Horoscop special Cristina Demetrescu. Eclipsa de lună aduce probleme financiare şi vizite la medic. Anul 2022 vine cu crize majore

Eclipsa de lună vine cu schimbări pentru toate zodiile din 19 noiembrie, dar mai importantă este opoziţia dintre Marte şi Uranus pe Axa Taur-Scorpion, care are efecte pentru aproape tot anul viitor.
Alina Costache
16 nov. 2021, 10:58
Horoscop special Cristina Demetrescu. Eclipsa de lună aduce probleme financiare şi vizite la medic. Anul 2022 vine cu crize majore
Horoscop special Cristina Demetrescu.

„Am o veste bună şi una mai puţin bună. Această eclipsă de Lună în Taur, care se va produce pe 19 noiembrie este însoţită de un alt fenomen, care însemană opoziţia dintre Marte şi Uranus pe Axa Taur- Scorpion, care nu este nici e ea foarte bună, este cam ultimul aspect tensionat din acest an. Asta înseamnă din nouă că vom auzi de fenomene imprevizibile Vom este şi o axa financiară, dar este şi o axă fixă, care ne condiţionează şi pe noi într-un fel anume, astfel că ne vom trezi în faţa unor situaţii, din care, dacă avem o gândire fixistă, conservatoare, nu putem să le depăşim, să ne flexibilizăm. Urmeaza alte patru eclipse reale pe această axa Taur-Scorpion, axă financiară. Cu cât se face mai frig, aduce probeleme şi griji legate de bani şi de bugetul fiecăruia. Este foarte posibili ca în această perioadă, eclipsa pe 19 şi această opoziţie Marte-Uranus, să ne pună în poziţia să scoatem bani din buzunar. Fie că este vorba să facem faţă unor cheltuieli, fie ca este vorba de situaţii, poate chiar medicale, această axă afectează sistemul endocrin, cumva trebuie încercăm să avem altă viziune a aceleiaşi probleme să rezolvăm problema diferit, şi mai ales când avem conflicte şi opoziţii cu ceilalţi pentru că Uranus aduce lucruri noi, imprevizibile, nu ne-am mai confruntat cu astfel de situaţii”, spune Cristina Demetrescu.

Horoscop, cu Mariana Cojocaru. Eclipsa parțială de lună, pe 19 noiembrie. Zodiile care își vor schimba viața!

„Tot anul a fost sub semnul acesta al crizelor financiare, urmează un an cu aceleaşi probleme, măcar eclipsele, care aduc şi revelaţii, să-i ajute pe oameni să recalculeze şi să regândească sistemul lor de valori, să vadă de unde iau şi unde pun. Este vorba de găsire resurselor interioare, că mulţi sunt blocaţi în joburi neproductive, sunt unii care pur şi simplu care nu reuşesc să rezolve această ecuaţie simplă, că ai cât munceşti, să te autoexplorezi. Deci, la un anumit nivel, Axa Nodurilor Lunare este pe Gemeni-Săgetător, asta prevesteşte ce va fi la anul. Toată lumea, anul viitor, toată lumea trebuie să-şi descopere noi abilităţi”, mai spune Cristina Demetrescu.

Horoscop special Cristina Demetrescu. Conform celui mai proaspăt horoscop realizat de Cristina Demetrescu, eclipsa de Lună din 19 noiembrie, produsă în zodia Taur, aduce lucruri bune, dar și o serie de probleme pentru zodii.

Berbecul este cel care va primi nişte veşti prin căsuţa poştală, prin mail, veşti despre anumite facturi, amenzi, penalităţi de întârziere. Trebuie să fie atenți la deciziile pe care le iau în perioada care urmează. Se anunţă şi o vacanţă, dar trebui să-şi recalculeze bugetl

Cât despre Tauri, eclipsa producându-se pe fondul Lunii Pline în această zodie, ei au nevoie de ceva mai mult timp pentru a rumega lucrurile. Este o perioadă în care pot avea niște revelații. iau în plin această eclipsă, dar sunt mai afectate femeile decât bărbaţii. Eclipsa de lună care este legată de sentimente poate să aducă o cruzime revelatoare. Taurii digeră foarte greu surprizele, vor avea o atitudine refractară. Trebuie să-şi conserve energia dacă vor să se distreze de Sărbători.

