Horoscop special: CINCI ZODII cu mare noroc în amor. Miezul verii aduce pacea în inimile acestor nativi pasionali

Pentru cele cinci zodii ale căror relații depășesc obstacolele la finalul lunii iulie 2024, se pune accent pe introspecție și reevaluarea motivațiilor tale în viața romantică, pe măsură ce Neptun a intrat în retrograd în Pești în 2 iulie.
Filip Stan
14 iul. 2024, 22:44
Horoscop special: CINCI ZODII cu mare noroc în amor. Miezul verii aduce pacea în inimile acestor nativi pasionali
Horoscop special: CINCI ZODII cu mare noroc în amor. Miezul verii aduce pacea în inimile acestor nativi pasionali

Horoscop special: CINCI ZODII cu mare noroc în amor. Retrogradul lui Neptun, care are loc în fiecare an timp de aproximativ șase luni, este un moment pentru a te concentra pe ceea ce este real, în contrast cu iluziile sau rănile care îți pot întuneca judecata. Acest lucru îți permite să onorezi adevărul, în timp ce simți un optimism mai mare pentru a construi ceea ce visezi pentru relația ta, ceea ce ajută deoarece doar ceea ce este bazat pe realitate va continua să se îmbunătățească și să crească.

Citește și: Mesaj săptămânal RUNE pe ZODII, 15-21 iulie 2024. Nativul care va primi un dar uriaș săptămâna aceasta

Horoscop special: CINCI ZODII cu mare noroc în amor

Pe măsură ce ești chemat să vezi diferențele dintre ceea ce este real și ceea ce nu este, Mercur, planeta comunicării, face două mișcări diferite în iulie, intrând mai întâi în Leu în 2 iulie și apoi în Fecioară joi, 25 iulie. Mercur te poate ajuta să aprofundezi problemele mai adânci sau chiar subiectele din relația ta și poate ajuta la clarificarea oricăror întrebări persistente despre situațiile relaționale. Concentrează-te pe exprimarea adevărului tău, fiind mai curajos în modul în care comunici și permițându-ți să spui ceea ce vrei pentru viitorul tău. Cu cât poți fi mai clar și direct, cu atât mai probabil vei vedea un rezultat pozitiv în relația ta.

Intrarea lui Marte în Gemeni sâmbătă, 20 iulie, aduce noi începuturi și șansa ta de a reimagina relația ta prin gândire rapidă și capacitatea de a rezolva probleme. În timp ce Marte în Gemeni poate aduce o gândire mai logică, vei avea suficientă claritate și sensibilitate pentru a ști de ce ai nevoie pentru a construi acea relație care poate dura pentru totdeauna.

Concentrează-te mai mult pe dorințele tale pe termen lung pentru viața ta romantică la final de iulie, în special pe cele care implică angajamente sau căsătorie, deoarece vei primi toate instrumentele necesare nu doar pentru a-ți îmbunătăți relația, ci și pentru a planifica cu adevărat o viață împreună. Nu este nicio grabă, așa că orice decizii nu ar trebui să fie luate din frică sau anxietate, ci dintr-o cunoaștere adevărată că acordarea de timp ajută doar la construirea unei conexiuni care va dura pentru totdeauna.

Iată cele 5 zodii ale căror relații depășesc toate obstacolele la finalul lui iulie 2024

Vărsător

Au fost multe pe mintea ta recent, dragă Vărsător, și în timp ce ai încercat să te deschizi către partenerul tău, nu ai simțit că ai reușit să îți faci punctul de vedere cunoscut. Vrei un nivel mai profund de claritate în relația ta, nu doar despre viitor, ci și despre anumite probleme care au ajuns să cântărească greu în conexiunea ta.

Aceasta nu este o situație definitivă, chiar dacă uneori te-ai întrebat dacă vei reuși să faci lucrurile să dureze. Dar cu cât aștepți mai mult să vorbești despre ceea ce te deranjează, cu atât te vei simți mai deconectat de partenerul tău. În loc să faci un pas înapoi și să vezi ce fac ei, creează timp pentru o conversație directă și sinceră, deoarece aceasta este singura cale prin care vei putea în cele din urmă să lași aceste probleme în urmă.

Mercur a intrat în Leu, ajutându-te să te concentrezi mai mult pe ceea ce vrei să spui și cum trebuie să o spui. Mercur te poate ajuta să îți sortezi gândurile și să le exprimi cu mai multă claritate — trebuie doar să fii atent la faptul că poți avea un temperament mai rapid. Dacă îți planifici ce ai de spus și vii pregătit pentru o conversație, atunci poți controla și emoțiile tale cu mai multă încredere, știind că furia sau chiar închiderea nu vor ajuta relația ta.

Citește și: Horoscop 15 iulie 2024. Gemenii își fac bagajele pentru vacanță, iar Fecioarele schimbă foaia cu partenerul de viață

Mercur s-a mutat în Leu chiar când Neptun a intrat retrograd în Pești, reprezentând că aceste probleme pe care trebuie să le exprimi pot foarte bine să aibă de-a face cu faptul dacă simți că această conexiune îți onorează valoarea — sau chiar dacă te simți cu adevărat apreciat de partenerul tău. Acordă-ți timp pentru a avea în sfârșit conversația de care ai nevoie, deoarece vorbitul sincer va crea mai mult spațiu pentru iubire decât simplul fapt de a face un pas înapoi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Spynews
Emoții mari pentru Vlad Pascu! Zi decisivă pentru șoferul drogat care a produs accidentul de la 2 Mai
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul Parkside pe care foarte mulți români îl caută. E la raft de joi, 15 august, are un preț excelent și se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Durere pentru Elena Udrea. Adrian Alexandrov i-a rupt inima în două
Playtech.ro
WOW cât de bine arată la 51 de ani! Anamaria Prodan, ipostază INCENDIARĂ în costum de baie minuscul
DailyBusiness
Întârzie compensațiile pentru fermieri? Ministrul Agriculturii: „E în funcție de decizia Comisiei Europene”
Adevarul
Românii nu au dreptul la o moarte demnă. Medic: Ne trebuie testament medical. Pacient: Dumnezeu ne-a dat viață, Dumnezeu ne-o ia
Spynews
Laura Cosoi, imagini emoționante postate cu părinții: „Am mai fi avut multe de povestit...”. Fiica cea mică, Aida, îi amintește de tatăl ei / FOTO
Spynews
Insula iubirii, 13 august 2024. Cornel, uimit de comportamentul Iustinei. Concurentul a avut nevoie de îngrijiri medicale la scurt timp după bonfire: „Am ajutat-o să fie o doamnă”
Evz.ro
Pâinea de Spania. Un desert mai puțin cunoscut în România
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!
Cancan.ro
De ce ar fi înjunghiat-o Ioan Pintaru pe fetița de 11 ani din Anglia. Ce au descoperit anchetatorii. Detalii cutremurătoare
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Doi tineri din Mehedinți au sfârșit sub roțile unui TIR. Una dintre victime abia absolvise liceul
Capital.ro
România devine o forță mondială. Guvernul a confirmat, vom fi primii din lume: Reușim!
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Dezvăluiri șocante despre românul care a înjunghiat o fetiță în Londra! Ce probleme grave avea Ioan Pânțaru
substantial.ro
Negocierile pentru o alianță AUR-SOS România pentru prezidențiale au eșuat printre scandaluri și acuzații
MediaFlux
CALCUL corect al PENSIEI. IATĂ CÂT primesc pensionarii ÎN PLUS
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...