HOROSCOP special. Fluxul divin schimbă relaţiile pentru 4 ZODII, eclipsele aduc şi ele schimbări majore

Elibereaza stagnarea din ultimele luni, când Sezonul Eclipselor începe în octombrie 2023, primindu-te în fluxul divin și ajutându-te să îți satisfaci dorințele inimii. După un sezon retrograd foarte intens, impulsul începe să revină pe măsură ce planetele se schimbă și universul te împinge în creștere.
Filip Stan
09 oct. 2023, 07:39
HOROSCOP special. Fluxul divin schimbă relaţiile pentru 4 ZODII, eclipsele aduc şi ele schimbări majore

HOROSCOP special.  Octombrie este despre creștere și mișcare, deoarece ești îndemnat să nu mai stai și să reflectezi la ceea ce este în neregulă sau la ceea ce trebuie să se schimbe, ci te simți împuternicit să găsești o modalitate de a crea o armonie mai mare în relația ta. Soarele, care vă guvernează acțiunile externe, va fi în Balanță cea mai mare parte a lunii, ajutându-te să îmbrățișezi coeziunea și diplomația în relațiile tale romantice. Nu este vorba de a face lucrurile prin orice mijloace necesare, ci de a încerca cu adevărat să formulezi un plan pentru binele tuturor celor implicați.

În timp ce Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Balanță sugerează un nou capitol și o focalizare romantică în viața ta, Eclipsa de Lună Plină din Taur de la sfârșitul lunii octombrie 2023 îți amintește că există încă chestiuni din trecutul tău care trebuie îngrijite. Acest lucru nu este menit să te arunce înapoi în modele sau dinamici vechi, ci să-ți reamintească cât de departe ai ajuns și să te ajute să-ți îngăduiești punctele libere ale trecutului.

Horoscop Cristina Demetrescu. Venus va determina toate zodiile să fie mai chibzuite cu bugetul
În timp ce eclipsele de Soare aduc evenimente dramatice în viața ta externă, eclipsele de Lună tind să conducă progrese emoționale și momente esențiale în psihicul și inima ta. Permite-ti să te schimbi cu energia în schimbare în această lună, pe măsură ce ești încurajat să iei noi căi, să repari ceea ce s-a stricat și să iti urmezi inima oriunde ar putea duce.

HOROSCOP special. Iată cum se îmbunătățesc relațiile pentru Berbec, Pești, Taur și Rac.
Berbec
O transformare importantă abia începe, deoarece Nodul Nord sa mutat în Berbec la începutul anului, alături de Nodul Sud din Balanță, conducătorul sectorului tău romantic. Acesta reprezintă un moment din viața ta, nu numai de schimbare profundă, ci și de învățare cu adevărat a unor lecții importante de suflet, astfel încât relația ta romantică să reflecte cu adevărat creșterea și dorințele tale. În octombrie 2023, pe măsură ce se ridică Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Balanță, așteapta-te ca temele din aprilie 2023 să apară când Eclipsa de Soare de Lună Nouă din Berbec și-a făcut prima apariție revoluționară, când a anunțat o schimbare în destinul tau.

Eclipsele solare reprezintă momente puternice de schimbare, deoarece fereastra de două săptămâni dintre eclipse este adesea văzută ca una care poate accelera sau schimba cronologia vieții tale. Cu Luna plină în Berbec care are loc la sfârșitul lui septembrie 2023, te-ai concentrat mai mult pe ceea ce te simți cu adevărat chemat să faci în timp ce echilibrezi nevoile altora din viața ta. Dar, chiar și atunci când încerci să faci lucrurile diferit sau să găsești echilibru, nu poți să-ți amâni dorințele, pe care le vei realiza în luna următoare.

Pe măsură ce treci prin viață, de multe ori asumi calitățile mai provocatoare ale Berbecului înainte de a le putea vedea ca pe un atu. Este posibil să fi fost numit impulsiv sau egoist în diferite momente. Cu toate acestea, aceste trăsături pot fi, de asemenea, etichetate ca motivație și capacitatea de a-ti onora sinele unic, în funcție de situație și de persoana cu care interacționezi. Cel mai bine ar fi să eliberezi ideea că cumva greșesti pentru ceea ce simți sau chiar că ceva este în neregulă cu tine. Acesta este un moment din viața ta în care să te îndepărtezi de poveștile vechi, să te autovalidezi și să te simți energizat de tot ceea ce este posibil.

