Horoscop special: Începe intensul SEZON al SCORPIONULUI 2024. Val de schimbări în viața zodiilor! Ce urmează?

În urma tranzitului soarelui prin Balanță, care subliniază legăturile noastre personale și dorința de a aduce mai mult echilibru și frumusețe în lume, sezonul Scorpion semnalează că toamna este în plină desfășurare.
Alina Costache
21 oct. 2024, 21:39
Horoscop special: Începe intensul SEZON al SCORPIONULUI 2024. Val de schimbări în viața zodiilor! Ce urmează?

Horoscop special:  Este un sezon rece, întunecat și din ce în ce mai somnoros. Dar tranzitul soarelui prin Scorpion nu înseamnă doar să te uiți la filme înfiorătoare preferate și să bei băuturi de toamnă.

Horoscopul săptămânii 21-27 octombrie 2024, oferit de Ana-Maria Ticea. Vești importante pentru zodii

Este, de asemenea, un moment pentru a-ți evalua cele mai intime legături, a îmbrățișa transformarea (chiar dacă te sperie) și a pluti în profunzimile celor mai complexe și intense emoții ale tale. La urma urmei, va include eclipsa finală a anului, care poate provoca schimbări incitante, încărcate emoțional în relațiile tale, inclusiv relația cu tine însuți și cu valorile tale.

Iată tot ce trebuie să știi despre sezonul Scorpion în general, și mai ales pentru 2024.

Horoscop special: Când începe sezonul Scorpion?
Soarele este în zodia Scorpion în perioada aproximativă 22 octombrie până la 21 noiembrie 2024.

Vibe-ul general al sezonului Scorpion
Cei doi conducători ai Scorpionului, Marte, planeta acțiunii, energiei și sexului, și Pluto, planeta puterii, transformării și a lumii intunecate, ar putea oferi o perspectivă asupra modului în care semnul funcționează în astrologie și culori de la mijlocul lunii octombrie până la mijlocul lunii noiembrie. Scorpionul, pe de altă parte, nu este mulțumit de suprafața lucrurilor, preferând să ajungă la miezul problemei și să se conecteze cu ceilalți din punct de vedere spiritual și emoțional. Scorpionul este în mod inerent confortabil cu partea umbră a vieții și a sexualității, dar este și extrem de magnetic și intens.

De asemenea, merită remarcat faptul că, ca semn fix de apă, Scorpionii pot fi încăpățânați. Odată ce s-au hotărât pe o cale, le poate fi extrem de dificil să se răzgândească. Scorpionii, care sunt asociați cu casa a opta a legăturilor emoționale, a resurselor comune și a sexului, discută în largul lor subiecte pe care alte semne le evită sau le găsesc tabu.

Toate acestea înseamnă că, în timp ce soarele este în Scorpion, cu toții suntem încurajați să reflectăm asupra – și, în mod ideal, să aprofundăm – relațiile noastre cele mai intime. Această perioadă a anului încărcată emoțional, adesea satisfăcătoare din punct de vedere spiritual, iti susține capacitatea de a te apropia de cineva pe care îl iubesti, de a fi vulnerabil, de a construi încredere și de a te aventura în ape intimidant de neexplorate – poate legate de investiții sau de a intra în afaceri unul cu celălalt.

Sezonul Scorpionului, alimentat de competiția Marte și comandantul lui Pluto, ne cere, de asemenea, să luăm în considerare puterea pe care o avem în viața noastră și ce suntem dispuși să facem pentru a o păstra sau a câștiga mai mult.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Sezonul Balanței a fost totul despre concentrarea pe cele mai apropiate prietenii, relații și, eventual, parteneriate profesionale. Observa cum te prezenti celor dragi – și cum ti se prezentau ei. Dar, pe măsură ce soarele trece prin Scorpion și a opta casă a legăturilor emoționale, te vei gândi la ceea ce ai nevoie pentru a te simți mai în largul tău și pentru a cultiva intimitatea în relațiile tale cele mai apropiate. Acesta este, de asemenea, un moment important pentru a lucra asupra resurselor comune, cum ar fi investiții sau propuneri de afaceri.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Horoscop special DRAGOSTE 21-27 octombrie 2024. Cum se schimba relatiile odata cu intrarea Soarelui in intensul Scorpion

