Horoscop special: Cum vor afecta eclipsele din octombrie fiecare zodie în parte

Este timpul să cureti de praf mătura strălucitoare, pentru că am intrat oficial în sezonul înfricoșător. De asemenea, este sezonul eclipselor, așa că păstrează-ți pălăria pe cap. Cu eclipse în Taur și Balanță în octombrie, universul ne oferă un megafon cosmic pentru a striga: „Noi începuturi, iată-ne!"
Filip Stan
14 oct. 2023, 21:20
Horoscop special: Cum vor afecta eclipsele din octombrie fiecare zodie în parte

Din cauza urgenței și intensității, eclipsele se pot simți uneori ca niște roller coastere. Ele pot părea turbulente, cu stropi de energie anxioasă ici și colo, dar așteapta-te la neașteptat!

Să începem cu elefantul din cameră: frica. Frica se îmbracă cu o pălărie prostească și capătă un ton mai deschis în luna octombrie, mai ales în preajma Halloween-ului. Între timp, energia Astro spune: „Nu rezista fricii: înfruntă-o, recunoaște-o”.

Ora de iarnă 2023. Schimbare radicală, UE a decis să nu mai dăm ceasurile înapoi. Ce se întâmplă în România în weekend

Pe măsură ce Pluto retrograd se îndepărtează, eclipsele ocupă centrul atenției ca un portal către transformare, introducându-ne într-un nou capitol. Spune-i adio stagnării și salută o renaștere în toamnă. Ia frâiele, îndepărteaza-te de sentimentul de a fi „blocat” și faci o pauză pentru asta. Acest lucru poate suna ca o neclaritate, dar octombrie este luna în care universul iti spune: „Hei, iată un moment de lumina!” Este timpul să recunoaștem unde ne-am reținut din cauza fricilor și a așteptărilor pe care credem că le au alții față de noi.

Așa că respiră adânc, îmbrățișează vibrațiile cosmice și învață despre soarele, luna și semnele în creștere din acest horoscop. Să facem din octombrie o călătorie epică prin spațiu.
Berbec (19 martie – 19 aprilie)
Berbec, pentru tine, octombrie va fi un roller coaster pentru relații, cu accent pe intimitate și legături solide. Ai acel foc natural și personalitate dinamica care te ține să te încarci fără teamă. Dar uneori zelul tău te poate orbi de profunzimea necesară pentru a înțelege cu adevărat unde te afli în relațiile tale. Ce crezi? Eclipsa de soare strălucește o lumină puternică asupra vieții tale amoroase. În viața ta pot apărea oameni și oportunități noi; nu iti fie frică să le îmbrățișezi. Profită de oportunitatea de a face conexiuni autentice.

Pentru a profita cu adevărat de această energie cosmică, ia în considerare zona de intimitate, experiențele împărtășite și, da, dormitorul! Mergi înainte singur sau ești deschis pentru alții care participă activ la călătoria și deciziile tale? Acesta servește ca un memento pentru a trece de la „eu” la „noi”. Fa din aceasta luna conexiuni uimitoare.

Cristina Demetrescu face dezvăluiri cutremurătoare despre harul cu care este înzestrată: „Aș putea să aflu data morții cuiva”

Taur (20 aprilie – 20 mai)
Consideră că această lună este un GPS cosmic care te îndeamnă să reintri și să te redirecționezi, în special în ceea ce privește lumea ta materială. Fa o pauză și examinează-ți mai îndeaproape împrejurimile. Ai o legătură reală cu lucrurile pe care le deții și cu locurile pe care le vizitezi? Îți trăiești cu adevărat viața la maxim? Sau, poate, te reții în relații din cauza zonelor tale de confort sau a percepției de sine.

Iată cel mare pentru octombrie: dă drumul, prietene! Oferă-ți permisiunea de a te bucura de viață, nu doar de dragul ei, ci și ca un mod frumos de a te exprima. Investigheaza ce fel de mediu iti aduce cu adevărat bucurie. Depui eforturi pentru a găsi bucurie în lucrurile mărunte sau acționezi ca propriul polițist în trafic, limitând îngăduința pe care o meriti? Tratează-te ca VIP-ul care ești — dă drumul puțin, Taur, și lasă bucuria să-ți fie ghid!

Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Aceasta este luna pentru a-ti aduce rațele cosmice la rând – la propriu. Să începem cu cel mai literal sens: a-ți acționa împreună. Este timpul să reflectezi la distracția de care te-ai bucurat și, poate, să aduci o structură înapoi în viața ta. Nu spun că ar trebui să-ți abandonezi bucuria! Concentrează-te pe ceea ce te face fericit, dar luna aceasta te îndeamnă și să te aliniezi și să te repoziționezi pe termen lung.

Energia Gemeni se referă la acea atmosferă relaxată, care merge cu fluxul, pe care o adori! Ia în considerare includerea unui vârf de intenție în rutina zilnică – mici schimbări, structură subtilă. Ce realizează asta? El pune bazele succesului tău pe termen lung, păstrând în același timp libertatea la care tânjesti. Iată câteva cuvinte de înțelepciune: libertatea nu înseamnă evitarea responsabilității. Este vorba despre a-ți face timp și spațiu pentru a face ceea ce îți place. Pentru a face acest lucru, uneori trebuie să iti sufleci mânecile și să te pui la treabă.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

Spynews
Despărțire neașteptată în showbiz! Și-au spus adio la nici un an de când au devenit soț și soție. Detaliile divorțului, dezvăluite la Știrile Antena Stars | VIDEO
Bzi.ro
Prietenul lui Andrei Versace rupe tăcerea! Se droga craiul de Dorobanți?
Fanatik.ro
Zodiile care își vor schimba complet viața până la finalul anului. Bani din moșteniri, bogății cum n-au mai văzut și fericire mare pentru 5 nativi
Capital.ro
Reguli ITP 2024. Amendă 3.000 lei pentru șoferi. Înmatricularea vehiculului, suspendată automat
Playtech.ro
DOAMNE cât e de frumoasă! Imagini de senzație cu noua iubită a lui Alex Bodi, te hipnotizează
DailyBusiness
Este bomba zilei! Rezultate admitere liceu 2024. Topul primelor 15 specializări în București
Adevarul
Nepotul lui Trump, dezvăluiri despre rasismul „unchiului Donald”: „Negri! Uite la ce au făcut negrii”
Spynews
Cine este Caterina, noua iubită a lui Alex Bodi. Omul de afaceri a uitat-o pe Ema Uta pentru o tânără de 20 de ani
Spynews
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, un nou mesaj după ce a fost pusă la zid: „Ar fi de râs dacă n-ar fi de plâns”
Evz.ro
Secretul înmormântării lui Ceaușescu. S-a aflat după 35 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
George Restivan a divulgat adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Adriana Bahmuțeanu 😲 Voia să-și salveze fiul!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cât costă mâncarea la “împinge tava” în stațiunea Mamaia: „Prețuri ca în Elveția”. Turistul dezamăgit a postat totul pe internet
Capital.ro
Vor primi bani mai mulți. Anunțul așteptat de proprietarii de apartamente din România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Gestul lui Alibec pentru gimnasta Anca Surdu, noua iubită, la nunta lui Ianis Hagi! Toată lumea s-a întrebat despre cine e vorba. EXCLUSIV
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, relație amoroasă cu un mafiot de peste Prut, pe care l-a stors de bani! Detalii șocante
substantial.ro
Ciolacu: Retragerea lui Joe Biden nu va influența România
MediaFlux
Când VINE PENSIA pe luna august. Este ultima lună înainte de recalculare
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!