Te afli pe o nouă cale romantică și doar tu știi dacă relația ta actuală va fi una care va putea crește cu tine. Dar chiar dacă știi deja în inima ta că nu va putea, asta nu înseamnă că nu există nimic care să se defecteze sau să se despartă. În schimb, vezi asta ca pe o tranziție. Treci într-o nouă fază datorită creșterii tale, care este, de asemenea, o formă de iubire de sine. Nimic nu rămâne la fel și, de multe ori, încercarea de a face totul pentru toată lumea sau a te convinge de cele mai bune calități ale tale va sfârși doar prin a te trăda.

Horoscop toamnă 2023. Zodiile care se vor umple de bani. Belşug pentru 4 nativi

Cel mai bun mod în care îți poți onora relația în octombrie 2023 este să fii sincer cu partenerul tău. Permite-ti să spui adevărul, recunoaște că încă poti avea dragoste pentru cineva, chiar dacă crești în direcții diferite și îmbrățișezi faza schimbării în care esti deja încurcat. O mare dragoste se așteaptă pentru tine, dar mai întâi trebuie să te întorci în adevăratul tău sine și să-ți onorezi inima ascultându-ți în sfârșit intuiția.

Pești
Până acum, accentul principal pentru tine în acest an a fost asupra valorii și valorii tale interioare, deoarece ai lucrat la mai multe domenii ale vieții tale și ai creat spațiu pentru o relație care se aliniază cu adevărat cu sufletul tău. Au existat clarificări semnificative în ultimul an, deoarece ai fost chemat să reflectezi asupra a ceea ce vei accepta într-o relație și cum să iti onorezi adevărul dacă acesta nu mai rezonează. Dar sub această reflectare a valorii, pe care Nodul Nord din Berbec a adus-o în accent, se află diferența dintre visul pe care îl ai pentru o relație și realitatea sa supremă.

Unul dintre cele mai mari daruri ale tale este să creezi și să trăiești într-o lume de vis a ta, deoarece poți să te acorzi cu frecvența divină a iubirii și să-ți faci partenerului un tip de relație pe care nu știau că ar putea exista. Dar, în acest spațiu, de multe ori ai renunțat la nevoile sau visele tale, lăsând pe alții să aibă prioritate și sperând că lucrurile se vor îmbunătăți, chiar dacă nu s-au întâmplat niciodată. Dar toate acestea se rezumă la creștere și, pe măsură ce faci pasul în a-ți onora valoarea, relațiile din viața ta se vor schimba în mod natural.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Bzi.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Fanatik.ro
Locul din România unde a nins în luna iulie. S-a depus inclusiv un strat subțire de zăpadă
Capital.ro
S-a impus prin lege începând cu 1 iulie. Este obligatoriu în România să declari la stat
Impact.ro
ȘOC! I-au ieșit sânii voluptoși din rochie! Mădălina Ghenea, GAFĂ de INFARCT în dormitor, a arătat TOT
DailyBusiness
Atenționare de călătorie pentru cei care pleacă în vacanță! MAE anunță incendii şi restricţii de circulaţie!
Adevarul
EXCLUSIV Un expert de la Harvard explică de ce America are cei mai bătrâni candidați din istorie la alegerile prezidențiale
Spynews
Florin Salam, înțepătură dură pentru Bogdan de la Ploiești! Să facă referire la Cristina Pucean? „Ce au avut ei...” / VIDEO
Spynews
”Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”. Florin Salam, declarații acide la adresa lui Bogdan de la Ploiești, după scandalul de la nuntă! Artistul a fost dat afară de la eveniment / VIDEO
Evz.ro
Norii Shelf-Cloud, deasupra României. Când apare acest fenomen meteo rar
Prosport.ro
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
wowbiz.ro
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
Cancan.ro
Tatăl lui Vlad Pascu, criminalul de la 2 Mai, filmat în ipostaze strigătoare la cer. Imagini uluitoare!
Playsport.ro
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
kanald.ro
Imagini apocaliptice în Grecia, din cauza incediilor de vegetație! Zeci de mii de turisti au fost evacuați din hoteluri
Capital.ro
Vor fi identificați și urmăriți. Iohannis a semnat legea. E imposibil să mai scape de acum
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
stirilekanald.ro
Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?
substantial.ro
INHGA emite Cod galben de inundații pentru 25 de județe
MediaFlux
CONCEDIU PARENTAL pentru BUNICI! S-A DAT LEGE
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?