada asta și promite să fie un progres, pentru că va fi contactat în vederea unor colaborări.

Horoscop septembrie 2024 Neti Sandu Vărsător

Pluton de acolo a retrogradat și s-a întors cât mai spre zodia Capricorn. Dar partea bună rămâne sau vine tot din direcția lui Jupiter, marele benefic din zodia Gemenilor, același semn de aer ca al Vărsătorului și atunci ar trebui să fie un câștig și în plan sufletesc, pentru că e casa sentimentelor sau poate să fie o casă a copiilor, de unde să vină niște satisfacții. Poate se îngrijesc mai mult de ce se întâmplă la capitolul școală, mă rog, pregătire pentru copii.

Citeste si Zodiile pe care le lovește norocul în toamna anului 2024. Care sunt nativii ce vor avea parte de tot ce e mai bun

Faptul că Venus este în domiciliu, în semnul de aer al Balanței, Vărsătorul este de aer și Jupiter din Gemeni, semn de aer, se face un triunghi echilateral, de aer, care e tot ce își poate dori Vărsătorul. Și e ca și cum ai fi într-o vacanță.

Horoscop lunar Neti Sandu Pești

La Pești avem un Marte în zodia Racului, care îi dă un alt curaj, o altă încredere nativului din Pești, pentru că el îl are pe Saturn acolo, care e și retrograd și a tot avut niște tensiuni și cu Marte, și cu Jupiter din Gemeni.

Și atunci, perioada asta care urmează, cu Marte în semn de apă, ca al lui, îl poate face să avanseze puțin cu problemele de care e interesat și care l-au măcinat și trebuie să le rezolve în perioada asta.

După aceea, avem eclipsa asta care vine fix pe zodia Peștilor și trebuie să înfrunte o situație care probabil nu-i prea convine, dar în felul ăsta se rezolvă. Mercur va fi aici. în casa partenerială, și va rezolva multe lucruri care țin de contracte și poate va reuși să își ceară drepturile și să le și câștige, dar e o muncă de durată.

Va câștiga bani, pentru că Venus, e într-o casă a recuperării banilor și deci e un pas înainte cu acest Marte în zodia de apă a Racului, care se asortează cu Peștii.

Horoscop lunar Neti Sandu Berbec

Marte, patronul Berbecului, intră în casa a 4-a, care înseamnă casa în care locuiește și unde se vor face niște preschimbări pe acolo, poate face niște reparații sau își cumpără altă casă. Poate mi trebuie dusă și mașina în service. Marte șurubărește, dă cu ciocanul, cu dalta, cu toate cele ca să repare, să facă lucrurile cum trebuie, să fie funcționale.

Și avem Mercur într-o casă a problemelor care țin de sănătate, de bani, de acte care nu s-au rezolvat când trebuia și practic e și casa serviciului și a sănătății. Deci sunt niște lucruri de trecut în revistă. Să scoată lista Berbecul și să înceapă să bifeze de acolo, să scape de problemele restante.

Iar la capitolul partenerial e acest Venus foarte drăguț, generos, iubitor, zâmbitor și care creează armonie. Se poate îndrăgosti, se poate căsători, se poate să întâlnească pe cineva sau să aibă o perioadă foarte bună de interacțiune cu lumea, că poate s-a săturat, a întâlnit numai persoane care nu se potriveau cu stilul lui. Că dacă Mercur e retrograd și toate planetele stau în alte zodii decât cele în care locuiesc, atunci toate sunt pe dos. Acum sunt cum trebuie.

Horoscop septembrie 2024 Neti Sandu Taur

Jupiter în Gemeni promite bani, promite tot anul bani. Acuma vedem dacă e așa. El promite, stă acolo la primire și imediat oferă, dacă e cazul. Că e bancherul.

Marte este într-o casă a drumurilor, s-ar putea să facă mai multe drumuri, să mai schimbe mașina, să mai repare câte ceva pe acolo. Mai sunt lucruri care țin tot așa, de școala copiilor sau a lui, de taxe și de hobby-uri. Adică poate reia ceva pe care la început mai demult și după aceea ar trebui să fie o stare mult mai bună.

La serviciu se întâmplă ceva sau poate are niște activități colaterale care să-i aducă satisfacții, pentru că Venus e și patroana nocturnă a Taurului și în celălalt domiciliu, în Balanță, care înseamnă casa serviciului, a sănătății și a banilor care pot veni în plus. Deci o sursă suplimentară, colaterală, poate să fie o colaborare sau niște activități de plăcere, care vor fi și plătite.

Horoscop lunar Gemeni

Pentru Gemeni rămâne în continuare marele benefic, care încarcă, încarcă la baterie. Are de stat un an de zile, mai retrogradează, dar acum e perioada bună.

