Horoscop special: Cea mai bună afirmație zilnică pentru fiecare zodie

Lumea este plină de afirmații pozitive și de platitudini populare precum „Fii mereu tu însuți", „Sunt încrezător" și „Am succes".
Alina Costache
14 sept. 2024, 18:13
Horoscop special: Cea mai bună afirmație zilnică pentru fiecare zodie

Horoscop special: Aceste mantre sunt grozave atunci când iti scufunzi prima dată degetul de la picior în bazinul de recunoștință și iubire de sine, dar dacă doresti să iti începi ziua cu o afirmație care iti vorbește direct ca persoană, ia în considerare zodia.

Afirmațiile pozitive funcționează cel mai bine atunci când sunt personale pentru tine. Ne putem afirma punctele forte toată ziua și este minunat, dar este la fel de important să căutăm conștientizarea în domeniile care ne lipsesc.

Horoscop chinezesc septembrie 2024. Apar sume de bani în cont, karma pozitivă din abundenţă, dar e bine să calculezi riscurile

Fiecare zodie are o listă lungă de trăsături pozitive, dar fiecare are, de asemenea, o mulțime de deficiențe și lucruri cu care se luptă în mod natural sau cu care trebuie să le îmbunătățească – și aici este locul în care mantra ta poate veni în ajutor.

Exploarea puterii afirmațiilor pentru a îmbunătăți zonele din viața ta care au nevoie de un mic impuls de energie sau atenție este o modalitate inteligentă de a le folosi.

Horoscop special: Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecul ar trebui să-și îmbrățișeze curajul.

„Îmi îmbrățișez curajul și fac pași îndrăzneți către obiectivele mele.”

Berbecul se bucură de acțiune și asertivitate, așa că are sens să repeți o mantra care se referă la deținerea puterii tale semnului de foc, mai ales într-o lume în care oamenii ar putea crede – sau sugerează puternic – că sunt puțin „prea” mult.

În loc să te opresti sau să iti reduci tonul, priveste-te în oglindă și repeta această mantră. Te va încuraja să iti valorifici curajul natural și să mergi înainte fără ezitare.

Horoscop special: Taur (20 aprilie – 20 mai)
Taurul ar trebui să accepte schimbarea.

„Sunt deschis la schimbare.”

Ca semn de pământ, este ușor pentru Taur să cadă într-o rută. Deși este atât de corect să faci același lucru în fiecare zi, dragostea ta pentru obișnuință te poate face să te simți blocat – și chiar puțin plictisit – pe măsură ce lunile trec.

Horoscop Mariana Cojocaru 16-22 septembrie 2024: Opoziţia Mercur, intrat în Fecioară, cu Saturn retrograd, din Peşti, anunță zile fierbinţi. Se contorizează beneficii şi datorii

Această mantră este exact ceea ce orice Taur trebuie să audă. A fi în regulă cu vibrații noi te va ajuta să treci de nivel și să găsești noi oportunități. Cine ştie? Odată ce încerci ceva nou, s-ar putea să realizezi că îți place de fapt să ieși în afara zonei tale de confort.

Horoscop special: Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Gemenii trebuie să comunice clar.

„Comunic clar, iar gândurile mele îi inspiră pe alții.”

Fiind un semn de aer guvernat de Mercur, planeta comunicării, este ușor pentru Gemeni să învârtească o fire, dar nu este la fel de ușor pentru tine să găsești un punct concis.

Dacă simți că ai nevoie să-ți stăpânești darul de gabarit, încearcă această mantră pentru mărime. Uneori te poti lupta cu exprimarea ideilor, dar această afirmație va promova claritatea în interacțiunile tale.

Lasa-te să sune în cap în timp ce discuti cu prietenii, oferi prezentări și conduci întâlniri și aminteste-ti că ai cu adevărat lucruri importante de spus.

 

Horoscop special: Rac (21 iunie – 22 iulie)
Racul poate fi mai deschis.

„Îmi onor emoțiile și îmi permit să fiu vulnerabilă.”

Are sens de ce Racii sunt reprezentați de crab. Ca semn sensibil de apă, îți place să te afunzi în coajă și să-ți protejezi sentimentele. Nu numai că îți ascunzi grijile de ceilalți, cum ar fi prietenii tăi bine intenționați, care te încurajează adesea să te eliberezi, dar uneori îți ascunzi sentimentele de tine pretinzând că totul este în regulă – chiar și atunci când nu este.

Pentru a-ti aminti să nu renunți, repeta această mantră în mod regulat. Această mantră te va ajuta să iti îmbrățișezi emoțiile, favorizând acceptarea de sine și creșterea emoțională.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Dani de la Insula Iubirii o face praf pe fosta iubită, ispita Mădălina! A postat conversația pe Internet: ”Tot adevărul...”
Bzi.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Fanatik.ro
Anunț important pentru românii care reciclează ambalaje SGR. De ce nu poți duce la orice oră sticlele la reciclare, chiar dacă magazinul are program non-stop și aparatul de returnare a ambalajului funcționează
Capital.ro
Serviciul militar redevine obligatoriu. S-a decis: Vrem să-i descurajăm pe cei care ne amenință
Playtech.ro
Oana Turcu, de nerecunoscut după ce a slăbit spectaculos. Zici că e o altă persoană, cum arată acum
DailyBusiness
Atenție! Cumpărați bilete de avion doar din aceste locuri!
Adevarul
Ororile dictaturii mareșalului Antonescu. Ce a însemnat „curățirea terenului” și cum au fost măcelăriți 380.000 de oameni
Spynews
Familia lui Viorel Stegaru, surprinsă de inundația ciclonului Boris! Localitatea Blăgești din Vaslui, puternic afectată de fenomen
Spynews
3 zodii cu noroc la bani în toamna 2024. Nativii scapă de griji și probleme
Evz.ro
Zanetti, trenul fantomă care a intrat într-un tunel și nu a mai ieșit. Poveștile celor doi supraviețuitori
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Cancan.ro
Cristina ICH i-a spart casa celei mai bune prietene: I-a furat soțul milionar! Ce a făcut nevasta înșelată 😲
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
kanald.ro
O nouă lovitură pentru pensionari, după recalculare! Pensiile acestora vor scădea, chiar dacă au crescut după recalculare
Capital.ro
Se dau 500 de lei de la stat. Trebuie să depuneți cerere până pe 3 octombrie
StirileBZI
Așa poți ieși la pensie cu 5-10 ani mai devreme! Totul este prevăzut în noua lege a pensiilor
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!
substantial.ro
Donald Trump promite expulzări în masă susținând acuzații false la adresa imigranților haitieni
MediaFlux
ÎNĂLȚAREA SFINTEI CRUCI! ESTE INTERZIS TOTAL AZI conform tradiției
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...