Horoscop special. Aceste 3 zodii au puteri paranormale. Vezi daca esti pe lista!

Semnele de apa au sanse mai mari ca intuitia lor sa fie mai puternica decat restul. Semnele de apa sunt cele mai conectate cu emotiile, instinct, constiinta colectiva si intuitia.
Alina Costache
18 apr. 2022, 13:08
Horoscop special. Aceste 3 zodii au puteri paranormale. Vezi daca esti pe lista!

Horoscop special. Ati avut vreodata un sentiment care s-a dovedit a fi corect sau ati avut un vis literalmente real? Daca da, probabil ca ai avut o suspiciune sincera ca esti psihic. In astrologie, anumite zodii sunt de fapt mai intuitive sau au mai multa energie „paranormala” decat altele. Dar exista modalitati in care fiecare semn se poate concentra asupra acestor abilitati.

Intuitia este capacitatea de a intelege ceva rapid fara a te baza pe rationamentul constient. Cand vine vorba de intuitie, cu totii avem capacitatea de a valorifica aceasta putere si de a o folosi in viata noastra de zi cu zi.

Horoscop rune 18-25 aprilie 2022. Mihai Voropchievici anunţă o săptămână de Paşte ca la call-center!
Pentru a fi clar, a avea abilitati paranormale nu inseamna intotdeauna ca poti citi gandurile sau poti vedea viitorul. In schimb, poate fi acea voce mica din capul tau care sa-ti spuna ca cineva a plecat. Este si in acel sentiment pe care il ai cand intalnesti pe cineva nou si stii doar ca va fi cineva special pentru tine. Poti profita de acea energie „paranormala” in fiecare zi, indiferent daca esti constient de asta sau nu.

Cand vine vorba de harta natala, exista locuri distincte care pot distinge daca esti unul dintre semnele zodiacale cu cea mai mare probabilitate de a fi paranormal.

Semnele de apa au sanse mai mari ca intuitia lor sa fie mai puternica decat restul. Semnele de apa sunt cele mai conectate cu emotiile, instinct, constiinta colectiva si intuitia. In acelasi mod in care apa curge pe un rau, semnele de apa pot curge prin intuitia lor si o pot vedea ca mai mult decat o banuiala, ci o cunoastere interioara.

Oamenii primesc mesaje de dincolo in mod diferit si exista patru tipuri distincte de abilitati precognitive. Exista clarcognitia sau cunoasterea paranormala; clarviziune sau vedere paranormala; claraudienta sau auzul paranormal si clarsintime sau sentiment paranormal. In timp ce semnele de apa sunt in general considerate a fi supranatural intuitive, fiecare individ este echipat cu anumite calitati astrologice care il atrag catre o anumita abilitate psihica. De exemplu, Racii se bazeaza pe emotiile lor pentru a-i intelege pe ceilalti, asemanator cu clarsimtire.

Horoscop Urania 16 – 22 aprilie 2022. Luna Plină în Balanţă vine cu emoții puternice. Puterea spirituală pe care o vom avea în această zi va fi deosebită
Horoscop special. Daca ai un element de apa oriunde in diagrama ta, mai ales daca este stationat in Mercur sau in semnul Lunii, este posibil sa ai o intuitie ridicata. Plasarea ta pe Mercur este legata de minte si comunicare, asa ca daca ai energie apoasa supraalimentata aici, este ca si cum ai primi in mod natural descarcari spirituale din univers. Deoarece luna se ocupa direct de intuitie si de sinele tau interior, a avea un element de apa stationat in acel loc este o modalitate buna de a spune daca ai abilitati paranormale.

Desi oricine isi poate folosi abilitatile supranaturale, exista putine semne zodiacale cu daruri notabile.
Racul, Scorpionul si Pestii sunt fiecare condusi individual de planete care ii conecteaza cu taramul spiritual. Aceste planete conducatoare sunt Luna, care reflecta intuitia, secretosul Pluto si, respectiv, Neptun, planeta subconstientului.

Esti in mod natural in acord cu taramul supranatural? Daca ai o cunoastere innascuta sau premonitii care nu pot fi considerate ca o coincidenta, atunci s-ar putea sa fii inzestrat cu capacitati paranormale.

Horoscop special. Rac (21 Iunie – 22 Iulie)
Racii sunt empatii care ingrijesc, care sunt dispusi sa asculte, datorita conducatorului lor lunar. Capacitatea Racului de a fi in contact cu propriile emotii le ofera putere si previziune pentru a intelege o situatie la un nivel mai profund. Puterea Lunii ii da Racului abilitatea de a simti lucruri despre o persoana sau o situatie inainte de a aparea prin clarsimtire.

Dar aceste semne de apa sunt predispuse sa auda indrumari supranaturale. Racul preia in mod natural sentimentele celor din jur, aproape ca un burete. Apoi, ei tind sa le interiorizeze pentru a discerne motivatiile si gandurile acestor oameni.

Ei sunt capabili sa auda la nivelul de suprafata a ceea ce aud oamenii, dar partea lor intuitiva le ofera o perspectiva asupra a ceea ce inseamna de fapt cuvintele. Citesti printre randuri, mult?

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!