HOROSCOP SPECIAL: Darul anului 2022 pentru fiecare zodie în parte! Ce zodii sunt binecuvântate

Darul anului 2022 pentru fiecare zodie în parte – Află cum să manifești ce daruri îți oferă Universul în acest nou an și ce lecții ți se oferă 
Alina Costache
31 ian. 2022, 08:46
HOROSCOP SPECIAL: Darul anului 2022 pentru fiecare zodie în parte! Ce zodii sunt binecuvântate
HOROSCOP SPECIAL:

Manifestarea reprezintă o nouă setare de rezoluție, în cazul în care nu ne-am îndeplinit-o anterior. În cei mai simpli termeni, manifestarea înseamnă să-ți pui intenția spre ceva ce speri că se va întâmpla și apoi să transformi acele vise în realitate. Cu alte cuvinte, dacă te gândești la asta, se va împlini. Manifestarea cere să fii deschis și sincer cu privire la ceea ce vrei, adresând această cerință către Univers și chemând acea energie.

Nu sunteți siguri de unde să începeți? Lăsați astrele să vă inspire drumul prin 2022 și să vă dăruiască darurile lor. Iată ce ar trebui să manifestați în funcție de semnul zodiacal și cum să vă exploatați darurile, pentru a vă oferi un mic impuls în direcția corectă.

HOROSCOP SPECIAL: Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Universul îți dăruiește în acest an darul de a te exprima și de a comunica deschis și eficient. Astrele sugerează că procesele subtile și blânde dinăuntrul tău sunt cele care îți vor ajuta cel mai bine cauza.

Ești o persoană foarte norocoasă, ai capacitatea de a cuceri orice problemă, de a muta munți și de a ajunge la succes acolo unde alții eșuează. Ai însă și o lecție de învățat, pentru că există un motiv întemeiat pentru care ceva nu funcționează așa cum ai sperat mereu și o voce negativă este în libertate în mintea ta inconștientă.

În curând vei înțelege căile sale nefaste, dar, odată ce ai îndepărtat acest contrabalans negativ, vei simți un imens sentiment de ușurare și împuternicire. Se va dovedi mai ușor decât se anticipa să scapi de acest factor de descurajare a succesului și cheia va fi așadar comunicarea, darul tău.

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)
Universul îți dăruiește în acest an darul de a te mobiliza, a pune lucrurile în mișcare și de a acționa. Te uiți la capacitatea ta de a îndeplini o sarcină sau de a rezolva o problemă și te simți foarte optimist cu privire la perspectivele tale. Fii atent și la lecția ta, pentru că s-ar putea să cazi victima unei profeții care se auto-împlinește. Încearcă să nu îți fixezi mintea pe o definiție complexă și exagerată a ceea ce trebuie făcut.

Vei găsi doar imposibilul de îndeplinit și, făcând acest lucru, riști să treci cu vederea magia care este peste tot în jurul tău. Știi de ceva vreme cum să rezolvi o anumită dilemă, dar te-ai simțit incapabil să ai încredere în înțelepciunea ta interioară.

Acesta este anul în care vei dobândi puterea de a-ți trăi viața conform propriilor reguli și credințe, învățând să acționezi, așa cum îți este dăruit.

HOROSCOP SPECIAL: Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Universul îți dăruiește în acest an darul de a vedea dincolo de aparente ceea ce alții nu văd, de a intui și de a ști când și cum să acționezi. Ceea ce nu știi, este că ai deja ingredientele cheie pentru succes. Acestea îți oferă o viață romantică fericită și câteva oportunități financiare profitabile.

Chiar dacă pot să nu echivaleze cu o poveste de basm sau o bogăție nesfârșită, cu siguranță indică o cale de ieșire din necaz. Ai o misiune de a realiza lucruri mărețe. Începe prin a sărbători ceea ce merge bine.

Vei găsi inspirația pentru a realiza miraculosul. Lecția ta este să explorezi anumite idei pentru a-ți spori încrederea, unele dintre ele sunt potențial foarte fezabile și viabile, iar un vis special se va concretiza în realitate, dacă ai încredere în intuiția ta.

Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
Universul îți dăruiește în acest an darul de a de dedica pe deplin celui mai sublim sentiment, acela al iubirii necondiționate. Indiferent de ceea ce te deranjează, în curând va exista o modalitate de a te ridica deasupra, prin și cu iubire. Astrele indică faptul că vei trece la lucruri mai bune, mai strălucitoare, și, pe măsură ce o faci, poate deveni evident că, lăsând în urmă o problemă veche, ai creat spațiu pentru una nouă.