Horoscop BANI si SUCCES, 15-21 noiembrie 2021. Cine are de dat, cine de primit, ce influente sunt in casa banilor!
Eclipsa de lună aduce un moment de luciditate pentru Gemeni, mai ales când vine vorba de sănătate. Nu e cea mai roz perioadă, însă, pentru Gemeni. Se lasă pe mâna doctorului, ceea ce însemnaă că eclipsa s-ar putea să aducă lucruri favorabile. Au nevoie de parteneri, să îi însărcineze cu lucruri pe care nu le pot duce pe umeri de unii singuri.

Racii merg pe alternative, inclusiv în anumite chestiuni medicale. Sunt foarte concentrați la tot ce au de făcut. O cunoştinţă, un prieten sunt importanţi în această perioadă. S-ar putea ca Racii să facă schimbări chiar în sens profesional.

Leii au parte de răsturnări de situație pe plan profesional. Eclipsa le aduce lucruri bune și răstoarnă totul în favoarea lor. Obțin ce își doresc, preiau controlul pentru a putea merge mai departe. Pentru Lei începe o epocă frumoasă din punct de vedere sentimental şi cereativ

Fecioarele fie pleacă în străinătate, fie primesc musafiri din afara granițelor. Sunt ocupate cu planurile de călătorie, dar şi cu ceea ce îmnsemnă decorarea sau aranjarea casei.

Balanțele sunt afectate de Eclipsă în zona banilor pe care îi au în comun cu cineva. Trebuie să calculeze, să recalculeze totul. Eclipsa le aduce câteva revelații. Nu aduce ceva rău, dar eprezintă un punct terminus într-un parteneriat. Vor fi ocupate cu cititul, scrisul şi chiar cu comerţul.

Horoscop MARIANA COJOCARU. Karma grea, o perioadă cu certuri, trădări în amor şi accidente
Scorpionii au eclipsa pe casa parteneriatelor, a proceselor, a căsătoriei. Există o stare de tensiune. Se poate inclusiv anula o căsătorie, poate veni o despărţire, mai ales că Scorpionul e pus pe schimbări. După 22 noiembrie, face cadouri, va încerca să-i bucure pe alţii.

Săgetătorii au eclipsa pe zona medicală în continuare. Au și mult de muncă. Timpul alocat între medic și serviciu e foarte greu de gestionat. Probleme dentare, endocrine şi altele sunt punctele vulnerabile pentru ei. După 22, trecerea planetelor în Săgetător aduce energie bună.

Capricornii au momente când parcă devin reci, glaciali. Multe lucruri sunt spuse sub semnul eclipselor și vor fi decontate pe o perioadă mai lungă, s-ar putea să regrete, lucrurile vor fi decontate pe o perioadă mult mai lungă. După 22 noiembrie, mai multă grijă la sănătate!

Vărsătorii fac tranzacții imobiliare, dar nu neapărat cu scopul de a profita, mai degrabă de a debarasa, de a scăpa de o grijă. După 22 noiembrie, sunt foarte sociabili, vor să iasă, adună prieteni. Au o energie bună.

Peștii poartă conversații cu o persoană la distanță. Vin surprize pe această cale, au o preocupare d e ascris mai degrabă de a comunica face to face. O revigorare a afacerilor şi a carierei, după 22 decembrie, mai ales dacă au afaceri sezoniere.

Acestea sunt cele mai importante predicții făcute de Cristina Demetrescu.

Eclipsa de lună din 19 noiembrie, analiza Danielei Simulescu pentru fiecare zodie

Ziua de 19 noiembrie va fi memorabilă pentru multe persoane. Mai ales pentru cele născute pe 15/16/17/18/19/20 mai sau noiembrie. Sau pentru cele care au planete sau unghiuri importante la gradele 25,26,27,28,29 Taur/Leu/Scorpion/Vărsător. Nu trebuie să facă ele ceva neapărat. Este de ajuns să fie observatori la propria viață și să aibă tot felul de revelații. Și cum perioada între două eclipse (următoarea va fi pe 4 decembrie) este importantă din punctul de vedere al statisticii astrologice, este clar că vor avea timp să conștientizeze din plin schimbările din viața lor, pornite de ei sau nu.

