Horoscop special: Aceste 3 ZODII pot sta RELAXATE în timpul Eclipsei de Lună din 17 septembrie 2024

Eclipsa de Lună plină din septembrie are loc în semnul visător și acvatic al Peștilor, un semn cunoscut pentru profunzimea sa emoțională la fel de mult cât pentru fantezia sa creativă.
Alina Costache
16 sept. 2024, 13:32
Horoscop special: Aceste 3 ZODII pot sta RELAXATE în timpul Eclipsei de Lună din 17 septembrie 2024

Horoscop special: Eclipsele nu sunt de glumă. Aceste lunații superîncărcate au fost considerate istoric ca fiind vestitori ai schimbărilor fatidice din viață. Însă eclipsa de Lună din Pești din 17 septembrie vine, de fapt, în pace — atât de multă pace cât ar putea aduce o eclipsă ce provoacă haos. Schimbările declanșate de această lună sunt, în cele din urmă, în interesul tuturor, iar pentru câteva semne zodiacale, efectele s-ar putea să nu fie mult mai intense decât o lună plină obișnuită.

Eclipsă parțială de Lună – aspect astrale
Eclipsa de Lună plină din septembrie are loc în semnul visător și acvatic al Peștilor, un semn cunoscut pentru profunzimea sa emoțională la fel de mult cât pentru fantezia sa creativă. Răsărind în ultima săptămână a sezonului Fecioarei, această lună emoțională îți schimbă temporar perspectiva de la practicitatea detaliată și riguroasă a Fecioarei la sensibilitatea intuitivă și imaginativă a Peștilor. Luna este în aspect cu ambii conducători cosmici ai Peștilor — Neptun, cel ce aduce confuzie, și norocosul Jupiter — infuzând acest moment lunar cu și mai multă energie de fantezie. Această influență ar putea adăuga un sentiment dezorientant de ambiguitate evenimentelor eclipsei pentru unele semne zodiacale, dar nu se va manifesta astfel pentru toată lumea.

Horoscop băftoşilor: Top 5 zodii pentru care se întoarce roata norocului în această toamnă

De asemenea, are loc un frumos mare trigon de pământ alături de această lună, aducând soarele, experimentalul Uranus și puternicul Pluto într-o aliniere favorabilă unul cu celălalt. Cu astfel de planete puternice luminând un triunghi magic în cele trei semne de pământ, există un sentiment de armonie și echilibru accesibil pentru toate semnele zodiacale — și, de asemenea, surprize plăcute ar putea fi în magazin.

Horoscop special: Eclipsele sunt provocatoare prin natura lor, deoarece scopul acestor spectacole astrale este să te ajute să te realiniezi cu destinul tău și să te împingă pe căile pe care trebuie să fii.
Însă, dacă ești unul dintre semnele zodiacale norocoase cel mai puțin afectate de eclipsa de lună din septembrie, atunci integrarea acestor schimbări nu ar trebui să fie prea dificilă. De fapt, s-ar putea chiar să fii pregătit să le întâmpini cu brațele deschise.

Citește și : Zodiac chinezesc dragoste: 5 ZODII ale căror RELAȚII se îmbunătățesc între 16 si 22 septembrie 2024

Horoscop special: Leu (23 iulie – 22 august)
Eclipsele, prin definiție, implică întotdeauna o aliniere precară între soare și lună — și pentru că Leul este semnul guvernat de soare, aceste evenimente cosmice au un impact relativ semnificativ asupra lor, indiferent de locul în care apar în harta lor natală. Însă de această dată, s-ar putea să descoperi că e puțin mai ușor de gestionat. Călătoria care începe pentru tine în timpul acestui ciclu de eclipse înmugurează adânc sub suprafața vieții, psihicului și relațiilor tale, punându-te în contact cu sentimentele și fricile ascunse. Deși acest lucru poate fi intens, este posibil să nu vezi încă nicio undă care să iasă la suprafață. Gândește-te la asta ca la introducerea ușoară a picioarelor în apă.

Desigur, asta nu înseamnă că nu vei trece prin mari transformări pe măsură ce acest ciclu de eclipse continuă! Însă, pentru moment, oferă-ți spațiu să fii vulnerabil și nu te ascunde de emoțiile sau dorințele care ies la iveală. Gata sau nu, te vei cunoaște mai profund.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Dani de la Insula iubirii își caută iubită după despărțirea de Mădălina! Cum vrea să arate viitoarea parteneră. În ce relații a rămas cu Maria
Bzi.ro
Carmen Harra ştie viitorul preşedinte al SUA! „Nu baţi un Dragon în Anul Dragonului!”
Fanatik.ro
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Capital.ro
Traian Băsescu nu cedează. Decizia luată de fostul președinte al României
Playtech.ro
Cutremur de 5,2 grade în România! Zonele în care seismul s-a resimțit puternic
DailyBusiness
Cum se acordă bursele de reziliență în noul an școlar. To ce trebuie să știe elevii
Adevarul
O pisică neagră a ezitat în calea lui Putin. Felina ratează coloana oficială a dictatorului rus
Spynews
Cristina Irimie, profesoara ucisă în atacul armat de la un liceu din SUA, a fost condusă pe ultimul drum. Imagini dureroase de la înmormântare | FOTO
Spynews
Ce este bacteria Bordetella pertussis, care a afectat-o pe fetița Andrei Volos. Micuța ei este de șase zile în spital | FOTO
Evz.ro
Pensionarea anticipată, schimbată de noua lege. Condiții mult mai aspre
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
wowbiz.ro
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Cancan.ro
Nelson Mondialu NU este tatăl biologic al lui Livian. A invitat şi familia reală la nuntă, dar nu au vrut să audă de el
Playsport.ro
INCREDIBIL! Cum arată nevasta mult mai tânără a lui Boris Becker! Cei doi s-au căsătorit în Portofino. Femeia e fiica unui lider politic și câștigă milioane anual
kanald.ro
Mai trecem sau nu la ora de iarnă? Ce a votat Parlamentul European și cum va fi influențată românia de această alegere
Capital.ro
Cutremur de 7 grade în România. Directorul INFP avertizează: E posibil...
StirileBZI
„Nostradamus cel viu”, despre al Treilea Război Mondial. Cum ar trebui evitat
Prosport.ro
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
stirilekanald.ro
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
substantial.ro
Concerte amânate pe stadionul Santiago Bernabeu din cauza nemulțumirilor localnicilor
MediaFlux
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...