Acesta este și lecția ta și nu va fi un obstacol de netrecut. Trebuie pur și simplu să-ți urmărești radarul interior și să-ți invoci înțelepciunea abundentă. Acest lucru va aduce o descoperire foarte binevenită și cu puțină ajustare și reorganizare, îți vei găsi drumul rapid către succes.

Vei reuși cumva să obții ceea ce ai nevoie cel mai mult, exact atunci când ai cea mai mare nevoie, doar prin iubire.

HOROSCOP SPECIAL: Zodia Leu (22 iulie – 22 august)
Universul îți dăruiește în acest an darul de a acționa neînfricat, de a lupta cu putere și de a fi curajos, atunci când alții se tem. Pregătește-te să ți se dea cheile libertății și apoi să descoperi, odată ce le ții în mână, nu te deranjează dacă le folosești sau nu. Aceasta, desigur, este adevărata libertate.

Horoscop rune 31 ianuarie – 06 februarie 2022, cu Mihai Voropchievici. Schimbări majore pentru un nativ din zodiac!
Oricine se poate aventura în albastrul sălbatic de acolo, spunându-și că se îndreaptă către un nou orizont luminos, în timp ce tot ceea ce fac cu adevărat este să fugă.

Este nevoie de curaj, totuși, pentru ca o persoană să rămână undeva și să rămână cu ceva, mai ales când acea persoană are o opțiune reală să nu facă acest lucru. Evenimentele din acest an îți ridica moralul, îți vor spori încrederea și te vor duce acolo unde își dorește inima să fie.

Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie)
Universul îți dăruiește în acest an darul de a-i influența pozitiv pe cei din jurul tău, de a atrage abundența și de a străluci în orice situație, oricât de întunecată ar fi. Lecția ta însă privește trecutul. Întotdeauna există ceva de regretat, există ceva de schimbat sau un motiv pentru care să te simți neputincios sau slab. Întotdeauna există ceva nedrept. Există, de asemenea, întotdeauna o alegere.

Horoscop februarie 2022. Zodii urmărite de ghinion în a doua lună a anului. Ce sectoare de viaţă le vor da bătăi de cap

Nu trebuie să ne oprim asupra dificultăților, dezavantajelor și privațiunilor noastre. Putem decide, în schimb, să ne îndreptăm pozitiv către un viitor mai luminos și să primim în lumea noastră tot ceea ce este constructiv, inspirator, sănătos și corect. Rămâi pe o cale uniformă și echilibrată. Anul aceasta, iei o decizie curajoasă și vei deveni o lumină strălucitoare și pentru ceilalți.

HOROSCOP SPECIAL: Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Universul îți dăruiește în acest an darul creativității, al artei de a creea și al atingerii magice pe orice pui mâna. O călătorie lungă și anevoioasă se apropie de sfârșit. În curând, vei putea să plantezi câteva rădăcini și să te așezi în niște rutine sănătoase care vor aduce în sfârșit fericire și bucurie de durată în inima ta.

Lecția ta este că ai dezvoltat antipatie față de rutine. Dar, după un început șocant și reticent al procesului, te vei așeza la un nou ritm stabil. Concentrează-ți atenția asupra gândurilor și ideilor care îți ridică inima și care tranformă și creează artă. Vei înțelege că  ai nevoie de structură și rutină dacă dorești să ajungi acolo unde trebuie să mergi. Dă frâu imaginației și creativității.

Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Universul îți dăruiește în acest an darul de a lega prietenii, de a le repara și de a le păstra pentru totdeauna și de a influența oamenii pozitiv. Lecția ta însă este să lași trecutul în pace. Nu îți poți repara, schimba sau face ceva de natură constructivă cu el. Ești prea aproape de o situație frustrantă, pentru a vedea cel mai bun mod de a o gestiona.

Vrei să încerci fiecare „truc” din carte, dar, chiar dacă iei o altă carte nouă și încerci fiecare truc din aceasta, vei fi în continuare în aceeași poziție.

Vei progresa, chiar dacă este posibil să nu se miște atât de repede pe cât ai dori. Cea mai bună cale de urmat în acest an nou-nouț implică să renunți la orice de care te simți atât de intens hotărât să te agăți și să legi prietenii, să ceri ajutorul. De îndată ce o lași, totul va începe să devină mai dulce, iar astrele prevăd că prin prietenii, o oportunitate de aur se apropie.

Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)
Universul îți dăruiește în acest an darul de a fi prezent pentru cei dragi, darul de a lupta pentru familie și cei dragi, de a îi proteja și de a-i ține în siguranță. Lecția ta este că în prezent ești tentat să încalci o lege personală sau să încalci o regulă, doar pentru că vrei atât de mult să faci ceva să se întâmple. Pe măsură ce te gândești la ceea ce dorești, amintește-ți că nu trăim întotdeauna într-o lume rațională, ordonată.

