Horoscop special. Jocurile de noroc potrivite fiecărui semn astral. Cât de norocos eşti, în funcţie de zodie

Zodiacul si jocurile de noroc sunt intr-o legatura stransa. Iata care sunt zodiile care ar trebui sa stea departe de jocurile de noroc, dar și cele care pot avea șanse crescute să câștige sume frumoase de bani din acestea.
Alina Costache
01 sept. 2023, 20:28
Horoscop special. Jocurile de noroc potrivite fiecărui semn astral. Cât de norocos eşti, în funcţie de zodie

Horoscop special. Anumite zodii sunt considerate a fi mai norocoase și mai bune decât altele în jocurile de noroc și unele zodii sunt sfătuite să stea departe de acestea. De asemenea, faptul că o persoană se naște sub o anumită zodie poate semnifica unele trăsături de personalitate, care pot influența modul în care joacă jocurile de noroc.

Berbec
Berbecul este un jucator pasionat si alert, caruia nu-i place sa piarda si sa renunte usor. Se poate spune ca este usor dependent de jocurile de noroc, si cu siguranta ii place sa-si testeze norocul. Il puteti vedea jucand poker sau la ruleta.

Taur
Taurul este un jucator periculos. Motivul este ca are o intuitie buna si stie sa isi stapaneasca emotiile. Ii place sa castige, dar, de asemenea, ii este frica de a pierde profiturile, astfel incat putem spune ca este calculat in jocurile de noroc. Un joc potrivit pentru el este blackjack.

Citește și: Cele trei zodii care vor avea o toamnă 2023 de vis. Soarta le face şmechereşte cu ochiul!

Horoscop special. Gemeni
Gemenii cad usor in plasa jocurilor de noroc, odata prinsi in atmosfera cazinoului cu greu mai ies. Este important sa joace numai atunci cand au chef, deoarece isi pot pierde repede banii. Acestia sunt atrasi, de asemenea de zaruri si de ruleta.

Rac
Racului nu ii plac jocurile de noroc, prefera sa-si petreaca timpul acasa cu cei dragi decat sa-si testeze norocul printre straini. Il puteti vedea de cele mai multe ori jucand carti, și asta pentru că vede acest joc doar ca o modalitate de a petrece timpul cu familia.

Leu
Pentru Leu, a castiga la jocurile de noroc este o chestiune de onoare si o posibilitate de a-si demonstra talentul. Intotdeauna joaca pentru bani si sunt jucatori cu experienta si puternici. Bridge este un joc potrivit pentru Leu.

Fecioara
Ceea ce le-ar putea convinge pe Fecioare sa ia parte la jocurile de noroc este jackpot-ul. Pentru profit, aceasta zodie aplica diferite tactici si strategii. Uneori se intampla sa piarda, dar revin repede pe pozitii.

Balanța
Balantele nu sunt iubitoare ale jocurilor de noroc. Motivul este ca nu le place sa riste sa piarda bani, de aceea, foarte rar veti vedea o Balanta care isi risca banii la jocurile de noroc.

Horoscop special. Scorpion
Scorpionul s-a nascut tactician, acesta iubeste, de asemenea, adrenalina si riscul la jocurile de noroc. Pentru aceasta zodie, jocurile de noroc sunt un ajutor de a se elibera de tensiune.

4 zodii pentru care au NOROC la superlativ! Universul le pregătește schimbări majore. Cum va decurge viața loc începând cu luna septembrie
Săgetator
Sagetatorul este jucator impulsiv care actioneaza fara sa gandeasa, pune pariu rapid o suma mare de bani si isi testeaza norocul, scrie Sfatul Parintilor. Ii place sa riste pentru ca el crede ca va castiga. Problema este ca, uneori, are o concurenta care se descurca mai bine ca el. Pokerul nu este un joc potrivit pentru Sagetator.

Capricorn
Capricornii cred in noroc si de multe ori si-l incearca. Motivul este ca acestora le place sa viseze cum este sa castige sume mari de bani. Capricornii sunt pasionati de pariuri sportive.

Vărsător
Varsatorii sunt sceptici cu privire la jocurile de noroc. Nu cred in noroc aleatoriu, asa ca nu sunt interesati sa joace, desi victoria va fi cel mai probabil de partea lor, deoarece ei au o intuitie foarte dezvoltata.

Pești
Pestii nu sunt cu siguranta un exemplu la jocurile de noroc. Motivul este ca nu le place sa-si riste banii lor si victoria ii sperie, asa ca Pestii sunt persoane care nu sunt jucatori activi.

Citește și: Previziunile numerologice ale gemenelor Timofte pentru anul 2024. „Reglăm energia banului, cei care urăsc banii nu vor avea!”

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Statul român ia terenurile înapoi. Decizie definitivă în justiție. Zero lei
Playtech.ro
Incendiu la academia lui Năstase și Marica din Pipera! Primele informații ale pompierilor
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Unul dintre cele mai mari spitale din România în pericol de colaps. Deficitul de personal este de 1.000 de persoane, iar radiologia abia mai funcționează
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Gabi Bădălău, dezvăluiri despre căsătoria cu Claudia Pătrășcanu: Nu o iubeam
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
LIDL, prima reacție după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Câți bani le plătește Gabi Bădălau pensie alimentară copiilor: „Eu îi susțin financiar”
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
substantial.ro
Alertă în Kerala după moartea unui băiat de 14 ani din cauza virusului Nipah
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!