Horoscop special: MERCUR în Fecioară este un SEMNAL DE TREZIRE pentru aceste 3 ZODII

Începând cu sosirea lui Mercur în Fecioară și continuând până la plecarea sa pe 26 septembrie, mințile noastre vor fi capabile să găsească soluții.
Alina Costache
11 sept. 2024, 07:34
Horoscop special: MERCUR în Fecioară este un SEMNAL DE TREZIRE pentru aceste 3 ZODII

Horoscop special: Între 9 și 26 septembrie 2024, te poți scufunda în dansul cosmic al acestui tranzit extraordinar. Descoperă dacă te numeri printre puținii norocoși care posedă calitățile extraordinare ale zodiilor. Pe 9 septembrie 2024, Mercur intră în semnul Fecioarei și vom fi cu toții plini de bucurie. Deoarece Mercur se simte cel mai confortabil în semnul Fecioarei, planeta comunicării, tehnologiei, productivității și a chestiunilor intelectuale își oferă binecuvântările asupra aspectelor vieții care cad sub jurisdicția sa.

Citește și: Patru zodii protejate de Univers în luna septembrie 2024. Au parte de daruri nebănuite, iar cel mai bine aspectat este sectorul amoros

Începând cu sosirea lui Mercur în Fecioară și continuând până la plecarea sa pe 26 septembrie, mințile noastre vor fi capabile să găsească soluții. Suntem capabili să avem gânduri clare. Mercur a fost în retrograd în august, iar faptul că Mercur este acum în domiciliu este o surpriză plăcută pentru toți. Fiecare semn zodiacal va primi o binecuvântare de la Mercur când se află în Fecioară.

Pe de altă parte, care sunt zodiile care vor experimenta cele mai semnificative și intensificate schimbări? Continuă să citești pentru a afla dacă te numeri printre zodiile binecuvântate.

Horoscop special: Gemeni (21 mai – 20 iunie)
Gemenii au observat o îmbunătățire a funcționării lor cognitive de când Mercur a intrat în semnul Fecioarei. Mercur, guvernatorul lor planetar, se comportă excepțional de bine în semnul Fecioarei. Din acest motiv, semnul de Aer se va simți în plină formă. Când Mercur intră în sectorul psihologic, ei au capacitatea de a depăși orice obstacol. Reflecțiile lor intelectuale și previziunea lor ascuțită par să aibă un efect regulat asupra sentimentelor lor.

Ei pot avansa și îmbunătăți situația lor acceptând trecutul și mergând mai departe. Cei care au suferit o inimă frântă încep să se vindece. Părea că trecutul a fost procesat. Atenția lor este reglementată de speranță, comunitate și un sentiment de apartenență la un grup. Atunci când Gemenii au intenții puternice, sunt capabili să realizeze progrese în viața lor personală. Au rezolvat problemele și neînțelegerile care au apărut. Familia lor, cei mai apropiați și mediul în care trăiesc se simt sprijiniți și ridicați.

Horoscop special: Leu (23 iulie – 22 august)
Acest semn de foc a fost afectat de mișcarea retrogradă a lui Mercur în august 2024. Retrogradul a început în semnul Fecioarei, apoi s-a deplasat înapoi în semnul Leului. Ca urmare, tranzitul Mercur în Fecioară din septembrie aduce o răscumpărare pentru Leu. Există posibilitatea de a restabili normalitatea și de a rezolva conflictele din trecut. În special în ceea ce privește aspectele practice, se acumulează motivație.

Citește și: Horoscop special: SINGURĂTATEA se poate ÎNCHEIA pentru aceste 3 ZODII după septembrie 2024

Există motivație pentru a-și desfășura viața profesională și cariera. Când Leul este capabil să își recapete calmul, gândirea critică le oferă noi perspective; opțiuni pe care nu le luaseră în considerare anterior apar în minte. În acest moment, cei născuți sub semnul de Foc ar trebui să aibă încredere în instinctele lor intelectuale. Ar trebui să acorde atenție chemării de a cere o mărire, de a căuta oportunități de muncă care nu au fost încă explorate, de a lansa afaceri sau de a investi în posesiuni valoroase dacă sunt îndrumați de univers.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Șefa ANM a actualizat prognoza meteo. Temperaturile se prăbușesc, toamna își intră în drepturi și se anunță vijelii în aceste zone
Capital.ro
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
ALERTĂ METEO: Furtunile mătură România!
Adevarul
E gata Zelenski să cedeze teritorii în schimbul păcii? Expert în securitate internațională: „Asta e toată problema”
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Toamna în farfurie. Cinci rețete delicioase de prăjituri
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Cancan.ro
Soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea dragostei și-a PREVESTIT sfârșitul?! Mesajul cutremurător publicat înainte să fie ucisă, fără pic de milă
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cadavrele a doi bărbați din Brașov plutesc de zile întregi pe Marea Neagră! Motivul pentru care autoritățile nu le pot recupera! Familiile sunt disperate
Capital.ro
Românii executați silit de Fisc. Asta nu e tot. Ce se întâmplă dacă nu dai banii statului
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de ani și era unicul copil al părinților: ”Facem un apel către toți cei care...”
substantial.ro
23 de ani de la 11 septembrie 2001: amintiri ale unei tragedii
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...