Deși suntem învățați de la o vârstă fragedă să fim sensibili și suntem făcuți să credem că Universul activează pe bunul simț, cu siguranță nu este întotdeauna cazul. Lucrurile care încalcă regulile sunt adesea făcute de oameni care sunt aparent complet raționali. Poate ar trebuie să încerci să fii puțin mai afectiv și dedicat în acest an fabulos care urmează. Este și lecție, este și dar și va face minuni.

Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Universul îți dăruiește în acest an darul adevăratului succes, cum să îi ajuți și pe ceilalți să ajungă pe culmi pe care doar le visează, însă nu au capacitatea de a le atinge. Faptele vorbesc mai tare decât vorbele. Printr-o alegere atentă a frazei, oamenii pot acoperi cele mai uimitoare răni dintr-o ceartă sau pot face ca propunerea cea mai scandaloasă să pară acceptabilă.

Pe măsură ce încerci să afli motivele reale ale unei anumite persoane, nu mai asculta ceea ce spune ea și privește în schimb ceea ce face. Este lecția ta, este mai bine să-ți folosești ochii decât urechile.

În curând vei obține imaginea reală și, pe măsură ce vei lăsa în urmă o parte dificilă din trecutul tău, vei fi în poziția de a trece cu bucurie la următoarea etapă din viața ta, începi să înțelegi că ți-ai subestimat propriul potențial sclipitor. Acum nimic nu te reține și mai mult decât atât, îi vei ajuta și pe ceilalți.

Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
Universul îți dăruiește în acest an darul de a alege schimbarea și de a o păstra în celulele corpului tău interior și exterior. Se pare că ești foarte dornic să urmărești o noțiune care ți-a trecut prin cap, dar în același timp te întrebi dacă ideea pe care o ai este ridicolă. Fii atent. Chiar și un optimist notoriu ca tine nu se poate aștepta în mod realist ca fiecare viziune să ajungă la împlinire.

Lecția ta este că Universul te încurajează să dezvolți un plan, să schimbi ceva. Nerăbdarea nu este un lucru rău atâta timp cât nu te obligă să fii grăbit. Rezistă impulsului de a fi impulsiv, dar continuă să fii pasional. Lasă-te liber să experimentezi. Ceea ce îți dorești va dura puțin, dar în cele din urmă va funcționa.

HOROSCOP SPECIAL: Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)
Universul îți dăruiește în acest an darul de a evolua, de a face lucruri noi și de a te auto-depăși în orice circumstanță, devenind un model pentru cei din jurul tău. Ambiția și impulsul tău sunt sfâșiate de nevoi și îndatoriri aparent ireconciliabile, dar îți vei ridica o povară uriașă de responsabilități grele și îți vei găsi libertatea. Lecția ta este să ai mai multă încredere în tine. A sosit momentul să nu-ți mai subestimezi potențialul.

Nimic nu te poate reține acum. În acest an minunat care urmează, vei unifica ceea ce îți dorești și ceea ce ai nevoie. Te poți aștepta la multă distracție, deoarece vei găsi în curând și o modalitate de a-i ridica și pe cei din jurul tău și atunci chiar vei avea ceva de sărbătorit.

Sursa: ce-spun-astrele.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Motivul pentru care nu trebuie să bei cafea sau ceai în avion. Te vei gândi de două ori înainte să mai faci asta
Capital.ro
Ordin UE, obligație în România. Decizie pentru cine stă la bloc. Se trece pe zero
Playtech.ro
Bancul Zilei. Bubulina și Bulă se pregătesc de noaptea nunții: ”Fii tandru și...”
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Uniformele, obligatorii în școli. Propunerea îi revoltă pe părinți: „Va ieși scandal”
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Școala, ca în comunism. Uniformele, gratuite dar obligatorii
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Ultimele mesaje ale Dianei, înainte să fie ucisă cu toporul de soțul ei! Ce a făcut fix în ziua tragediei
Cancan.ro
Florin Salam a întrecut orice limită! După ce şi-a pierdut nevasta şi copiii, s-a aflat şi ce i-a făcut lui Tzancă Uraganu
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Tu știai că e ilegal? Activitatea pe care mulți români o practică, dar nu știu că pot risca sancțiuni drastice
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Proprietarii de case și mașini sunt obligați să o plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Breaking news! E vorba despre soțul doctoriței Marina Gavril
substantial.ro
George Simion: „România trebuie să aibă o Armată profesionistă, altfel vom fi ocupați în 2 zile”
MediaFlux
LOVITURĂ pentru PENSIONARI! NU se dau BANI ÎN PLUS
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!