Iata horoscop dragoste saptamanal 21-27 octombrie 2024. Aceasta saptamana s-ar putea sa nu fie despre fluturi in stomac sau romantism fermecat. In schimb, ne putem concentra mai mult pe ratiune decat pe sentimente, ceea ce ne va oferi o perspectiva mai sanatoasa asupra relatiilor autentice. Mercur in Scorpionul cercetator va forma un trigon magnific cu Saturn marti, facilitand aceasta analiza profunda a motivatiilor noastre in dragoste. Va fi ca un antrenor personal de motivatie pentru fiecare dintre noi, ghidandu-ne pe cea mai realista si precisa cale. Tot marti, Soarele formeaza o cuadratura cu Pluto si intra in Scorpion, ceea ce ar putea declansa o lupta a vointelor intre cum dorim noi sa stralucim si cum altcineva vrea sa fim perceputi. Pana joi, Marte cel pasional formeaza o legatura uimitoare cu Uranus. Aceasta este o aliniere excelenta pentru a creste entuziasmul in dormitor si in modul in care ne exprimam dorintele.

Citește și: Horoscop 21-27 octombrie 2024. Daniela Simulescu, previziuni pentru fiecare zodie. Urmează o săptămână încărcată din punct de vedere emoțional

Iata ce-ti rezerva astrele in plan amoros, in functie de zodie!
Horoscop dragoste Berbec
Te bucuri de energie si vitalitate, esti pregatit sa accepti provocari de care pana acum te fereai. Increderea de sine este la cote inalte, ai curajul sa actionezi si sa mergi mai departe indiferent de rezultat. Nu este exclus ca noua atitudine sa fie bine vazuta de persoane de sex opus care sa vrea sa te cucereasca.

Horoscopul dragostei Taur
Esti sensibil la nevoile si sentimentele celorlalti. Le sari in ajutor imediat, caci acesta este felul tau de a fi. Nu te intereseaza prea mult latura matriala a vietii, ci valorile spirituale. Nu neglija, insa, viata de familie si timpul petrecut in doi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 

DailyBusiness
Creștere spectaculoasă anunțată de Ligia Deca: Bursele sociale ajung la 925 de lei!
Spynews
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Bzi.ro
Horia Moculescu distruge emisiunea „Vocea României”: „E făcută pentru juriu, nu despre talente!”
Fanatik.ro
Acestea sunt țările care au cel mai mult aur din lume. Au de peste 30 de ori mai multe tone decât România
Capital.ro
Ora de iarnă 2024. NU se mai schimbă ceasul? Decizia luată de UE
Playtech.ro
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
DailyBusiness
Autostrada visurilor devine coșmar. Deschiderea în 2024 este compromisă! Lucrările stagnează pe șantier!
Adevarul
Testul care îți arată vârsta biologică în 30 de secunde
wowbiz.ro
Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”
Spynews
Alina Petre, primele declarații după ce soțul ei a fost reținut de DNA. Ce spune blondina despre Bogdan Vasiliu și situația în care se află: "Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă"
Spynews
ÎPS Teodosie, noi declarații controversate. Ce spune despre participarea copiilor la petrecerile de Halloween: „Primesc întuneric”
Evz.ro
Pensiile românilor. Guvernul propune noi schimbări în sistem
Ego.ro
După ce ar fi gafat cu Marica, Ioana Tamaș și-a expus trupul perfect! Imaginile cu ea arată de ce nu i-aputut rezista fostul tricolor
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
Cutremur în această seară, în România! Ce magnitudine a avut seismul și în ce zonă s-a produs
Cancan.ro
Ce intenționa să facă Laura Crișan cu casa moștenită de la părinți. Un martor i-a divulgat planul diabolic
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Noua majorare a pensiilor din 1 ianuarie. Șeful Casei de Pensii a anunțat direct procentul la TV
StirileBZI
Statul le dă 500 de lei românilor! Cine va beneficia de sprijinul financiar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
"L-au tăvălit pe iarbă!" Cine e băiatul de 26 de ani ucis în parcarea mall-ului din Constanța!
substantial.ro
Joe Biden prezintă scuze istorice amerindienilor pentru asimilarea forțată
MediaFlux
CREȘTERE de 500 de lei la PENSIE. TOȚI pensionarii beneficiază
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Busola Electorală: cum îți descoperi afinitățile politice cu candidații la Președinție?