Horoscop special: Cea mai NOROCOASĂ zi din august 2024, lună dominată de Mercur retrograd, pentru fiecare zodie

August 2024 este o lună interesantă dominată de Mercur retrograd. Mercur este mai întâi retrograd în Fecioară luni, 5 august, înainte de a trece în Leu miercuri, 14 august și, în cele din urmă, staționează direct miercuri, 28 august.
Alina Costache
02 aug. 2024, 00:12
Horoscop special: Cea mai NOROCOASĂ zi din august 2024, lună dominată de Mercur retrograd, pentru fiecare zodie

Mercur retrograd este adesea discutat negativ, dar oferă o perioadă incredibilă de perspectivă, reflecție și chiar redirecționare. Acest lucru va fi valabil mai ales luni, 19 august, când Mercur se va întâlni cu Soarele într-un aspect numit Cazimi. Mercur Cazimi în Leu te ajută să începi un ciclu nou-nouț care ți-ar putea face visele să devină realitate.

Mercur retrograd poate fi folosit în avantajul tău, văzând că orice apare face acest lucru pentru binele tău superior. Percepția ta este ceea ce vei experimenta și, așadar, dacă îți apare un proiect neașteptat sau ți se cere să revizuiești decizia pe care ai luat-o anul trecut, în loc să fii frustrat sau anxios, încearcă să vezi că universul îți oferă un cadou pentru a deveni chiar mai bine.

De asemenea, în august se pune un accent puternic pe carieră și finanțe, ceea ce nu este o surpriză, deoarece energiile Fecioarei și Leului tind să aducă în discuție teme de succes și abundență.
Cu Mercur retrograd, totuși, cu excepția cazului în care ți se oferă o a doua șansă la o oportunitate anterioară, cel mai bine ar fi să aștepți până în septembrie pentru a prelua oficial orice rol nou sau pentru a semna orice contracte. Nu aștepta pentru că ar fi dăunător dacă ai face-o, ci așteaptă doar pentru că ai putea fi invitat la o revizuire viitoare pe care este posibil să nu vrei să o întâlnești.

Fă-ți timp în august și păstrează-ți intențiile aproape. Cu toate acestea, fii deschis să înveți mai multe și să realizezi că totul se întâmplă pentru propriul său scop divin.

Berbec
Cea mai norocoasă zi: luni, 26 august

Tema norocoasă: hrăneste-ti succesul

Pe măsură ce stațiile de asteroizi Ceres se direcționează în Capricorn luni, 26 august, este șansa ta să începi să te hrănești pe tine și să-ți crești succesul, dragă Berbec. De multe ori poți fi atât de consumat de succes și de a crea o carieră bogată, încât uiți să ai grijă de tine. Uiți că cariera ta nu ar trebui să-ți consume toată energia și că meriți o viață profesională care să te energizeze.

Ceres Direct în Capricorn este o șansă de a te retrage puțin de la muncă, de a avea grijă de tine și chiar de a găsi un ritm mai sustenabil. Dar s-ar putea, de asemenea, să fii capabil să te simți încrezător că ceea ce ai depus în muncă și pentru care ai hrănit cu sârguință se va concretiza. Nu uita să îți faci timp pentru a te simți cel mai bine, indiferent de cât de solicitantă ar fi munca.

 

Taur
Cea mai norocoasă zi: luni, 19 august

Tema norocoasă: îmbrățișează recunoașterea

Lăsa-te să fii îmbrățișat de toată recunoașterea binemeritată care îți vine în cale, Taur. Luna Plină din Vărsător de luni, 19 august, strălucește o lumină de creștere în sectorul tău profesional, când simți în sfârșit că vezi rezultatele pe care le-ai căutat. Deși acest lucru nu înseamnă că acesta este sfârșitul drumului sau cel mai bun lucru posibil, îți cere să faci o pauză pentru a te asigura că te bucurați de el.

Camelia Pătrăşcanu explică trigonul Soare-Destin: „Berbecii renunță la burlăcie, iar Taurii fac bani. Viaţa este datoare să ne pună la probe”

Asigura-te că ești confortabil să accepți laudele și că ești clar cu privire la intențiile tale viitoare pentru carieră, deoarece este posibil să descoperi că această energie invită noi posibilități. Cu cât poți opera mai mult din adevărul tău, să fii dispus să mergi pe propriul tău drum și să-ți asumi riscuri, cu atât vei manifesta mai multă recunoaștere și abundență, precum și adevărata încredere că ești pe calea viselor tale, chiar dacă este Mercur retrograd.

Gemeni
Cea mai norocoasă zi: luni, 19 august

Tema norocoasă: Traiește-ți visele

Nu există timp ca momentul prezent pentru a te decide pe deplin să trăiești viața visurilor tale, dragi Gemeni. Energia Vărsătorului guvernează casa ta norocului, care tinde să aducă oportunități de educație, călătorii, afaceri, bogăție și chiar creștere spirituală. Pe măsură ce Luna Plină în Vărsător luminează cerul luni, 19 august, atingeți un apogeu în căutarea expansiunii.

Această energie te ajuta să aducă o cale importantă spre îndeplinire sau chiar să fie acel ghiont divin care te ajută să vezi, indiferent cât de pregătit ești sau cât de mult te-ai gândit în trecut, în cele din urmă, pentru a avea ceea ce îți dorești – va trebui doar să face acel pas înainte înspre viitorul tău. Încearcă să vezi că universul a așteptat doar ca tu să decizi și, pe măsură ce devii mai dedicat viselor tale, atunci vei vedea cât de ușor este să manifesti tot ce ți-ai dorit vreodată.

Rac
Cea mai norocoasă zi: duminică, 4 august

Tema norocoasă: Un nou capitol abundent

Finanțele par să fi fost o temă recentă în viața ta, Rac. Pe măsură ce ești implicat în procesul de a construi o nouă viață, se pare că, de asemenea, s-ar putea să nu te fi simțit incredibil de plin de speranță că poți găsi succesul pe care ți-l dorești. Dar totul vine în valuri, și astfel fiecare moment care a avut loc nu a făcut decât să te pregătească pentru acest nou început.

Horoscop luna august 2024. Un val de emoții și oportunități pentru anumite zodii

Trebuie să realizezi că, în timp ce un câștig financiar neașteptat este incredibil, a fi capabil să îți creezi propria sursă de venit ca parte a succesului tău profesional este în cele din urmă ceea ce căutați. Poți revedea o oportunitate anterioară de carieră sau poți visa luna aceasta.

În loc să-l respingi sau să te gândești la munca pe care o implică să devină realitate — aplecă-te spre unde te îndrumă. Acest lucru va fi valabil mai ales cu Luna Nouă în Leu duminică, 4 august, pe măsură ce ești ghidat într-un capitol nou și incredibil de abundent al vieții tale.

Cite;te mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
UE a dat ordin. BNR schimbă legea. Numai câte 10 persoane au voie!
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Imagini virale cu un sucevean care şi-a trasat, cu trafaletul, propria trecere de pietoni în faţa barului unde bea de obicei VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Schimbare majoră pentru toți românii. Apare un nou CNP
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de terenuri, case sau mașini. S-a dat ordin: Trebuie să plătească!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Hezbollah a lansat zeci de rachete în nordul Israelului ca răspuns la un atac israelian
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?