Patronul a fost retrograd câtă vreme s-a traversat zodia Leului. Acum însă rămâne doar o săptămână în care Mercur, patronul e retrograd în sfera asta a tumultul lui sufletesc, că acolo au fost niște răscoliri câtă vreme a fost în zodia aia Leului și au fost și drumuri, au fost și bani cheltuiți, au fost mai multe capitole răscolite, iar acum rămâne acasă și cheltuie niște bani cu niște investiții.

Mai sunt și probleme de sănătate pe care trebuie să le rezolve și în plus mai este capitolul sentimente, unde poate să apară cineva care să se potrivească. Poate să se ducă mai mult pe la evenimente, pe la petreceri, să fie mai la vedere, să fie bine cotat și se să apară vești bune legate de copii.

Horoscop lunar Neti Sandu Rac

La Rac e intrarea lui Marte în zodia lui și înseamnă acel curaj care îi lipsește Racului și este poate primul pas pe care îl poate face cu încredere acum, pentru că din mai, iunie viitor începe anul Racului, care trebuie să aducă maximum din tot ce se poate. Așa cum acum e anul Gemenilor, anul viitor va fi anul Racului, de pe la jumătatea anului până în celălalt an.

Dar odată la 2 ani, Marte ajunge în zodia noastră și acum a ajuns în zodia Racului și îl invită să capete acel curaj și încredere ca să facă pasul ăla important: unul vrea să-și ia o casă, altul vrea mașină, altul vrea să intre la facultate, altul vrea să se căsătorească sau să ajungă șef sau orice altceva își dorește.

Orice se poate face cu ajutorul acestui Marte care înseamnă curajul și puterea, adică îți de energie să poți să poți să-ți împlinești un vis după aceea.

Mai sunt lucruri legate de deplasări care se pot rezolva frumos dacă și-a reparat mașina, să fie în siguranță și el, și familia. Apoi sunt niște modificări acasă, pentru confort și vizual, dar și fizic, pentru că lui îi place să fie gazdă și atunci vrea să se simtă omul bine la el acasă și deci are mai multe valențe pe care le poate face acum și poate fi începutul unei adevărate schimbări de macaz pentru Rac.

Horoscop septembrie 2024 Neti Sandu Leu

La Leu avem noutăți care apar pentru că Mercur a fost o parte din perioada lunii iulie și august, cam timp de o lună, retrograd. A scos la iveală tot ce nu era bun, pune ceva nou la loc, aduce bani, pentru că intră în domiciliu – Casa banilor Leului, aduce oo colectivitate care să ajute să fie cooperantă la toate proiectele pe care le inițiază Leul.

Trebuie să aibă grijă de sănătate, pentru că deja Mercur a arătat, câtă vreme a fost retrograd, care sunt vulnerabilitățile Leului și în continuare mai are de căpătat succes. De aici, de colo, se ivește de undeva posibilitatea asta și o să aibă și un grup de oameni care să se ocupe, să țină aproape de el ca să obțină ceea ce vrea.

Sursa: StirilePROTV

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 24 august 2024, produsele pe care românii se bat să le cumpere. Se vor vinde ca pâinea caldă, prețurile sunt excelente
Capital.ro
PSD a luat decizia. Ce se va întâmpla cu Gabriela Firea
Playtech.ro
Zi neagră în România! A MURIT cel mai mare român din toate timpurile, ce tragedie pentru Nadia Comăneci
DailyBusiness
SE SCHIMBĂ LEGEA! Anunț pentru șoferii cu permis categoria B
Adevarul
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită” VIDEO
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Alungați rapid păianjenii din casă. Acest miros nu le place
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
BREAKING | Alberto Năzare, un fotbalist de 26 de ani, a murit după ce s-a înfipt cu motocicleta într-un stâlp 😢
Playsport.ro
E INCREDIBIL cum poate să arate! Sara Carboneră, RĂVĂȘITOARE după ce a învins cancerul și a divorțat de Casillas! Cum a apărut pe plajă
kanald.ro
Șoferii care dețin permis categoria B pot conduce motociclete, de azi! Care sunt condițiile de care trebuie să țină cont conducătorii auto
Capital.ro
Tragedie penru Nadia Comăneci. S-a stins o legendă a României. Doliu național
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
stirilekanald.ro
Cutremurător cum a murit Claudiu, românul care era curier în Anglia! Detalii șocante
substantial.ro
Transport aerian neobișnuit: un submarin Ghost Shark transportat de un avion Boeing C-17
MediaFlux
ARMATA Română a LOVIT Polonia! ALERTĂ de SECURITATE în NATO
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...