Horoscop Sărbători 2021 cu Cristina Demetrescu. Se ciocnesc Casa banilor şi cea a sentimentelor, iese cu foc de artificii de Crăciun şi Anul Nou
Eclipsa de Lună/Luna Plină este un moment potrivit pentru o ruptură sau renunțare. Pentru că evenimentul se va petrece pe axa Taur-Scorpion, ne vom confrunta cu nevoia de a ne separa de atașamentele toxice, bolnăvicioase, care ne țin în postura de victimă. Sau măcar pentru a ne da seama care sunt acestea.

Chiar dacă nu ești printre vizații de Eclipsa de Lună/Lună Plină, astrele te invită să îți pui următoarele întrebări în jurul datei de 19 noiembrie, scrie Daniela Simulescu pe Astrosens

Berbec/Balanță

Banii mei versus Banii tăi. Vor fi destule provocări în sistemul de valori. Cât câștig, cât investesc, ce bani sunt la comun, cât câștigă sau investește partenerul. Nevoia de stabilitate financiară. Cât mă bazez pe veniturile celorlalți. Cum gestionez moștenirile sau resursele din alte activități. Cât de conștient sunt cu taxele și impozitele. Obiceiurile fixiste în aceste domenii.

Taur/Scorpion

Eu versus partenerul. Relația în care mă aflu mă ajută să evoluez? Partenerul vrea să evolueze? Care sunt limitele mele? Care sunt limitele tale? La ce renunț eu și la ce renunți tu? Nevoile mele sunt luate în calcul? De ce am așteptări la celălalt? Relația este blazată? Unde este sentimentul fals de stabilitate?

Gemeni/Săgetător

Obiceiuri sănătoase versus obiceiuri toxice. Care este cea mai bună rutină pentru mine? Am o rutină? Mă implic în prea multe proiecte profesionale și nu termin niciunul? Țin prea mult la imaginea mea în rândul colegilor? Nu cumva sunt prea devotat unor colegi și nu mai reușesc să tratez proiectele de la serviciu în mod obiectiv? Ce probleme de sănătate cronice/acute am neglijat?

HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021
Rac/Capricorn

Nevoile mele versus nevoile altora. Țin cont de pasiunile mele sau ale altora? Mă implic în unele proiecte doar pentru a le face pe plac prietenilor? Planurile mele de viitor sunt bazate pe așteptări legate de alții? Ce îmi face mie inima să salte? Ce înseamnă iubirea pentru mine și nu pentru alții?

Leu/Vărsător

Carieră versus familie. Cariera este tot ce contează în viața? Cât de mult las familia să intervină în parcursul meu profesional? Am un echilibru serviciu-casă? Rolul meu în societate este unul prea învechit? Sunt pregătit să accept că nu imi pot schimba rudele? Că sunt responsabile pentru viața lor?

Fecioară/Pești

Simplu versus abstract. Cred că doar eu am dreptate sau doar alții? Cât de dispus să învăț lucruri noi și să le pun în practică? Pot să accept că orice progres presupune efort? Oare sunt prea static? De când nu am mai călătorit? M-aș putea înscrie la un curs? Autodidact sau elev?

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Te ia obligatoriu la război. Legea din România spune clar: Se pedepsește cu închisoare de la 2 la 7 ani
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
E ZIUA DECISIVĂ pentru milioane de români! Anunțul momentului
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Cea mai bună metodă de desfundat scurgerile. Pont de aur pentru orice român de la bloc
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
Parcarea este interzisă. Locul în care șoferii nu au voie să parcheze. Accesul este interzis
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
Daniel Baciu, anunțul momentului pentru seniori după ce s-a terminat recalcularea! Șeful Casei de Pensii a dat vestea: „Avem o creștere a pensiei”
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...