Horoscop special. Începe ZODIA TAUR 2019! Ce aduce NOU senzualul Taur 2019 pentru toată lumea?

Zodia Taur 2019 isi va face simtita prezenta incepand cu 20 aprilie. Evenimentul este cu atat mai important cu cat Uranus tocmai ce s-a instalat comod in Taur si vom resimti din plin energiile, atat ale zodiei, cat si ale planetei.
Filip Stan
19 apr. 2019, 18:55
Horoscop special. Începe ZODIA TAUR 2019! Ce aduce NOU senzualul Taur 2019 pentru toată lumea?

Intrarea in Zodia Taur 2019 reprezinta prima schimbare a Soarelui dupa intrarea in Noul An Astrologic. Cand Soarele intra in Berbec, incepe un nou ciclu, iar acum iese din Berbec pentru a intra in Taur.

Taurul este semn de Pamant, iar totul are legatura cu materialul. Daca percepem Berbecul ca pe inceput, ca pe samanta, Taurul este energia fizica ce inconjoara acea samanta si care o ajuta sa creasca. La nivel spiritual, energia Taurului reprezinta nevoia de securitate, nevoia de a gasi un ritm constant, care sa confere siguranta intr-o lume mereu schimbatoare.

Taurului ii plac ordinea, structura si rutina, de aceea vom imbratisa cu totii acest tip de gandire. Ne vom inconjura de lucruri care sa ne aduca siguranta. Vom fi mai atenti la lumea inconjuratoare pentru a ne asigura ca ne ajuta sa ne dezvoltam.

Fa-ti timp si uita-te in jurul tau. Ce vezi?

Obiectele din jurul tau iti inspira incredere, gratitudine? Sunt frumoase, placute ochiului? Sau le percepi ca pe dezordine, mizerie, lucruri care iti produc sentimente neplacute sau iti readuc amintiri dureroase?

Fa acelasi lucru si cu tine. Cum te ingrijesti, ce alimente mananci. Cum este viata ta? Esti multumit cu tine insuti? Este viata ta sanatoasa si vibranta?

Acestea sunt intrebarile pe care ti le vei pune sub energia Taurului. Acum este momentul sa iti stabilesti un nou plan de actiune, o alta rutina, o structura solida si metode care sa te ajute sa ai un stil de viata sanatos.

De fiecare data cand simti ca te poticnesti, energia Taurului iti reaminteste care sunt beneficiile pentru a continua sa faci ceea ce faci. Sa iti respecti planul intocmai.

Du-te – vino!

Poti resimti un du-te – vino care sa te dezechilibreze. Nu te descuraja. Este influenta lui Uranus care te face mai active in timpul zodiei Taurului, mai ales in saptamana de dupa 22 aprilie. Sunt lectii de invatat si mesaje de primit. Uranus va sta in Taur pana in 2026. Nu se stie, inca, ce are de spus, dar cu siguranta va spune multe.

Uranus vrea schimbare, in timp ce Taurul vrea rutina. De aici si acest du-te – vino de care vorbeam. Dar cosmosul are ceva pregatit pentru toti. Trebuie sa invatam lectia echilibrului, a structurii si a rutinii ci ajutorul spontaneitatii, al libertatii, inovatiei si a gandirii neconventionale. E de invatat lectia deschiderii inimii si a mintii, in timp ce esti cu picioarele bine infipte in pamant. Nu e usor sa stabilesti acest echilibru, vei simti disconfort, frustrare, neliniste. Insa, cu rabdare si perseverenta, se va putea ajunge la acest echilibru intre disciplina si ordine si libertate si spontaneitate.

Iata cum influenteaza Zodia Tarului 2019 fiecare zodie in parte.

Berbec

Taurul guvernat de Venus poate fi la conducere, insa nu depasi limita cand vine vorba de lux, draga Berbec. Incearca sa economisesti daca vrei sa ai bani de cheltuiala mai tarziu. Ia decizii intelepte cand vine vorba de bani pentru ca vor fi suisuri si coborasuri in ceea ce-i priveste. Nu ti-ar face rau si putina frugalitate, dar nu exagera. Nota de plata va veni mai tarziu.

Taur

Acum este timpul tau, draga Taur. Urmeaza un pas important, iti apar scantei in ochi. Foloseste-te de sarmul tau pentru a reusi. Reflectoarele sunt pe tine luna aceasta. Bucura-te! Vei inflori in luna mai, asemeni florilor cu miros imbatator.

Gemeni

Esti in plin proces de dezvoltare spirituala, draga Geaman. Totul depinde de tine, pentru ca ai obiceiul de a fi cu capul in nori. Incearca sa profiti de latura practica a Tarului pentru a fi mai ancorat in ceea ce faci. Ia in calcul sa faci medidatie sau sa faci yoga pentru a-ti creste capacitatea de concentrare si pentru a te ridica spiritual. Concentreaza-te pe ingrijirea de sine, atat la nivel fizic, cat si la nivel psihic.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
S-a deschis un nou drum de care au nevoie foarte mulți români. Are 3 poduri, 9 pasaje și 5 noduri rutiere, face legături cu alte șosele importante, și aduce importante beneficii economice unui mare oraș din România
Capital.ro
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru români! Primesc încă 650 de lei
Adevarul
E gata Zelenski să cedeze teritorii în schimbul păcii? Expert în securitate internațională: „Asta e toată problema”
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Imagini de senzație cu Alexia Eram. Cum a fos prinsă fata Andreei Esca
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Cancan.ro
Soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea dragostei și-a PREVESTIT sfârșitul?! Mesajul cutremurător publicat înainte să fie ucisă, fără pic de milă
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cine sunt Denisa și Delia, cele două femei ucise de Șacalul! Denisa era mama unui copil de doar cinci ani: „Mami va veghea mereu asupra ta”
Capital.ro
Românii executați silit de Fisc. Asta nu e tot. Ce se întâmplă dacă nu dai banii statului
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale suspectului crimelor din Constanța sunt de-a dreptul terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Mircea Geoană și-a anunțat candidatura la Președinție
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...