Horoscop special: Conjuncția dintre Soare și întunecatul Pluto a trecut, efectele continuă! 5 ZODII puternic marcate

Soarele este esența a ceea ce suntem. Este punctul central în cerc. Este scopul nostru spiritual – obiectivele și direcția în viață.
Alina Costache
22 ian. 2024, 08:57
Horoscop special: Conjuncția dintre Soare și întunecatul Pluto a trecut, efectele continuă! 5 ZODII puternic marcate

Între 20 și 21 ianuarie 2024, Soarele și Pluto s-au întâlnit în ultimul minut al ultimului grad Capricorn (29°59′). Apoi, au pornit împreună mână în mână în Vărsător, așa că, cu o zi mai târziu, pe 21 ianuarie 2024, avem atât Soarele, cât și Pluto la 0°. Un eveniment asemănător va mai avea loc abia peste 250 de ani. Acum este o oportunitate unică în viață de a alinia scopurile și direcția vieții tale (Soarele) cu puterea transformatoare a schimbărilor colective (Pluto).

Un capitol important al vieții tale se încheie.
Soarele este esența a ceea ce suntem. Este punctul central în cerc. Este scopul nostru spiritual – obiectivele și direcția în viață. Ne identificăm atât de mult cu Soarele nostru pentru că Soarele este ceea ce dă sens existenței noastre. Desigur, toate celelalte planete creează individul unic pe care suntem. Dar Soarele este în centrul. Este nucleul ființei noastre.

Horoscop special 2024-2044. Pluto intră în Vărsător pentru 20 de ani: schimbări radicale pentru Tauri, Gemenii trec prin momente întunecate

Ca planetă transpersonală, Pluto ne influențează la un nivel mult mai subtil. Pluto influențează societatea noastră în ansamblu, și suntem influențați indirect de Pluto, deoarece facem cu toții parte din societate. Când există schimbări economice sau culturale majore, noi, ca indivizi, suntem afectați, de asemenea.

Iată ce zodii sunt puternic marcate de efectele conjuncției dintre Soare și întunecatul Pluto.
Taur
Pentru a avea succesul și norocul pe care îl dorești, trebuie să fii și dispus să iei o șansă. Acest lucru se reduce la abilitatea ta de a te lăsa să vezi că asumarea unui risc nu înseamnă că îți pui în pericol ceva în proces, ci pur și simplu te deschizi pentru a primi mai mult de la univers. Atunci când te poți deschide către experiențe noi, idei noi și chiar căi de carieră noi, creezi spațiul necesar pentru a profita de norocul divin.

Soarele și Pluto vor trece în Vărsător evidențiind sectorul carierei tale. În timp ce Pluto va lucra pentru a aduce schimbări mai treptate în această parte a vieții tale, Soarele tinde să lucreze un pic mai rapid. Dacă te-ai gândit să aplici pentru un nou loc de muncă sau să îți îndrepți viața profesională într-o direcție nouă, acum este momentul să profiți de acele oportunități.

Gemeni
Te pregătești doar pentru o fază nouă și entuziasmantă a vieții tale, care începe în forță odată cu influxul de energie vărsătoare. Vărsătorul guvernează casa ta a norocului, care implică și călătoriile, abundența, învățarea și spiritualitatea. În timp ce multe dintre schimbările prin care vei trece vor fi mai treptate, s-ar putea să simți că ești tras inexplicabil într-o direcție nouă.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024. EHWAZ inversată aduce tensiune pentru Berbeci, SOWULO vine cu succes pentru Lei

Pluto este stăpânul lumii de dincolo și stăpânul transformării, aducând tot felul de noi oportunități și posibilități de a te reinventa. După perioada sa în Capricorn în sectorul tău de schimbare, acum vei simți nevoia de a te deschide către noi căi în viață. Folosește această energie pentru a merge înapoi la școală, pentru a călători sau chiar pentru a explora o nouă modalitate de a lucra de la distanță. Te-ai pregătit să trăiești viața mai autentic, și acum aceasta este șansa ta să faci exact asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Ce va face Zanni cu banii câștigați la Survivor All Stars: „Am planul ăsta din vara anului 2023!”
Fanatik.ro
Locul straniu în care cei mai mulți dintre locuitori sunt daltoniști. De ce suferă oamenii de această afecțiune
Capital.ro
LEGE pentru proprietarii de câini și pisici care stau la bloc. Trebuie înscrise la întreținere?
Playtech.ro
Vremea o ia razna din nou! Cod PORTOCALIU de ploi și vijelii în zonele astea ale României
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! Sunt 100 de posturi disponibile!
Adevarul
România, primele reacții după eșecul cu Olanda: Hagi și Burcă au explicat ce s-a întâmplat
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
IPS Teodosie, amendă drastică. Reacția autorităților
Impact.ro
ȘOC! Alexandra Stan, DEZBRĂCATĂ pe net! Chiloții minusculi au lăsat la vedere TOT. Ce posterior apetisant are
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Gabi Bădălău și Ramona Gabor, împreună după 15 ani! PRIMELE IMAGINI
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Edward Iordănescu se desparte de echipa națională a României după un parcurs istoric la EURO 2024? „Familia mea are nevoie mai mare de mine”
Capital.ro
Românii care stau la curte au interzis. Poliția vine direct la poartă și te amendează
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
substantial.ro
Alina Gorghiu: Consultările privind alegerile prezidențiale au fost un pretext al PSD pentru amânare
MediaFlux
ANAF a intrat pe FIR! NU se DAU AMENZI până la 1 IANUARIE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?